- Konu Sahibi Iron Butterfly
Hayırlısı olsun canım maşallah kandada güzel bir değer çıkar inşallahDarısı hepinize inşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım maşallah kandada güzel bir değer çıkar inşallahDarısı hepinize inşallah canım benim
Allah razı olsun canım amin inşallahHayırlısı olsun canım maşallah kandada güzel bir değer çıkar inşallah
Ben de genetik testkeri yaptırdım canım kromozom pıhtılaşma vs bende pıhtılaşma çıktı diğerlerinde bi sorun çıkmadı rahimde enfeksiyon vs var mı diye histeroskopi de baktılar biyopsi alındı bi sıkıntı çıkmadı şükür ondaSelam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤
2 aşılama 2 tüp bebek negatif geçmişim var biliyosunuz.
Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.
Eşimde kan verdi ona yapilacak tek test Kromozom Analizi.
Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
•Trombofitler için moleküler genetik inceleme
•ERA, EMMA ve ALICE testi
Ve Haftaya pazartesi rahimden biyopsi örneği alınacak
Bugün 7 tüp kan verdim
Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?
Sizin bir bilginiz varmi hanimlar ?
@remziye_06
@Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut
Ben de genetik testkeri yaptırdım canım kromozom pıhtılaşma vs bende pıhtılaşma çıktı diğerlerinde bi sorun çıkmadı rahimde enfeksiyon vs var mı diye histeroskopi de baktılar biyopsi alındı bi sıkıntı çıkmadı şükür ondaSelam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤
2 aşılama 2 tüp bebek negatif geçmişim var biliyosunuz.
Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.
Eşimde kan verdi ona yapilacak tek test Kromozom Analizi.
Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
•Trombofitler için moleküler genetik inceleme
•ERA, EMMA ve ALICE testi
Ve Haftaya pazartesi rahimden biyopsi örneği alınacak
Bugün 7 tüp kan verdim
Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?
Sizin bir bilginiz varmi hanimlar ?
@remziye_06
@Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut
İnşallah bi sorun cikmaz canm bende de. Varsa da duzeltilir en azindan, bu testlrin yapilmasi iyi olacak duruma gore hareket edilir en azindanBen de genetik testkeri yaptırdım canım kromozom pıhtılaşma vs bende pıhtılaşma çıktı diğerlerinde bi sorun çıkmadı rahimde enfeksiyon vs var mı diye histeroskopi de baktılar biyopsi alındı bi sıkıntı çıkmadı şükür onda
İyim canım saolasın iki üç güne adet olucam sonrası transfer hazırlığı artık sonu nasıl olur bilmiyorum ama denicez bakalımİnşallah bi sorun cikmaz canm bende de. Varsa da duzeltilir en azindan, bu testlrin yapilmasi iyi olacak duruma gore hareket edilir en azindan
Sen nasilsin peki iyisin inşallah
Hayirlisi ile güzel olacak bu kezİyim canım saolasın iki üç güne adet olucam sonrası transfer hazırlığı artık sonu nasıl olur bilmiyorum ama denicez bakalım
Ne güzel minnoş erkenden kendini belli etmişGrubun ilk transferi ve ilk pozitifisin,bu hepimize moral olsun kızlar darısı bizlereTeşekkürler canım benim inşallah aminnnbugun 5.günum
Amin inşallah canım benim dualarım hepimizle inşallah peş peşe güzel haberler alırız sag salim kucagımiza alırızNe güzel minnoş erkenden kendini belli etmişGrubun ilk transferi ve ilk pozitifisin,bu hepimize moral olsun kızlar darısı bizlere
Amin cnm Listeye göre sırada ben varım galiba cuma günü transferim varAmin inşallah canım benim dualarım hepimizle inşallah peş peşe güzel haberler alırız sag salim kucagımiza alırız
Hadi hayırlısı inşallah canım rabbim can versin kan versin hayırlı evlat olarak döndürsün inşallahhhhhAmin cnm Listeye göre sırada ben varım galiba cuma günü transferim var
Bugun 5.gunum cnm iki gündür sancı batms oluyor onun haricinde bisey yok bugun erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükür rabbim herkese nasip etsin inşallahMeraba kizlar, aranizda yeniyim. Bugun transfer 3.gunum. Pozitifi gorenler belirtileriniz neler oldu? Batma hissi var, bide simdi atesim cikti 37.2. Bu ikinci denemem, 4BB gocurtduk. Hamisleri tebrik ediyorum
Tebrik ederim cok sevindim Allah tamamini erdirsin, 5.gun coook erken test cikmasi icin masallah sana Insallah bende gorurum, cok umutlandimBugun 5.gunum cnm iki gündür sancı batms oluyor onun haricinde bisey yok bugun erken gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun hepinizden güzel haberi almayi nasip etsin inşallah canım benim eveterkenden farkettirdi kendini baska topiklerde görmüştüm 5.gun çıkanı o yüzdebende yaptim şükür silik çizgiyi gördüm umutlan tabiki umut her zaman olsun hepinizde 7.denemem benim 7.de oldu inşallahTebrik ederim cok sevindim Allah tamamini erdirsin, 5.gun coook erken test cikmasi icin masallah sana Insallah bende gorurum, cok umutlandim
Hayırlı olsun can olsun kan olsun sımsıkı sarılsın evladın sana inşallah pozitif haberini bekliyoruz canımMeraba kizlar, aranizda yeniyim. Bugun transfer 3.gunum. Pozitifi gorenler belirtileriniz neler oldu? Batma hissi var, bide simdi atesim cikti 37.2. Bu ikinci denemem, 4BB gocurtduk. Hamisleri tebrik ediyorum
Başın sagolsun... ☹ Allah mekanını cennet eylesin, sizlere sabır versin..Kızlar meleğimi kaybettik
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin sabırlar versin sizeKızlar meleğimi kaybettik
Neden, nasil oldu? Allah sabir versin.Kızlar meleğimi kaybettik