- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Kızlar aranızda histereskopi olan varmı perşembe günü olacam da önerilerinizi bekliyorumzor oluyor mu kanama olur mu sonrasında
Bende oldum ofis histereskopi dediler rahim içinde polip var dendi patoloji sonucu sadece et parçası çıktı ama doğruya doğru gözünüzü korkutmak gibi olmasın ben anestezisiz oldum bu işlemi ve anbean izledim
aminnn canımm amiin, sana neden histereskopi yapılacak, birde nerde yaptıracaksın canımYaa inşallah kuzum ya bende ocak ayında başlayacam tedavi ye inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizin
Bende varım allahın izni ile 2 aralıkta trasnferim var ilk deneme 5. Gün embriyosuHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
D Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün I istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
Hayırlısı olsunBende varım allahın izni ile 2 aralıkta trasnferim var ilk deneme 5. Gün embriyosu
Benim bu 3.denemem ve doktorum bu transferde yardımcı tedavileride deneyelim dedi. Tutunma ihtimalini artırmak için uygulanan yöntem bunlar.Nasıl bilgi verdiler sana yararı yada zararı ne anlattı doktorun ben daha başlamadığım için transfere konu ile ilgili hiç bilgim yok
Aminn aynıyız seninle ne güzelHayırlısı olsunBenim de 3 Aralık yavrun sımsıkı sana tutunsun inş
Evet cnm sabah iki aksam iki tane.hep iç çamasırima akiyor.cok sinir bozucuAminn aynıyız seninle ne güzelprogestron fitil kullanıyor musun acaba şuan
Yaaa hemde nasıl benimde günde üç kere hep geri geliyor inşallah işe yarıyordurEvet cnm sabah iki aksam iki tane.hep iç çamasırima akiyor.cok sinir bozucu
Yavrun sımsıkı sarılsın sana canım inşallah güzel haberini bekliyoruzBende varım allahın izni ile 2 aralıkta trasnferim var ilk deneme 5. Gün embriyosu
Yavrun sımsıkı sarılsın sana canım inşallah güzel haberini bekliyoruz
Benimki ofis değil canım beni tamamen uyutacaklar bakalım ne çıkacak sonucu rahim darmış yanlara doğru açıcaz demişti doktorumBende oldum ofis histereskopi dediler rahim içinde polip var dendi patoloji sonucu sadece et parçası çıktı ama doğruya doğru gözünüzü korkutmak gibi olmasın ben anestezisiz oldum bu işlemi ve anbean izledim
Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın :)Bende varım allahın izni ile 2 aralıkta trasnferim var ilk deneme 5. Gün embriyosu
3nkere histereskopi oldumagri olmuyor kanama lekelenme oluyor bikac gün ilk histereskopide öldüm öldüm dirildim bemce yapacak dr cok önemli difer ıkisinde ağrı kesici getirdi istemiyorum ağrım yok dedim öylesine rahattıKızlar aranızda histereskopi olan varmı perşembe günü olacam da önerilerinizi bekliyorumzor oluyor mu kanama olur mu sonrasında
Hadihayırlısı inşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahBende varım allahın izni ile 2 aralıkta trasnferim var ilk deneme 5. Gün embriyosu
Amin inşallahAllah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın :)
Amin canım inşallah sen transfer oldun sanırım değil miHadihayırlısı inşallah canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Evet canim 4.gunum bugün 26sinda transfer oldum 6si test günümAmin canım inşallah sen transfer oldun sanırım değil mi
Hadi inşallah bebişini kucağına alırsın sağlıklaEvet canim 4.gunum bugün 26sinda transfer oldum 6si test günüm
Bende kaset test yaptım direk tek çizgi başka hiç bişey yok.vücudumuz bizimle oyun oynamaya devam ediyor beklemekten başka çare yok malesefEki Görüntüle 2961946 Maalesef gecikme sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?