- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Canım sonuçta rahim içinde işlem yapıldığı için adeti etkiler diye düşünüyorum birde en önemlisi stres tabiki demesi kolay ama kafanı dağıtcak bişeyler bulsan düşünmemeye çalışsan faydası olabilirBen çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmemaslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce @efsunn210102 @Loya-Kiana @Selin n @altnekn nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar
Hayırlısı olsun canım bu ayın ilk transferlerindensin sende inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünHepimiz hayırlısıyla sağlıkla evlat sahıbi olalım insallah
Benim transfer tarihim 7 Aralık , saat: 9.00dualarınıza talibim.
Sağol canım sen nasılsın tekrar test yaptın mi bugün ? Biraz hastayım sanki nezle gibi korona testine gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyordumSelam kızlar nasılsınız pek sessiz bugün burası herkes nasıl
Evet canım benim dondurulmuş olacakta adeti bekleyen geciken gruptanim ben deİnşallah beklersin olmaz olmaması gereken zaman zorlar durur değişik
Siz adet olmayı mı bekliyorsunuz?
Mrb canım hayırlısı olsun kromozom(eşim veben) testini ve pıhtılaşmayıl(tek ben) bende yaptırdım şükür normal çıkmıştı devlette yaptırdım 1buçuk ayda cıkmıştı diğerleri hakkında bilgim yok biyopsi dediğinde smear testi sanırım oda çok basit işlem rahimden sürüntü alıyolar inşallah hepsi temiz çıkar da ekstra işlem çıkarmaz başınaSelam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤
2 aşılama 2 tüp bebek negatif geçmişim var biliyosunuz.
Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.
Eşimde kan verdi ona yapilacak tek test Kromozom Analizi.
Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
•Trombofitler için moleküler genetik inceleme
•ERA, EMMA ve ALICE testi
Ve Haftaya pazartesi rahimden biyopsi örneği alınacak
Bugün 7 tüp kan verdim
Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?
Sizin bir bilginiz varmi hanimlar ?
remziye_06
Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut
Çıkalım artık bu gruptan transfer hazırlığına başlayalım beklemek kadar iğrenç bişey yok yaEvet canım benim dondurulmuş olacakta adeti bekleyen geciken gruptanim ben de
Iyiyim canım çok şükür bol bol dinleniyirumAsıl sen nasılsınnnnn kendini nasıl hissediyorsun
Iyiyim şükür tekrarladim şükür ıkinci çizgiyi ışıksuz çıplak gözle görebiliyorumSağol canım sen nasılsın tekrar test yaptın mi bugün ? Biraz hastayım sanki nezle gibi korona testine gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyordum
Canım bu testlerden sadece kromozkromozom analizi yaptırdık ben ve esim diğerleri hakkında bilgim yok allahım emeklerini boşuna çıkarması inşallah nerdr tedavi görüyorsunSelam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤
Bugun doktoruma gittik bu kez gereken testler yapilip sorun ne onu bulup öyle tedaviye devam edilecek bu ocak ayinda olur buyuk ihtimal.
Rahimde iltihap veya enfeksiyon vs varsa Antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi doktor bunu öngördü bakalim.
Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
Bugün 7 tüp kan verdim
Bu testleri yapmış olanlar yardimci oolabilirmi acaba bilgilerinizi benimle paylassaniz ?
remziye_06
Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut
Yaaaa maşallah çok sevindim şükür canımIyiyim canım çok şükür bol bol dinleniyirumtestte pozitifi gördüm inşallah kan da da güzel değer görürüm rabbim en kısa zaman da hepinizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yasatsin sonuna kadar sag salim gitmeyi nasip etsin inşallah
Iyiyim şükür tekrarladim şükür ıkinci çizgiyi ışıksuz çıplak gözle görebiliyorumrabbim hepimize mutlu hanerler almayı nasip etsin inşallah canım benim covid testini mutlaka yaptır ben transferden önce cok hasta oldum dr mutlaka test yaptır covid ise transferi iptal edecez 1 ay sonra transfer dedi covid tutunmayı etkilermis bende bütün belirtiler vardı ama covid değildi şükür
Canım bu testlerden sadece kromozkromozom analizi yaptırdık ben ve esim diğerleri hakkında bilgim yok allahım emeklerini boşuna çıkarması inşallah nerdr tedavi görüyorsun
Geç olsun güç olmasın rabbim inşallah bu dahakine yüzünü guldursun eltimin ilkinde yumurta gelişmediği için tedavisi iptal oldu sonrakinde 11 yumurta toplandı 7 5.gun embriyosu oluştu1 oğlu var şimdi de donmuşlardan ikizlere hamile rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallahBenimde bugünkü kontrolumde yumurtam buyumediği için doktorum riske atmak istemiyorum dedi transferim iptal oldu duphaston kullanmaya başladım pazarteside lucrin iğne yapcam ondan sonra adetle bir tekrar ilaçlı rahim hazırlamaya başlıcaz sabah modum düştü biraz ama şimdi iyiyim nasip değilmiş geç olsun güç olmasın
Darısı hepinize inşallah canım benimYaaaa maşallah çok sevindim şükür canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canmMrb canım hayırlısı olsun kromozom(eşim veben) testini ve pıhtılaşmayıl(tek ben) bende yaptırdım şükür normal çıkmıştı devlette yaptırdım 1buçuk ayda cıkmıştı diğerleri hakkında bilgim yok biyopsi dediğinde smear testi sanırım oda çok basit işlem rahimden sürüntü alıyolar inşallah hepsi temiz çıkar da ekstra işlem çıkarmaz başına
Almanyadayim ben canm. Umarim bisey cikmaz yaCanım bu testlerden sadece kromozkromozom analizi yaptırdık ben ve esim diğerleri hakkında bilgim yok allahım emeklerini boşuna çıkarması inşallah nerdr tedavi görüyorsun
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsunDarısı hepinize inşallah canım benim
Hayırlı olsun cnm,kan sonucunda güzel çıkar inşDarısı hepinize inşallah canım benim
Ben ve eşim kromozom testlerini pıhtılaşma testlerini yaptırmıştık canımSelam kızlar yeni ay yeni umutlar herkese bol şans diliyorum❤
Bana yapılacak testler:
•Kromozom Analizi
Bugün 7 tüp kan verdim
remziye_06
Sohrab
@Yasnaz
Ilayumut
Amin inşallah canım benim rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah ayağımı sürürum hepimiz güzel haberler paylasirizCanım çok sevindim Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun
Teşekkürler canım benim inşallah aminnnHayırlı olsun cnm,kan sonucunda güzel çıkar inşİdrar testini kaçıncı gün yaptın
Bende 10 gün sonra lucrin vurulucam adet gecikebilir o zaman benimdeLucrin depot kullandım tek doz sonra trisequens e başladım vitaminlerle devam adetle birlikte 10.gün ama belim karnım çok kötü ağrıyor doktora mesaj attım lekelenme ağrı olabilir ikacınızı bırakmayın dedi adet olunca rahim hazırlığına başlayacağız Allah nasip ederse
Yok canımm anlatamadım opu dan sonra günümde adet oldum lucrin kullandım bide o ilaca basladım bugun opu dan sonraki ilk adetimin 10. Günü erken olucam gibi hissediyorum bu ilacı kullanmadan sadece lucrin geciktirir mi bilmiyorumBende 10 gün sonra lucrin vurulucam adet gecikebilir o zaman benimde
Anladım canım sen neden lucrin vuruldunYok canımm anlatamadım opu dan sonra günümde adet oldum lucrin kullandım bide o ilaca basladım bugun opu dan sonraki ilk adetimin 10. Günü erken olucam gibi hissediyorum bu ilacı kullanmadan sadece lucrin geciktirir mi bilmiyorum
Yumurta üretimini baskılamak için diye biliyorum. Yapay bir adet olacak bu ay sonra da rahmi hazırlar transferimiz olurAnladım canım sen neden lucrin vuruldunbana histereskopiden sonra 2. Adette vurul 3. Adet transfer denildi. Ama lucrin neden verildi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?