- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #7.961
Benim pek bilgim yok aslında 2.inci gün 3uncu gün diye fark ediyor mu bilmiyorumda sizdeni iğne kullaniyosunuz ben prolutex iğnesi yaptırıyorum hergun bide hangi hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım.hayirlarla sonuçlansin inşallahBen transferden önce bir kaç günlük yemeğimi yapıp dolaba koymuştum . Onlardan ısıtıp ısıtıp yiyoruz iki gündür ama çok ağır şeyler yapmamak koşuluyla sabah kalvaltıda menemen hazırladım melesa mutfağa girip çıkıyorum. Dün transfer oldum bu arada
Bilmıyorum ama bu testi yapmayan pek çok kişi oksapr kullanıyormuş evet kaldı ki sizin düşünüğüz varmış. Tüp bebek doktoru ne derse oSizler bilgilisiniz sanırım.benim bir düsügüm var diye simdi oksapar kullanıyorum. Bu testi yapmadan ezbere kullanmak ne kadar mantıklı. Tup bebek harici ozel bi doktora gittim oksaparı bosuna kullandırıyolar gerek yok dedi
Ben devlette tedavi görüyorum progestan iğne kullanıyorum bende günlük hakkımızda hayırlısı olur inşallahBenim pek bilgim yok aslında 2.inci gün 3uncu gün diye fark ediyor mu bilmiyorumda sizdeni iğne kullaniyosunuz ben prolutex iğnesi yaptırıyorum hergun bide hangi hastane
leke değil de kanamada kestiler. kanama durunca yeniden başladım5+4 bugun. Senin kac hafta oldu.Seninki bastan olmus heralde. Benimki yeni oluyo. Coraspinide kesmissin sonra tekrar basladinmi. Okuyorum hep lekelenme olunca coraspini kesmisler. Bana hic kes falan demedi. Butun ilaclara devam diyo
Benim pek bilgim yok aslında 2.inci gün 3uncu gün diye fark ediyor mu bilmiyorumda sizdeni iğne kullaniyosunuz ben prolutex iğnesi yaptırıyorum hergun bide hangi hastane
Bende devlet hastanesi canım İstanbul Zeynep Kamil deBen devlette tedavi görüyorum progestan iğne kullanıyorum bende günlük hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Aaa çok duydum oraya gideni ama ben çapa da tedavi görüyorum doktorum çok iyi çokta memnun kaldım ama işte sonumuzu bilmiyoruz ne olacak nasıl olacak diyeBende devlet hastanesi canım İstanbul Zeynep Kamil de
Bende çok memnunum rahmime çizik attilar donduruldu gün çok ilgiliydiler sizinde ilk denememi bnde polikistik over varAaa çok duydum oraya gideni ama ben çapa da tedavi görüyorum doktorum çok iyi çokta memnun kaldım ama işte sonumuzu bilmiyoruz ne olacak nasıl olacak diye
Çok erken ama 6. Gün bence boş yere üzme kendiniKızlar ben kan testi verdim. Benle benzer koşullarda olan bir arkadaşın hamileliği belli oldu da. O verince ben de vereyim dedim. Benim kan değerim çok düşük yükseleceğini düşnmüyorum, bugün 6. Günüm. Bir değişiklik olursa yazarım yine ama şimdilik çok keyfim yok kafamı dinlemeye çalışıyorum. Hepinize bol şanslar, umarım sizler boş dönmeyin
O bendede var bir yirmilik bir dolgu galiba gitsem birinide çekerler sık sık fırçalayınca rahatlıyor böyle devam edebildiğim kafar etmeyi düşünüyorum enfekte olmadığı sürece insAllah olmaz ilk 3 son 3 ay diş tedavilerini riskli görüyormus doktorlarSağlıkla gelsinlerde canım her zorluğa razıyız dişim agriyo artık bide yani dokuz ay çekeceğim o çıktı bugün
İKi Gündür yapıyorum canım yavas yavaş hem biraz hareket etmiş oluyorumBende yapmak istiyorum ama ters bişey olur diye korkuyorum
Evet benim de ilk denemem bende de polip var deiler ama sadece et parçası çıkcı çok şükür ama sonuç için beklemedeyiz bakalım halaBende çok memnunum rahmime çizik attilar donduruldu gün çok ilgiliydiler sizinde ilk denememi bnde polikistik over var
Ne zaman kan için gün verdiler bana 31aralikta bekliyoruz hastanemize dediler ama ben 29unda kan vermek istiyorumEvet benim de ilk denemem bende de polip var deiler ama sadece et parçası çıkcı çok şükür ama sonuç için beklemedeyiz bakalım hala
Anladımm canım teşekkür ederimCanım ben ilaçları adetin 4.gün başladım 12.günde dün konrolüm vardı rahim kalınlığı 11.2 mm falandı sanırım 5gün sonra 17. Güne transfer günü verdi ama ilk denememde 22. Günde yapıldı rahim kalınlığı ve doktorun kararına göre değişebilir
Benlmde 31i test günüm her hangi bir yerde verebilirsiniz hastanemize gelmenşze gerek yok tezt için dedilerNe zaman kan için gün verdiler bana 31aralikta bekliyoruz hastanemize dediler ama ben 29unda kan vermek istiyorum
Belki senin bebiş inatçı olacak geç yükselecek inşallah gününde güzel haberler alırsın1.24 çıktı canım. Diğer arkadaşın da benim gibi 5. Gün embriyosu 6. Günde bayağı hamilelik çıktı.
İlaçları bırakmış değilim kullanıp test günümde yine test yapıcam ama 5. Gün embriyosu 6. Günde bir yükseliş yapardı bence.
Yaş 26 1. Deneme 18 aralık transfer günüTabiki yaş deneme gün transfer yazarmısın
Hoşgeldiniz tekrardanYaş 26 1. Deneme 18 aralık transfer günü
Benlmde 31i test günüm her hangi bir yerde verebilirsiniz hastanemize gelmenşze gerek yok tezt için dediler