- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Embriyo yapıştırıcısı dedikleri şey sanırım, embriyoglue. Benim transferimde kullanılacak. Öncesinde de bir serum alıcam.Glue kullanacak var mı aranızda arkadaşlar?
Bende dusunuyorum canimmGlue kullanacak var mı aranızda arkadaşlar?
Ben çok kararsız kaldımGlue kullanacak var mı aranızda arkadaşlar?
Nekdr ucret dendi acaba size bu islem icinBen çok kararsız kaldımDoktoru bu konuda güzel bilgilendiren oldu mu?benim ki bir çıktı verdi o kadar.
1800 tlNekdr ucret dendi acaba size bu islem icin
Bi dahaki gittiğimde konuşucam ne varsa denicem bakalımBen çok kararsız kaldımDoktoru bu konuda güzel bilgilendiren oldu mu?benim ki bir çıktı verdi o kadar.
Benim de detay bilgim yok doktorla daha gorusmedim ama fiyat listesinde yazilmisti1800 tl
Ben eylül ayında oldum, hiç agrım olmadı uyutuyorlar zaten uyanırkende hiç sancı agrı olmadı. 1 hafta hafif kanamam oldu sonra geçti. Bu ay adetle transfere başlıcamKızlar aranızda histereskopi olan varmı perşembe günü olacam da önerilerinizi bekliyorumzor oluyor mu kanama olur mu sonrasında
çalışıyorum canım ofisteyim gaz problemim yok olmadın sende demi dahaimkanın varsa test yaptır eğer evdeysen .aışmıyorsan beta yaptır
ama mutlaka test yapmalısınız
birde gaz probleminiz var mı ?
Nasıl bilgi verdiler sana yararı yada zararı ne anlattı doktorun ben daha başlamadığım için transfere konu ile ilgili hiç bilgim yokEmbriyo yapıştırıcısı dedikleri şey sanırım, embriyoglue. Benim transferimde kullanılacak. Öncesinde de bir serum alıcam.
Evet oEmbriyo yapıştırıcısı dedikleri şey sanırım, embriyoglue. Benim transferimde kullanılacak. Öncesinde de bir serum alıcam.
Yaa inşallah kuzum ya bende ocak ayında başlayacam tedavi ye inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur hepimizinBen eylül ayında oldum, hiç agrım olmadı uyutuyorlar zaten uyanırkende hiç sancı agrı olmadı. 1 hafta hafif kanamam oldu sonra geçti. Bu ay adetle transfere başlıcam2 ay dinlendim
Bizim sizinle denk gelecek sanırım Aralık sonu gibi. adetim in 10. Günü ama ilaçlardan sanırım daha erken olacak gibi hissediyorum karnım belim çok ağrıyorBen eylül ayında oldum, hiç agrım olmadı uyutuyorlar zaten uyanırkende hiç sancı agrı olmadı. 1 hafta hafif kanamam oldu sonra geçti. Bu ay adetle transfere başlıcam2 ay dinlendim
Benim biraz karışık ya 2 Ekim'de olmustum tedaviye başladığım zaman sonra opudan sonra ilk adeti 28inde oldum şimdi 28ini sayarsak 2 gün geciktimSenin kaç gün gecikti canım
Bende sadece Supra life diye bir ilaç kullanıyorum. Şu anda ne adet belirtisi ne farklı bir belirti hiç birseyim yok. Ama sanırım bizimkisi psikolojik tamamen onu düşünüp bekledikçe gecikiyorbende bir düzensizlik yok herşey tıkırında folik asit devit 3 aspirinden başka ilaç kullanmıyorum şimdi bu neyin nesi tek olsam şüphelenirim de 3 kişiyiz şuan yani
kan ver dedi ama ben kaset test yaptığımı söyledim o testlere güvenmeyin dedi.
Yok ya olmadım bende ofis çalışanıyım sürekli gözüm saatte az önce de bir sağlıkocağından aradılar yanlış aramışlar beni test sonucunuz pozitif dediler kalpten gittiim 2 dk sonra anladık ki numara yanlış mış hayatın oyunlarına bakçalışıyorum canım ofisteyim gaz problemim yok olmadın sende demi daha
Kızlar aranızda histereskopi olan varmı perşembe günü olacam da önerilerinizi bekliyorumzor oluyor mu kanama olur mu sonrasında
zaten eğer hamile olsaydım teste çıkardı yani çıkmadı resimleri atmıştım.Bende sadece Supra life diye bir ilaç kullanıyorum. Şu anda ne adet belirtisi ne farklı bir belirti hiç birseyim yok. Ama sanırım bizimkisi psikolojik tamamen onu düşünüp bekledikçe gecikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?