- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Cnm adetin kaç gün gecikti?Malesef gecikmeler olabiliyor.Benim de Nisan ayindaki negatif sonucundan sonra kaç ay sürdü düzensizliklerim.polip ameliyati da oldum yillar evvel hicbir sorun yok ameliyt sonrasi hamile kalabilirsin denmisti ama nasip olmadıBen çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmemaslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Opecert @nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar
evet bizim yol uzun, bakalım sorunsuz geçer umarım hepimiz içinUzunmuş sizin en mantıklısı hem değişiklik olur güzel olur
ayy okuyunca çok heycanlandım, inşallah hamilesindir çok aminnnBen çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmemaslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 @Loya-Kiana Selin n Opecert @nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar
Aaaaaa o zaman olabilir tabi neden olmasinnn testt yapsanaaaa
Kuzucum sen bilirsin bence al bir test rahatlarsın hem netice de böyle gecikmede daha da ümitleneceksin.Hem aklından cıkartmış olursun ama regl gecikmesi aldıgımız hormonlar geçirilen operasyonlar ve stres yüzünden de etkileniyor senin nasıl bilemem ama ben kışa girdiğimde otomatik oalrak 3-4 gün gecikir mesela havalar sogudugu için ya da o ay aldığın bir ilaç üşütme hepsi geciktirebilr en iyisi bir text yaptır aklında soru işareti kalmasın nasılsa kendini tüp bebeğe hazorlıyosun
Cnm adetin kaç gün gecikti?Malesef gecikmeler olabiliyor.Benim de Nisan ayindaki negatif sonucundan sonra kaç ay sürdü düzensizliklerim.polip ameliyati da oldum yillar evvel hicbir sorun yok ameliyt sonrasi hamile kalabilirsin denmisti ama nasip olmadıKekik çayı yap sabahları iç ben faydasinj gördüm,iki güne adetin başlar
Hepinizden Allah razı olsun inşallah ben büyük ihtimal bende yarın alıp yapabilirim şimdi kendi evimde değilim çıkıp almam da sıkıntı varsa da yoksa da şuan kimse anlasın istemiyorum hayırlısı Allah'tan bakalımayy okuyunca çok heycanlandım, inşallah hamilesindir çok aminnn
Belki hepiniz için bir mücize olurhemşireyi aradım
gecikme için gecikmenize neden olacak ilaçlar zaten kullanmıorsunuz yumurta toplamadan sonra kestik o ilaçları dedi
bu haftrayı çıkarın eğer adet olmazsanı kan testi isteyeceğim sizden sonrasında dosyanıza ekleyip adet olmanız için ilaç yazarız dedi.
negatifi görmeden ilaç yazmıyoruz dedi.
Ah keşke olsa ama hiç ümidim yok adet olmaya olacağım da beni süründürüyor gelmiyor beklediğim içinBelki hepiniz için bir mücize olur
Tüp bebek tedavisine başlamadan iki ay önce ilaç kullandırmaya başladı opudan sonra bırakabilir demiştiDoktorunuz antioksidan kullanmayı önerdi mi?
evet bende yapıp modumu düşürmek istemiyorum cnm ya Dr dedi geç gelebilir diye zaten pcodan dolayı da düzensizlik var bakalım 1 hafta bekle dedi Dr ona göre bakarız dedihiç süphelenme canısı 2.testi yaptım kapak gibi negatif çarptı yüzüme
bende bir düzensizlik yok herşey tıkırında folik asit devit 3 aspirinden başka ilaç kullanmıyorum şimdi bu neyin nesi tek olsam şüphelenirim de 3 kişiyiz şuan yanievet bende yapıp modumu düşürmek istemiyorum cnm ya Dr dedi geç gelebilir diye zaten pcodan dolayı da düzensizlik var bakalım 1 hafta bekle dedi Dr ona göre bakarız dedi
Senin kaç gün gecikti canımevet bende yapıp modumu düşürmek istemiyorum cnm ya Dr dedi geç gelebilir diye zaten pcodan dolayı da düzensizlik var bakalım 1 hafta bekle dedi Dr ona göre bakarız dedi
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla evlat sahıbi olalım insallah32 KİŞİ OLMUŞUZ KIZLAR BİRLİKTE NİCEE GÜZEL HABER ALMALARA İNŞALLAH
Göğüs hassasiyetiHafif bel ağrısı kasıklarda batma şişkinlik bunlar hamiş belirtisi olabilir mi ki bunlar dışında hiç belirtim yok ne hamişlik için ne adet için
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız hep aynı Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallahHepimiz hayırlısıyla sağlıkla evlat sahıbi olalım insallah
Benim transfer tarihim 7 Aralık , saat: 9.00dualarınıza talibim.
O kadar iğne ilaçtan opudan sonra bile günü gününe olan biz bu ay adet olamıyoruz ya çıldırmamak elde değil daha ne yapacağız acababende bir düzensizlik yok herşey tıkırında folik asit devit 3 aspirinden başka ilaç kullanmıyorum şimdi bu neyin nesi tek olsam şüphelenirim de 3 kişiyiz şuan yani
kan ver dedi ama ben kaset test yaptığımı söyledim o testlere güvenmeyin dedi.
imkanın varsa test yaptır eğer evdeysen .aışmıyorsan beta yaptırO kadar iğne ilaçtan opudan sonra bile günü gününe olan biz bu ay adet olamıyoruz ya çıldırmamak elde değil daha ne yapacağız acaba
hoşbulduk canım allah yardımcımız olsun inşallahYok canım bizim sadece sebebsiz infertelite dedi doktor eşimden yana sorun yok hiç
Ahhh ahhh ağzından bal damlıyor resmen ama bazen uyuyorsun bazende istesende istemesen de kafanın içini tırmalıyor bu sorular
Allah bilir umudumuz hep varsa neden olmasın yoksa d en azından adet olacaksın o garanti
Olsun yinede hoşgeldin aramıza ben şubattan beri zorluyorum anca onay almıştım yine nasip olmadı bu aylara kaldım bakarsın bende yine ocağa kalırım
Rabbim bizlere yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?