• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ay benim 17 sindeydi. Haftaiçi erken gebelik testi yaptım negatifti. Şimdi korkuyorum yapmaya yarın kan versem çıkar artık bence
Ben günümü bekliyorum kan vermek için hala bi korku var çünkü az çıkarsa üzülürüm hem günümü bekleyim garanti olsun

Kizlar merhaba, bu 3.tup bebek tedavim. Bugun 10.gunum. Yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu verildi. Sali gunu test gunum. Bu sabahtan beri ciddi kasik agrim var tam olarak hasta olcakmisim ya da olmusum da 1.gunundeymisim gibi. 1.tedavide transferde bunu yasamamistim diye hatirliyorum. 2.de ise transfer etmeye embriyo kalmamisti. 3.de de cok fazla umudum yok aslinda, transferden sonra 2 gun agrim oldu o normal elbette. O zamandan sonra hic bi agri vs bsy yoktu sabahtan beri kasik agrisi olunca umutlanmaya basladim 4 5 gundur de beyaz akintim var aslinda bu bile normal olabilir ama iste. Rabbim hic birimizin yuvasini bos birakmasin insallah.

Kızlaaaarr nasıl geçiyo yazdıysanız görmedim belirtiler varmı Katre_g Katre_g Iron Butterfly Iron Butterfly efsunn210102 efsunn210102
Kızlar ben kan testi verdim. Benle benzer koşullarda olan bir arkadaşın hamileliği belli oldu da. O verince ben de vereyim dedim. Benim kan değerim çok düşük yükseleceğini düşnmüyorum, bugün 6. Günüm. Bir değişiklik olursa yazarım yine ama şimdilik çok keyfim yok kafamı dinlemeye çalışıyorum. Hepinize bol şanslar, umarım sizler boş dönmeyin 🌸

Kizlar merhaba, bu 3.tup bebek tedavim. Bugun 10.gunum. Yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu verildi. Sali gunu test gunum. Bu sabahtan beri ciddi kasik agrim var tam olarak hasta olcakmisim ya da olmusum da 1.gunundeymisim gibi. 1.tedavide transferde bunu yasamamistim diye hatirliyorum. 2.de ise transfer etmeye embriyo kalmamisti. 3.de de cok fazla umudum yok aslinda, transferden sonra 2 gun agrim oldu o normal elbette. O zamandan sonra hic bi agri vs bsy yoktu sabahtan beri kasik agrisi olunca umutlanmaya basladim 4 5 gundur de beyaz akintim var aslinda bu bile normal olabilir ama iste. Rabbim hic birimizin yuvasini bos birakmasin insallah.
Amin amin inşallah sımsıkı tutunur inşallah hakkınız da hayırlısı olur umarım 😇

Benim sol kaşığım aynı kalp gibi atıyor beyaz akıntım başlamış sol göğüsün ağrıyor ve hafifte sırtım ağrıyor ama ilaçlardan sanırım hepsi 😕
İnşallah güzel sonuçlar gelir hayırlısıyla ilaçlardan değilde bebiştendir bu belirtiler inşallah 🤲🏻

Kızlar ben kan testi verdim. Benle benzer koşullarda olan bir arkadaşın hamileliği belli oldu da. O verince ben de vereyim dedim. Benim kan değerim çok düşük yükseleceğini düşnmüyorum, bugün 6. Günüm. Bir değişiklik olursa yazarım yine ama şimdilik çok keyfim yok kafamı dinlemeye çalışıyorum. Hepinize bol şanslar, umarım sizler boş dönmeyin 🌸
Kaç çıktı çok erken ki

Kaç çıktı çok erken ki
1.24 çıktı canım. Diğer arkadaşın da benim gibi 5. Gün embriyosu 6. Günde bayağı hamilelik çıktı.
İlaçları bırakmış değilim kullanıp test günümde yine test yapıcam ama 5. Gün embriyosu 6. Günde bir yükseliş yapardı bence.

Sanırım ikimiz dışında daha önce kimse 2 ci gün embriyosu ne denemiş ne de bilgi sahibi nette biele tam bir bilgi yok buna dair
Hiç düşünüp takılma bunlara benim bu 3.denemem 5.gün de traanfer edilmişti 6.gün de ama onlar da tutmadı Allah nefes verdiyse tutar canını belli olmayan durumlar için sıkma canım benim olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan vardır vakti saati🤲

1.24 çıktı canım. Diğer arkadaşın da benim gibi 5. Gün embriyosu 6. Günde bayağı hamilelik çıktı.
İlaçları bırakmış değilim kullanıp test günümde yine test yapıcam ama 5. Gün embriyosu 6. Günde bir yükseliş yapardı bence.
Daha erken gününde test yap bence bilemezsin ki bi sürü kişi var gebeliği tutmuş sonradan yükselmiş

Gebelikte kan akışının hızlı olması istenen bir şey, tüp bebek sürecinde de öyle o yüzden ya coraspirin ya da oksapar hatta ikisini kullanan bile var için rahat olsun🙏🏻

Drunuza guvenın tabı test yaptırmakda onemlı ama kullanın dıyorsa vardır bır bıldıgi ben ilk tup bebek tedavimde hamıle kalmıs dım 8 haftalık kalbi durdu ve benım kullanmam gerekirdı arada dondurulmuş denedik o kimyasal dı ucuncu denemede hamıleydım ozaman Dr pıhtılaşma olmasın dıye hap verdı ilk zamanlar hap olarak sonrası belli bir aydan sonra gobekden igne kullandım pıhtılaşma icın.. Bebegın beslenebılmesıi icın kan akisi cok onemlı zaten bır sure sonrası Dr kararı bırakıp bırakmamak...
Doktora guveniyorum tabiki. Oksapar coraspin ikisini birlikte kullaniyorum. Sadece merak ettigim icin sordum 😊

Back