- 20 Ekim 2021
- 271
- 913
- 18
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.841
Senin kaç haftalık oldu canım benimde çamur gibiydi ama bı kaç güne gitti şuan yok yinede tedbir amacli yatış verdi benimde iğneler var onları kullanıyorumKasıktaki agrı cokmu rahatsız edicimi. Benim cumadan beri camur gibi lekeler var. Cuma gunu kontrolde vardi doktorda gordu lekeleri. Normal diyo bunun icin progestan dex kullaniyosun dedi. Hic yat falan demedi. Ben yinede genel olarak yatiyorum zaten
Hergun nasıl birini buluyorsun zor olmuyor muBana başkaları yapiyo ben ikisinde becerememcoraspirin ben kestim lekelenme olunca doktor ikisini kullanmayalım dedi
Evet canım olabilirmis dinlenmek lazımmis bol bolBenimde hafif sancılarım oluyor.
Ben de hem iğnesini hem de coraspirin kullanıyorum doktor Devam edeceksin dedi. Karnimdan yapıyorum koldan beceremiyorum
Göbek ya da koldan yapılınca acısı farklı oluyor mu eşim koldan yapıyor bana.Göbekten hiç denemedim yumurta büyütme iğneleri falan göbekten beni çok irrite etmişti ama daha az acıyorsa göbekten yaptırayımBana başkaları yapiyo ben ikisinde becerememcoraspirin ben kestim lekelenme olunca doktor ikisini kullanmayalım dedi
Eşim yaoiyo bide annem gösteriyorum yapıyorlar ben kendime yapamam başkasına yaparım ama kendime endişeleniyorumHergun nasıl birini buluyorsun zor olmuyor mu
Göbek felaket benim morardı kolda morarmada olmadı azda aciyo doktor zamanla bebek buyumeyr başlayınca göbek zorlaşır dediGöbek ya da koldan yapılınca acısı farklı oluyor mu eşim koldan yapıyor bana.Göbekten hiç denemedim yumurta büyütme iğneleri falan göbekten beni çok irrite etmişti ama daha az acıyorsa göbekten yaptırayım
Aynen 3 ay dolsun çıkacağım alışverişeAy öyle olsa kesin takarım. Ama rahat biseyler almalıyız
5+4 bugun. Senin kac hafta oldu.Seninki bastan olmus heralde. Benimki yeni oluyo. Coraspinide kesmissin sonra tekrar basladinmi. Okuyorum hep lekelenme olunca coraspini kesmisler. Bana hic kes falan demedi. Butun ilaclara devam diyoSenin kaç haftalık oldu canım benimde çamur gibiydi ama bı kaç güne gitti şuan yok yinede tedbir amacli yatış verdi benimde iğneler var onları kullanıyorum
Ufak tefek kalkıyorum.gunduzleri uyuyorum. Dinlenmeye çalışıyorumEvet canım olabilirmis dinlenmek lazımmis bol bol
Koldan hic yaptırmadım canım. Kol çok acıyor morariyor dediler .bende gobusten yapıyorumGöbek ya da koldan yapılınca acısı farklı oluyor mu eşim koldan yapıyor bana.Göbekten hiç denemedim yumurta büyütme iğneleri falan göbekten beni çok irrite etmişti ama daha az acıyorsa göbekten yaptırayım
Eğitim için süper bence dün emzirme eğitimi vardı çok güzel bilgiler verdiGüzel detaylı mi bende indirim hemen insallh hemen su gibi geçeray çok heyecanlı
Göbek ya da koldan yapılınca acısı farklı oluyor mu eşim koldan yapıyor bana.Göbekten hiç denemedim yumurta büyütme iğneleri falan göbekten beni çok irrite etmişti ama daha az acıyorsa göbekten yaptırayım
Gobekten progestan dex, koldan oksapar yapıyorum. Baslarda cok rahatti artik kanıyor morariyorGöbek felaket benim morardı kolda morarmada olmadı azda aciyo doktor zamanla bebek buyumeyr başlayınca göbek zorlaşır dedi
Iyi bari onlar yapàbikiyorsa benim eşim çok üzülüyor .bakamiyor yaparkenEşim yaoiyo bide annem gösteriyorum yapıyorlar ben kendime yapamam başkasına yaparım ama kendime endişeleniyorum
Ben Ağustos olur diye düşünüyorum iki olursa bide insAllah 40 haftalarini doldururlar ama nadirmis belki Ağustos sonu olabilirKızlar şimdi biz Ağustos annelerini mi Eylül annelerini mi takip etcez.
İnterneten araştıralım artık millet neyde rahat etmiş. Hangisi en iyisi olur bakalımAynen 3 ay dolsun çıkacağım alışverişe
Tahmini Eylül 2 yazıyor benimkindeBen Ağustos olur diye düşünüyorum iki olursa bide insAllah 40 haftalarini doldururlar ama nadirmis belki Ağustos sonu olabilir
Canım vururken eti topla ve pamukla ovma. Vur çek.ovarsan mosmor kalırGöbek felaket benim morardı kolda morarmada olmadı azda aciyo doktor zamanla bebek buyumeyr başlayınca göbek zorlaşır dedi
Sağlıklı olsunlar da ben prematüre olmasından çok korkuyorum zorlanmasın doğduğu gün evimize gelebilelim istiyorum insAllahTahmini Eylül 2 yazıyor benimkinde
Tmm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?