2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Senin kaç haftalık oldu canım benimde çamur gibiydi ama bı kaç güne gitti şuan yok yinede tedbir amacli yatış verdi benimde iğneler var onları kullanıyorum

Ben de hem iğnesini hem de coraspirin kullanıyorum doktor Devam edeceksin dedi. Karnimdan yapıyorum koldan beceremiyorum

Bana başkaları yapiyo ben ikisinde beceremem coraspirin ben kestim lekelenme olunca doktor ikisini kullanmayalım dedi
Göbek ya da koldan yapılınca acısı farklı oluyor mu eşim koldan yapıyor bana.Göbekten hiç denemedim yumurta büyütme iğneleri falan göbekten beni çok irrite etmişti ama daha az acıyorsa göbekten yaptırayım

Göbek felaket benim morardı kolda morarmada olmadı azda aciyo doktor zamanla bebek buyumeyr başlayınca göbek zorlaşır dedi

Senin kaç haftalık oldu canım benimde çamur gibiydi ama bı kaç güne gitti şuan yok yinede tedbir amacli yatış verdi benimde iğneler var onları kullanıyorum
5+4 bugun. Senin kac hafta oldu.Seninki bastan olmus heralde. Benimki yeni oluyo. Coraspinide kesmissin sonra tekrar basladinmi. Okuyorum hep lekelenme olunca coraspini kesmisler. Bana hic kes falan demedi. Butun ilaclara devam diyo

Koldan hic yaptırmadım canım. Kol çok acıyor morariyor dediler .bende gobusten yapıyorum

Göbek felaket benim morardı kolda morarmada olmadı azda aciyo doktor zamanla bebek buyumeyr başlayınca göbek zorlaşır dedi
Gobekten progestan dex, koldan oksapar yapıyorum. Baslarda cok rahatti artik kanıyor morariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…