• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Koldan hic yaptırmadım canım. Kol çok acıyor morariyor dediler .bende gobusten yapıyorum
Kollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazın gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?

Son düzenleme:
Kollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazım gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?
Çok zayifsaniz iğneyi dik değil yan vurun. O an aciyor biraz sonra geçiyor.cok morluk olmuyor.vurduktan sonra kesinlikle ovmamak gerekiyor.ovunca mosmor olur dediler

Kollarım mor ilk vurduğunuzda iki dk boyunca üstüne bastırın sonra soğuk bir şey koyun morarıklar küçük oluyor en azından.Kışın önemli değil de yazın gören şiddet görüyoruz sanabilir.Benim kollarım aşırı zayıf onunla da alakalı morarıyor olabilir.Göbekte sizde morluk oluştu mu ya da acıyor mu göbek?
Ben ilk iki transferimde de şimdikinde de oksaparı hep göbekten kullandım. İğneyi vurmadan önce avucumun içinde vücut ısısına getiriyorum ve çok yavaş veriyorum iğneyi daha doğrusu eşim yapıyo ilk zamanlar normal enjekte ediyodu ağlıyordum ağrısından sonraları oldukça yavaş enjekte edip birde iğneyi çekince kolanyalı pamukla sıkıca basıyorum hiç ovalamıyorum morarma olmuyor ve daha az acıyor

Back