- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.821
Ozaman senin tutmustur canım ben 5 gün önce catlatma ignesi yaptıgım için onun etkisi olabilir testim umudum yok
İnsallh canım ama binada şükür ayyy hadi insallh bize haber et insallh dualarım senleAmin canım.cuma 223 çıktı. Yarın iki katından fazla çıkması lazım sanırım. Aslinda ikinci gün bugün ama doktor pazartesi ver dedi.insallah canım. Sonradan diğer kese görülebiliyor belki senin öyle olabilir çok iyi değerin
Varmis canım Akdeniz üniversitesi Hastanesi'nde aşağıda numarası ara istersenKizlar bisey sormak istiyorum bir test varmis pihtilasma testi Adi da Kardiyovaskuler risk paneli diye yaptiran varmi varsa devlet hastanelerinde hangi dr isteyebiliyor bilgisi olan varmi ? banada kuzenim soyledi o 8 yil boyunca ugrasti transferleri tutmuyordu megers3 pihtilasma varmis o yuzdenmis bu onemli diyo yaptir mutlaka diyor bana
Allah razı olsun canım.sabah vereyim sonuç çıkar çıkmaz size yazarımİnsallh canım ama binada şükür ayyy hadi insallh bize haber et insallh dualarım senle
Canım hayır tabiki bol bol su iç ben en az iki buçuk litre su içtim ilk iki transferimde çok yaşadım az su içtiğim için ama bu trqnsfer sonrası az yasadim kabızlık pozitif gördük kafana takma olumlu düşün bol bol su iç bebişin tutunsun sıkı sıkı sanaya ben anlamadım arkadaşın biri kabız oldum gitti bütün emeklerim demiş kabız olduysan tutmamış mı demek oluyor? ben transfer günü bir de ertesi günü yapamadım ama sonra sorun yaşamadım da bu kafama takıldı :/ transfer olur olmaz ben de yapamamıştım tutmadı demek mi bu :/
Ben hamileyim iki hafta kabızlık yaşadım .hâlâ da kabızlık oluyorya ben anlamadım arkadaşın biri kabız oldum gitti bütün emeklerim demiş kabız olduysan tutmamış mı demek oluyor? ben transfer günü bir de ertesi günü yapamadım ama sonra sorun yaşamadım da bu kafama takıldı :/ transfer olur olmaz ben de yapamamıştım tutmadı demek mi bu :/
Varmis canım Akdeniz üniversitesi Hastanesi'nde aşağıda numarası ara istersen
Güzel detaylı mi bende indirim hemen insallh hemen su gibi geçerİnsAllah bakalımhemen indiriyorum bu arada aptamilin ilkadimlarim diye bir uygulamasi var ücretsiz eğitimler v.s çok beğendim ona da katılın zaman su gibi geçecek insAllah
Eylül analari ben bulamadım linki atabilirmisn varsa beraber takip edekKızlar şimdi biz Ağustos annelerini mi Eylül annelerini mi takip etcez.
Kanama lekelenme varmi ondanmi yat dediSütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi
Ben testi hamilelikte yaptırdım geçen hafta eğer Allah göstermesin çıkarsa 9 ay oksapar kullanmam gerekiyor ama doktor korkma dedi şuan üç ay yapicam göbekten başlamıştım koldan yap dedi doktorum eğer bu şekilde sende oksapar kullanıyorsan koldan daha iyiymiş cnm çünkü pıhtılaşma olsada olmasada bazindoktor 3 ay kullancan diyor benimki öyle dediBen yaptırdım.tibbi Genetik bölümü doktoru istiyor. Hem eşime hem bana genetik testler yaptı.hatta şuan hala yeni testler yapılıyor.devlet karşılıyor.gebe kalamiyorum diye gidin.ben tüp Bebek ten önce yaptırmak istedim.cunku tüp Bebek çok pahalı.onlem alacağımız bı durum varsa alalım dedim
Transfer sonrası 7. Gün lekelenmem olmustu muhtemelen o yuznden bide kasigimdaki ağrı gitmeyince görüyosun kendini ondan dedi bende hep yatıyorumKanama lekelenme varmi ondanmi yat dedi
Sanırım daha acmamislar açsınlar katılalım inşallahEylül analari ben bulamadım linki atabilirmisn varsa beraber takip edek
Ben de hem iğnesini hem de coraspirin kullanıyorum doktor Devam edeceksin dedi. Karnimdan yapıyorum koldan beceremiyorumBen testi hamilelikte yaptırdım geçen hafta eğer Allah göstermesin çıkarsa 9 ay oksapar kullanmam gerekiyor ama doktor korkma dedi şuan üç ay yapicam göbekten başlamıştım koldan yap dedi doktorum eğer bu şekilde sende oksapar kullanıyorsan koldan daha iyiymiş cnm çünkü pıhtılaşma olsada olmasada bazindoktor 3 ay kullancan diyor benimki öyle dedi
Kasıktaki agrı cokmu rahatsız edicimi. Benim cumadan beri camur gibi lekeler var. Cuma gunu kontrolde vardi doktorda gordu lekeleri. Normal diyo bunun icin progestan dex kullaniyosun dedi. Hic yat falan demedi. Ben yinede genel olarak yatiyorum zatenTransfer sonrası 7. Gün lekelenmem olmustu muhtemelen o yuznden bide kasigimdaki ağrı gitmeyince görüyosun kendini ondan dedi bende hep yatıyorum
Benimde hafif sancılarım oluyor.Transfer sonrası 7. Gün lekelenmem olmustu muhtemelen o yuznden bide kasigimdaki ağrı gitmeyince görüyosun kendini ondan dedi bende hep yatıyorum
Bana başkaları yapiyo ben ikisinde becerememBen de hem iğnesini hem de coraspirin kullanıyorum doktor Devam edeceksin dedi. Karnimdan yapıyorum koldan beceremiyorum
Banu çiftçinin programı güzelCanım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?