- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.701
Evet görüyorum benKızlar hayalet çizgiyi sizde görüyor musunuz şaşı olacam şimdi
Var canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün bugünEki Görüntüle 2976518 bakarmısınız kızlar çizgiyi görenler var mı acaba
Desteğin için çok çok teşekkür ediyorum. Çok korktum elimde olmadan. Eşim gitti şurup aldı. Allah büyük ona emanet ediyorum. O kadar da dikkat ettim ama oldu işte. Ben de aranıza yeni katıldım. Hepimize duacıyım çok sağol tekrarMoralini bozma canım benim ıkınmanın, hapşırmanın, öksürmenin bir etkisi yok ama moralinin bozulursa onun daha çok etkisi olur söyleyeyim . O yüzden hep moralimizi yüksek tutuyoruzonların yaşayacak nefesleri varsa hayırlısıysa gelecek biz kendimize dikkat edelim ama bizim elimizde olan bir şey yüzünden gitmiyormuş öyle kolay kolay
7. GünVar canım hayırlı olsun. Kaçıncı gün bugün
Aynı gün transfer olmuşuz. Gözünaydın canım7. Gün
Canım yaş deneme gün transfer yazmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah7. Gün
Ya uzaktan bakınca böyle bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorumBaşka bi ışıkla çektim bide buna bakarmısınEki Görüntüle 2976519
Teşekkür ederim kan sonucunu görmeden sevinemiyorum amaAynı gün transfer olmuşuz. Gözünaydın canım
Evet 2.de prograf kullandık baskıladık olmadı. 3 te kortizon 16 mg- şuam 4 mg ama ve lucrin menapoz iğnesi var geçen ay oldum iğneyi.Gözün aydın canım çok sevindimbelirtisi olmayan arkadaşlara da umut oldun burda Şimdi ne dedi doktorun iki gün sonra tekrar kan testi istedi mi ? Diğer denemelerinden farklı olarak sadece kortizon mu kullanmıştın ? Ben de bu sefer kortizon kullanıyorum umutluyum bakalım
Hayırlı olsuuuunn var benceEki Görüntüle 2976518 bakarmısınız kızlar çizgiyi görenler var mı acaba
Bence deHayırlı olsuuuunn var bence
Hatta burada bir arkadaş vardı adını unuttum ama test gününe kadar baya bir kabızlık yaşamıştı sonucu pozitifti . Akşamdan iki tane kayısı bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karnına iç kayısıyı da ye. Bunu her gün yap bağırsakları yumuşatıyor. Ekmek, makarna vs bunları azalt az az her öğün çorba içmeye çalış ve bol su . Bu süreçte fazla hareket edemiyoruz ve çok ilaç tüketiyoruz ister istemez çoğu kişide oluyor kabızlıkDesteğin için çok çok teşekkür ediyorum. Çok korktum elimde olmadan. Eşim gitti şurup aldı. Allah büyük ona emanet ediyorum. O kadar da dikkat ettim ama oldu işte. Ben de aranıza yeni katıldım. Hepimize duacıyım çok sağol tekrar
Vala yok gibi bilemedimYa uzaktan bakınca böyle bi çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum
Ben pek kabızlık yaşamadım çok şükür ama tutmamış olabilir mi diye korku sardı içimiHatta burada bir arkadaş vardı adını unuttum ama test gününe kadar baya bir kabızlık yaşamıştı sonucu pozitifti . Akşamdan iki tane kayısı bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karnına iç kayısıyı da ye. Bunu her gün yap bağırsakları yumuşatıyor. Ekmek, makarna vs bunları azalt az az her öğün çorba içmeye çalış ve bol su . Bu süreçte fazla hareket edemiyoruz ve çok ilaç tüketiyoruz ister istemez çoğu kişide oluyor kabızlık
O da olur canım inşallahTeşekkür ederim kan sonucunu görmeden sevinemiyorum ama
Haha kız sende var ya kabızlık bir belirti degilBen pek kabızlık yaşamadım çok şükür ama tutmamış olabilir mi diye korku sardı içimi
Merkezimdeki hemşireye sordum şurup önerdim eşim gitti aldı onu içtim şimdi. Çok dikkat ediyorum aslında. Evde yürüyüş de yapıyorum. Un olan hiçbir şey yemiyorum. Dün 1 dilim ekmek yedim. Su aşırı tüketiyorum ama progestan yaptı sanırım. Allah büyük. Teşekkür ediyorumHatta burada bir arkadaş vardı adını unuttum ama test gününe kadar baya bir kabızlık yaşamıştı sonucu pozitifti . Akşamdan iki tane kayısı bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karnına iç kayısıyı da ye. Bunu her gün yap bağırsakları yumuşatıyor. Ekmek, makarna vs bunları azalt az az her öğün çorba içmeye çalış ve bol su . Bu süreçte fazla hareket edemiyoruz ve çok ilaç tüketiyoruz ister istemez çoğu kişide oluyor kabızlık
Bende normalde kabızlık sıkıntısı yaşayan biriyimHaha kız sende var ya kabızlık bir belirti degilküçüklüğümden beri kabızlık yaşayan biri olarak keşke ben de hiç yaşamasam . Ne güzel sağlıklı bağırsaklarım var diye düşün mutlu ol belirti aramayı bırakın artık kan verince belli olacak her şey
Kayısı ve incir tüketin yatmadan yada gün içerisindeMerkezimdeki hemşireye sordum şurup önerdim eşim gitti aldı onu içtim şimdi. Çok dikkat ediyorum aslında. Evde yürüyüş de yapıyorum. Un olan hiçbir şey yemiyorum. Dün 1 dilim ekmek yedim. Su aşırı tüketiyorum ama progestan yaptı sanırım. Allah büyük. Teşekkür ediyorum
Ben de bir çizgi görüyorum sanki :) bence bir iki gün daha bekle, 3.gün transferi hormon miktarı daha az olabilirPazar dı benim de. Yaptım şimdi yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?