2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Opu dan önce yumurtalariniz hakkında bilgi verilmiştir size zaten belli boyuta gelmeden alinmiyorlar

Nerede işlem yaptirdiniz
Umarım güzel ilerler. Adana’da işlem yaptırıyorum ultrasonda doktor folikül çok demişti ama 20-30 bekliyordum. Şimdi heyecanlı bekleme günleri başladı

Tadını çıkarın bence en fazla 1-2 tanesi lazım size sonuçta 5.güne kadar embriyom kalır mı diye düşünmezsiniz benim 4 tanecik ti hergün kalbim sıkışıyordu
5. Güne kaç tane kaldı ? Şimdi ne durumdasınız ? İnşallah her şey yolunda gitmiştir de güzel sonuçlar alırsınız

Umarım güzel ilerler. Adana’da işlem yaptırıyorum ultrasonda doktor folikül çok demişti ama 20-30 bekliyordum. Şimdi heyecanlı bekleme günleri başladı
Aynen bilgi vermek için arayacaklar sizi en sağlıkları kalsin size inşallah

Sonucda 44 tanesi kalsa 44 unude dogurmayacaksiniz ya

Hızlı rakam düşüşleri olabilir yumurta sayisinda sakin modunuzu düşürmeyin

Tünaydınn canım seni unutmak mümkünmü ders calışıyorum dedin ya ondan rahatsız etmiyim diye
Benimde 30 tane toplanmıştı iğneler zaten fazla sayıda yumurta toplayıp şansı artırmak için ama toplananın hepsi döllenmiyo zaten benim mesela 15 döllendi ama 8tanesi 3.güne gelip donduruldu 30 dan 8 düştü nekadar fazla okadar iyi opu insanı çok yoruyo tekrar tekrar yumurta toplamak zorunda kalmazsınız

Maşallah ne güzel işte kafanız rahat beklersiniz 5. günü ama ben ilk defa duydum bu kadar fazlasını Allah hepimize en güzelini nasip etsin inşallah

İşteyim kim gidecek eczaneye
merak etmiyor değilim
Gız merak iş dinler mi
Maşallah inşallah en kalite olanlar sizin olur hayırlı hamilelikler geçirirsiniz nasipse

Evet zaten en önemlisi kaliteli olması . Bize bir tane lazım sağlıklı olsun bizimle olsun inşallah

akşama kadar adet olmazsam ev giderken alırım yaparım
ümit etmek istemiyorum 3 yıldır olmamış bu ay mı olacak kafası var şuan :-D
ağrım da başlıyor gibi zaten demekki geliyor gelmekte olannnn

akşama kadar adet olmazsam ev giderken alırım yaparım
ümit etmek istemiyorum 3 yıldır olmamış bu ay mı olacak kafası var şuan :-D
ağrım da başlıyor gibi zaten demekki geliyor gelmekte olannnn
İşte o kafa bende de var senelerdir bekliyorum şimdi bu ayı mı bulacak diye test bile yapmadım. 4. gün bugün ne yapacağımı da şaşırdım doktora yazim diyorum sonra vazgeçiyorum

Evet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?

İşte o kafa bende de var senelerdir bekliyorum şimdi bu ayı mı bulacak diye test bile yapmadım. 4. gün bugün ne yapacağımı da şaşırdım doktora yazim diyorum sonra vazgeçiyorum
Bende aynıyım dr ne yazayım ki bu ay geciktim adet olamıyorum
bekleyin diyecek
işlem gördünüz normal diyecek
1 ay şaşmamış ya altı üstü 2-4 gün komik aslında ama bizim için çok acı oluyor
yalan da olsa mutlu olduk akşam

Evet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?
Hiç tedirgin olmayın bence hızlı düşüş olacaktır strese girmeyin en azından ihtimaliniz çok yüksek şu an da

Ben de yazdım yazdım sildim ne yazacak sanki bekle diyecek diye. Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an da. Ama opudan sonra bile günü gününe olmuşuz şimdi bu gecikme niye ya

Ben de yazdım yazdım sildim ne yazacak sanki bekle diyecek diye. Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an da. Ama opudan sonra bile günü gününe olmuşuz şimdi bu gecikme niye ya
Hiç anlamadım zaten
benim 5 gündür kahverengi akıntım var sende de oluyor mu akıntı ?
yumurtlamada gelen akıntı gibi düşün ama kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…