- 1 Kasım 2021
- 594
- 652
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Umarım güzel ilerler. Adana’da işlem yaptırıyorum ultrasonda doktor folikül çok demişti ama 20-30 bekliyordum. Şimdi heyecanlı bekleme günleri başladıOpu dan önce yumurtalariniz hakkında bilgi verilmiştir size zaten belli boyuta gelmeden alinmiyorlar
Nerede işlem yaptirdiniz
Tadını çıkarın bence en fazla 1-2 tanesi lazım size sonuçta 5.güne kadar embriyom kalır mı diye düşünmezsiniz benim 4 tanecik ti hergün kalbim sıkışıyorduHayır değilim ama amh 4,13 çıkmıştı
5. Güne kaç tane kaldı ? Şimdi ne durumdasınız ? İnşallah her şey yolunda gitmiştir de güzel sonuçlar alırsınızTadını çıkarın bence en fazla 1-2 tanesi lazım size sonuçta 5.güne kadar embriyom kalır mı diye düşünmezsiniz benim 4 tanecik ti hergün kalbim sıkışıyordu
Aynen bilgi vermek için arayacaklar sizi en sağlıkları kalsin size inşallahUmarım güzel ilerler. Adana’da işlem yaptırıyorum ultrasonda doktor folikül çok demişti ama 20-30 bekliyordum. Şimdi heyecanlı bekleme günleri başladı
Tünaydınn canım seni unutmak mümkünmü ders calışıyorum dedin ya ondan rahatsız etmiyim diye
Benimde 30 tane toplanmıştı iğneler zaten fazla sayıda yumurta toplayıp şansı artırmak için ama toplananın hepsi döllenmiyo zaten benim mesela 15 döllendi ama 8tanesi 3.güne gelip donduruldu 30 dan 8 düştü nekadar fazla okadar iyi opu insanı çok yoruyo tekrar tekrar yumurta toplamak zorunda kalmazsınızGünaydın herkeseeeBugün yumurtalarım toplandı ve hala hastanedeyim feci bir kasık ağrım var . 44 tane yumurta toplanmış sizce bu iyi mi kötü mü anlamadım Hiç duymadım bu kadar normalde 8-10 falan oluyor ya. İnşallah kaliteleri iyidir
Maşallah ne güzel işte kafanız rahat beklersiniz 5. günü ama ben ilk defa duydum bu kadar fazlasını Allah hepimize en güzelini nasip etsin inşallahGünaydın herkeseeeBugün yumurtalarım toplandı ve hala hastanedeyim feci bir kasık ağrım var . 44 tane yumurta toplanmış sizce bu iyi mi kötü mü anlamadım Hiç duymadım bu kadar normalde 8-10 falan oluyor ya. İnşallah kaliteleri iyidir
Gız merak iş dinler miİşteyim kim gidecek eczaneye
merak etmiyor değilim
Maşallah inşallah en kalite olanlar sizin olur hayırlı hamilelikler geçirirsiniz nasipseGünaydın herkeseeeBugün yumurtalarım toplandı ve hala hastanedeyim feci bir kasık ağrım var . 44 tane yumurta toplanmış sizce bu iyi mi kötü mü anlamadım Hiç duymadım bu kadar normalde 8-10 falan oluyor ya. İnşallah kaliteleri iyidir
Evet zaten en önemlisi kaliteli olması . Bize bir tane lazım sağlıklı olsun bizimle olsun inşallahAynen bilgi vermek için arayacaklar sizi en sağlıkları kalsin size inşallah
Sonucda 44 tanesi kalsa 44 unude dogurmayacaksiniz ya
Hızlı rakam düşüşleri olabilir yumurta sayisinda sakin modunuzu düşürmeyin
1 tanecik kaldı5. Güne kaç tane kaldı ? Şimdi ne durumdasınız ? İnşallah her şey yolunda gitmiştir de güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah hepimizin öyle olur.Gız merak iş dinler mi
Maşallah inşallah en kalite olanlar sizin olur hayırlı hamilelikler geçirirsiniz nasipse
İnşallah en hayırlısı en güzeli olsun hepimizeMaşallah ne güzel işte kafanız rahat beklersiniz 5. günü ama ben ilk defa duydum bu kadar fazlasını Allah hepimize en güzelini nasip etsin inşallah
İşte o kafa bende de var senelerdir bekliyorum şimdi bu ayı mı bulacak diye test bile yapmadım. 4. gün bugün ne yapacağımı da şaşırdım doktora yazim diyorum sonra vazgeçiyorumakşama kadar adet olmazsam ev giderken alırım yaparım
ümit etmek istemiyorum 3 yıldır olmamış bu ay mı olacak kafası var şuan :-D
ağrım da başlıyor gibi zaten demekki geliyor gelmekte olannnn
Evet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?Tünaydınn canım seni unutmak mümkünmü ders calışıyorum dedin ya ondan rahatsız etmiyim diye
Benimde 30 tane toplanmıştı iğneler zaten fazla sayıda yumurta toplayıp şansı artırmak için ama toplananın hepsi döllenmiyo zaten benim mesela 15 döllendi ama 8tanesi 3.güne gelip donduruldu 30 dan 8 düştü nekadar fazla okadar iyi opu insanı çok yoruyo tekrar tekrar yumurta toplamak zorunda kalmazsınız
Bende aynıyım dr ne yazayım ki bu ay geciktim adet olamıyorumİşte o kafa bende de var senelerdir bekliyorum şimdi bu ayı mı bulacak diye test bile yapmadım. 4. gün bugün ne yapacağımı da şaşırdım doktora yazim diyorum sonra vazgeçiyorum
Hiç tedirgin olmayın bence hızlı düşüş olacaktır strese girmeyin en azından ihtimaliniz çok yüksek şu an daEvet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?
Ben de yazdım yazdım sildim ne yazacak sanki bekle diyecek diye. Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an da. Ama opudan sonra bile günü gününe olmuşuz şimdi bu gecikme niye yaBende aynıyım dr ne yazayım ki bu ay geciktim adet olamıyorum
bekleyin diyecek
işlem gördünüz normal diyecek
1 ay şaşmamış ya altı üstü 2-4 gün komik aslında ama bizim için çok acı oluyor
yalan da olsa mutlu olduk akşam
Hiç anlamadım zatenBen de yazdım yazdım sildim ne yazacak sanki bekle diyecek diye. Aynı şeyleri yaşıyoruz şu an da. Ama opudan sonra bile günü gününe olmuşuz şimdi bu gecikme niye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?