- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Günayyyddınn esta piti piti ne mümkün unutmak aşk olsun.
Merhaba canım hoşgeldin ekliyorum listeyemerhababende aralık ayı transfer olacam araniza katılayım dedim
Merhaba hoşgeldin canım daha ilk aşamalardasın yada olacaksın değil miHerkesse meehaba bende adeti bekliyorum baslamak icin sıfır bilgiyle Bismillah diyecegim
Hoşgeldiniz ekliyorum hemenMrbb benide eklermisiniz 1. Deneme olacak yaş 28 5.gün
Yine bana güleceksin ama hep birikiyor benim suçum yok
Yok be şekerimmmm
4 yillik evliyimMerhaba canım hoşgeldin ekliyorum listeye
Merhaba hoşgeldin canım daha ilk aşamalardasın yada olacaksın değil mi
Hoşgeldiniz ekliyorum hemen
Yine bana güleceksin ama hep birikiyor benim suçum yok
Günydın
Günaydın
Hele günaydın
İnşallah canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı nerede tedavi görüyorsun4 yillik evliyim
2 yildir ugrasiyorumm
İlk yil 3 kez klomenle denedik
2 .yil 3 kez femera
2 basarisiz asilama gecirdim ,bu ay rapor cikarttik haastaneden adette tüpe başliyorum istee
Umarim son asamam olur
Bence bi bakıma var gibi ama yok gibideŞİMDİ SİZE TESTİMİ ATICAM DİKATLİ BAKIN PLEASEEEEE....
İLK 2 RESİMDE YOK 3.RESİMDE MİNNAK BİR ÇİZGİ Mİ GÖRÜYORUM Kİ 3.RESİMDE KOYULAŞTIRINCAA GÖRDÜM
Loya-Kiana Iron Butterfly H hasretim0601
Eki Görüntüle 2960939 Eki Görüntüle 2960942 Eki Görüntüle 2960943
Kaçıncı gunŞİMDİ SİZE TESTİMİ ATICAM DİKATLİ BAKIN PLEASEEEEE....
İLK 2 RESİMDE YOK 3.RESİMDE MİNNAK BİR ÇİZGİ Mİ GÖRÜYORUM Kİ 3.RESİMDE KOYULAŞTIRINCAA GÖRDÜM
İşteyim kim gidecek eczaneyeBence bi bakıma var gibi ama yok gibidene desem bilemedim şansın varsa yeniden test alıp dene bence aklımda kalacağına iyide olsa kötü de olsa için rahatlasın
normalde 28 gün döndüm bugün 30.günKaçıncı gun
İstanbul okanda canimİnşallah canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı nerede tedavi görüyorsun
Geçmiş olsunGünaydın herkeseeeBugün yumurtalarım toplandı ve hala hastanedeyim feci bir kasık ağrım var . 44 tane yumurta toplanmış sizce bu iyi mi kötü mü anlamadım Hiç duymadım bu kadar normalde 8-10 falan oluyor ya. İnşallah kaliteleri iyidir
Teşekkür ederim. Biraz tedirgin oldum sayı çok çıkınca . Böyle olan var mı acaba ?Geçmiş olsunsağlıklı ilerlesinler inşallah
Transfer oldunda test gunundesin sandim yanormalde 28 gün döndüm bugün 30.gün
28.günde mutlaka hasta olurdum
Pko lu musunuz?Teşekkür ederim. Biraz tedirgin oldum sayı çok çıkınca . Böyle olan var mı acaba ?
Olabilir ama önemli olan güzel ilerleyenlerin olması.Günaydın herkeseeeBugün yumurtalarım toplandı ve hala hastanedeyim feci bir kasık ağrım var . 44 tane yumurta toplanmış sizce bu iyi mi kötü mü anlamadım Hiç duymadım bu kadar normalde 8-10 falan oluyor ya. İnşallah kaliteleri iyidir
Opu dan önce yumurtalariniz hakkında bilgi verilmiştir size zaten belli boyuta gelmeden alinmiyorlarTeşekkür ederim. Biraz tedirgin oldum sayı çok çıkınca . Böyle olan var mı acaba ?
Hayır değilim ama amh 4,13 çıkmıştıPko lu musunuz?
Canım hayalet gibi bir çizgi var ilk fırsat bulduğun da tekrar yapmalısın bence ama inşallah vardırŞİMDİ SİZE TESTİMİ ATICAM DİKATLİ BAKIN PLEASEEEEE....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?