2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ayyyyy ne güzel olur hadi inşallah inşallaj bizlerde peşinden geliyoruz nasipse

Mrbb benide eklermisiniz 1. Deneme olacak yaş 28 5.gün

opudan sonra hemen adet olursun demişlerdi 5 güne
tabi ki de 5 güne adet olmadım döndüm değişmedi aynı günümde oldum bu ay nedensiz bir şekilde gelmiyor.
Ben de aynı durumdayım. Opudan sonra 3 5 güne olursun dediler kendi dönemim de oldum erken olmadım. Şimdi 4. gün ve hala yok ortalıkta. Olmam gereken gün biraz sırt ve karın ağrısı oldu sonra geçti. Beklemek ne kadar yorucu ya beklediğimiz için gelmiyor

Günaydın kızlar bugün 4. gün ve bu adet hala orta da yok bekleyenler ne durum da
Ya acaba havadan sudan mi bilemedim benim de 2 gün oldu yok ortada. O kadar adaçayı vs içiyorum akıntı bile yok henüz. Hatta her ihtimale karşı idrar testi bile yaptım negatif çıktı tabi

Ya acaba havadan sudan mi bilemedim benim de 2 gün oldu yok ortada. O kadar adaçayı vs içiyorum akıntı bile yok henüz. Hatta her ihtimale karşı idrar testi bile yaptım negatif çıktı tabi
Ben test yapmadım bu kadar sene olmayan şimdi olamamıştır her halde. Ama ben safra kesemi bile aldırdığım da günü gününe oldum o kadar ilaca rağmen. ama şimdi 4. gün ve gelmem diye diretiyor. Adet söktürücü içmemek için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…