- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Sadece 6 dır inşallah canımBenimde 6 gün kaldı diyo takvim ama hangi 6
16 26 36 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece 6 dır inşallah canımBenimde 6 gün kaldı diyo takvim ama hangi 6
16 26 36 46
Gün yaklaştıkça benim adetSadece 6 dır inşallah canım
Hoşuma gitti hshshBak gördün mü süreci hizlandiriyorlarmis dediğim gibi normal akışına bıraksalar uzun sürüyor
Benimkinin dün gelmesi gerekiyordu ortalıkta hiç gözükmüyor canım stres yapma elbet gelecekGün yaklaştıkça benim adet
İnan en stressiz insanim bu konudaBenimkinin dün gelmesi gerekiyordu ortalıkta hiç gözükmüyor canım stres yapma elbet gelecek
Ah canım ben de ilk denememi bu haziranda yaptım 6 ay oldu cesaret edebilmem tekrardan çok iyi anlıyorum seni. Sabrın sonu selamet derler inşallah bu sefer alıcaz pozitif sonuçlar bütün aşamaları birer kez geçirdiğim için ben kendimi daha az endişeli hissediyorum bu sefer bu bana güç verdi inşallah hepimizin emeklerine değer canımZaten o ya tutmazsa korkusu kabusum benim bu 2. denemem. İlk denemem 2018 de 3 sene cesaret edemedim tekrar denemeye tekrar kötü sonuç almaya. Anca toparladım kendimi ve Ekim de başlayabildim. Şimdi çok şükür 2 embriyom var beni bekleyen. Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah inanıyorum buna
OPU öncesi test istemişlerdi benden. Devlet hastanesine gidip test olmak istiyorum diyip yaptırmıştım ben transfer OPU vs hic birsey söylemedenKızlar sizlere birşey sorucam.Transfer öncesi benden ve refakatçi olacak eşimden covid testi isteniyor.Geçen sefer özelde iki teste 500 tl verdim.Devlet hastanesine gitsek ,transefer için istendiğini söylesek testimizi yaparlar mı acaba?
İnşallah bu sefer hepimiz pozitif haber alırız da bayram havasına döner burası. Sen benden iyiymişsin benim 3 sene sürmüştü tekrardan cesaretlenmem ki bu 3 sene de psikolojik tedavi aldım benim 2016 da ikiz gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Kaybetme korkusu tanısı konuldu psikolojik destek aldım bunun için. Kaybetme korkusu yumurtalıklarımızı çok etkiliyormuşAh canım ben de ilk denememi bu haziranda yaptım 6 ay oldu cesaret edebilmem tekrardan çok iyi anlıyorum seni. Sabrın sonu selamet derler inşallah bu sefer alıcaz pozitif sonuçlar bütün aşamaları birer kez geçirdiğim için ben kendimi daha az endişeli hissediyorum bu sefer bu bana güç verdi inşallah hepimizin emeklerine değer canım
Kekik çayı , adaçayı , bol hareket yürüyüş yapınca o akıntı bende çabuk adete dönüşüyor canımKızlar hanımlar bişey sorucam bende de kahverengi akıntı olmuş adet olurum demi bende 1 2 güne
Psikolojik olarak gerçekten bazılarımız daha ağır geçiriyor bu süreci. Negatif haberi aldıktan adete kadar olan süreçte bile o tutunamayan iki tane embriyo hala ordaydi ya hiç çıkmadı aklımdan ne uyku kaldı ne de başka bir şey. İsimlerine kadar düşünüp hayaller kurduğumuz o iki embriyo. İki taraftanda annelerimiz bile bilmiyordu herkesten saklamıştık. Sonrasında ise psikolojiden çok fizyolojik agrilar ile uğraştım. Migrenim çıktı, zaten romatizmal bir kronik rahatsızlığım var aldığım hormon iğneleri azdirdi ağrıları. Kendime üretemeyen bir hale gelmiştim bırak tüp bebek denemesini her şeyi kafamdan sildim attım . Sosyal mediada bebeği olan bebeği cagristiran herkesi ve her şeyi sildim. Dedim ben bebek istemiyroum artık. Gezdim, tozdum. Agrilarim için alternatif tedaviler denedim ozon tedavisi gibi. Sonradan tekrardan ısındım bu fikre hala olduğumu duyunca anlattım bizimkilere böyle bir süreçten geçtiğimizi. Sanki üzerimdeki yük hafifledi. O 6 ayı ben de çok ağır yaşadım sanki 6 sene gibi. Allah kuluna katlanamayacagi zorluk vermezmiş güçlendik artık diyroum daha güçlüyüz bu yoldaki diğer güçlü kadınlar gibiİnşallah bu sefer hepimiz pozitif haber alırız da bayram havasına döner burası. Sen benden iyiymişsin benim 3 sene sürmüştü tekrardan cesaretlenmem ki bu 3 sene de psikolojik tedavi aldım benim 2016 da ikiz gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Kaybetme korkusu tanısı konuldu psikolojik destek aldım bunun için. Kaybetme korkusu yumurtalıklarımızı çok etkiliyormuş
Herkese özel özel mesajlar yaz destan destan ama bana yazmaPsikolojik olarak gerçekten bazılarımız daha ağır geçiriyor bu süreci. Negatif haberi aldıktan adete kadar olan süreçte bile o tutunamayan iki tane embriyo hala ordaydi ya hiç çıkmadı aklımdan ne uyku kaldı ne de başka bir şey. İsimlerine kadar düşünüp hayaller kurduğumuz o iki embriyo. İki taraftanda annelerimiz bile bilmiyordu herkesten saklamıştık. Sonrasında ise psikolojiden çok fizyolojik agrilar ile uğraştım. Migrenim çıktı, zaten romatizmal bir kronik rahatsızlığım var aldığım hormon iğneleri azdirdi ağrıları. Kendime üretemeyen bir hale gelmiştim bırak tüp bebek denemesini her şeyi kafamdan sildim attım . Sosyal mediada bebeği olan bebeği cagristiran herkesi ve her şeyi sildim. Dedim ben bebek istemiyroum artık. Gezdim, tozdum. Agrilarim için alternatif tedaviler denedim ozon tedavisi gibi. Sonradan tekrardan ısındım bu fikre hala olduğumu duyunca anlattım bizimkilere böyle bir süreçten geçtiğimizi. Sanki üzerimdeki yük hafifledi. O 6 ayı ben de çok ağır yaşadım sanki 6 sene gibi. Allah kuluna katlanamayacagi zorluk vermezmiş güçlendik artık diyroum daha güçlüyüz bu yoldaki diğer güçlü kadınlar gibi
Gerçekten o kadar zor dönemler ki 2.yi bile 3 sene sonra cesaret edebildim şimdi ya olmazsayı hiç düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allah hak eden isteyen her kadına anne olmayı nasip etsin inşallahPsikolojik olarak gerçekten bazılarımız daha ağır geçiriyor bu süreci. Negatif haberi aldıktan adete kadar olan süreçte bile o tutunamayan iki tane embriyo hala ordaydi ya hiç çıkmadı aklımdan ne uyku kaldı ne de başka bir şey. İsimlerine kadar düşünüp hayaller kurduğumuz o iki embriyo. İki taraftanda annelerimiz bile bilmiyordu herkesten saklamıştık. Sonrasında ise psikolojiden çok fizyolojik agrilar ile uğraştım. Migrenim çıktı, zaten romatizmal bir kronik rahatsızlığım var aldığım hormon iğneleri azdirdi ağrıları. Kendime üretemeyen bir hale gelmiştim bırak tüp bebek denemesini her şeyi kafamdan sildim attım . Sosyal mediada bebeği olan bebeği cagristiran herkesi ve her şeyi sildim. Dedim ben bebek istemiyroum artık. Gezdim, tozdum. Agrilarim için alternatif tedaviler denedim ozon tedavisi gibi. Sonradan tekrardan ısındım bu fikre hala olduğumu duyunca anlattım bizimkilere böyle bir süreçten geçtiğimizi. Sanki üzerimdeki yük hafifledi. O 6 ayı ben de çok ağır yaşadım sanki 6 sene gibi. Allah kuluna katlanamayacagi zorluk vermezmiş güçlendik artık diyroum daha güçlüyüz bu yoldaki diğer güçlü kadınlar gibi
He iyi ozaman ne bileym tam okuyamadm aman üşütmeden zaten bekleyecem bir de ondan sebep beklemiyim amaSende mi biritus.
Değişir bende tedavi bitince 5.gun oldum mesela sen hemen olmuştun
En güzel destanları hep birlikte yazacağız büyük harfler ileHerkese özel özel mesajlar yaz destan destan ama bana yazma
Tutunduğum tel dal sensin lütfenHe iyi ozaman ne bileym tam okuyamadm aman üşütmeden zaten bekleyecem bir de ondan sebep beklemiyim ama
Pardon tanışıyor muyuz sen kimsinizEn güzel destanları hep birlikte yazacağız büyük harfler ile
Hahahahaha sıkıntı yokTutunduğum tel dal sensin lütfen
Bizim de doktor sizin sadece tüp bebekle çocuğunuz olur demesi üzerinden sindirip 1. Denemeye karar vermemiz 3 sene sürdü şimdi gülüyorum ama eşim sonradan hak verdi bana dedi ki keşke fazla tepki vermeseydim de daha erkenden deneseydik dedi. Erkeklerin daha zor oluyor kabullenmesi bazı şeyleri. Olsun ne derler geç olsun da güç olmasın derler. Mevlam bekletiyorsa vardır bir bildiği en güzelini eylesin bizeGerçekten o kadar zor dönemler ki 2.yi bile 3 sene sonra cesaret edebildim şimdi ya olmazsayı hiç düşünmek bile istemiyorum. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin. Allah hak eden isteyen her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah
Haziran topiğinden ışınlandım canım ben uçan bir sinekkuşu yavru kuşlarını arayan 🕊🕊 Siz kimsiniz ?Pardon tanışıyor muyuz sen kimsiniz
Ayyy benim eşimde aynı bazen çıldırtıyor beni ama neyse ki az bir sürecimiz kaldı inşallah pozitif sonuçlanır da ümitlerimiz yıkılmaz ama ben bu sefer çok umutluyum bu sefer olacakBizim de doktor sizin sadece tüp bebekle çocuğunuz olur demesi üzerinden sindirip 1. Denemeye karar vermemiz 3 sene sürdü şimdi gülüyorum ama eşim sonradan hak verdi bana dedi ki keşke fazla tepki vermeseydim de daha erkenden deneseydik dedi. Erkeklerin daha zor oluyor kabullenmesi bazı şeyleri. Olsun ne derler geç olsun da güç olmasın derler. Mevlam bekletiyorsa vardır bir bildiği en güzelini eylesin bize