- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Özel klinik benimki doktor selen ecemişNerede tedavi oluyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel klinik benimki doktor selen ecemişNerede tedavi oluyorsunuz?
Bizde hem opu hem transferde ikisinde de istediler hatta ilk opuda annem geldi yanıma covid testi olmadığı icin sokmadılar yanıma eşimden de benden de istedler memorial şişli tamamlayıcı sağlık oldugu icin ücretsiz yaptırmşym ben öyle bir durumunz varsa her özel hastaneye tamamlayıcı saglık diyosunuz ücretsiz oluyor yoksa devlet de tüp bebek deyince yapıyorBiz de opu da bile istemediler hes kodu yeterli dediler aşı kartlarımızı da çıkarmıştım ama istemediler.transferte de istemezler diye düşünüyorum
IlgincBizde hem opu hem transferde ikisinde de istediler hatta ilk opuda annem geldi yanıma covid testi olmadığı icin sokmadılar yanıma eşimden de benden de istedler memorial şişli tamamlayıcı sağlık oldugu icin ücretsiz yaptırmşym ben öyle bir durumunz varsa her özel hastaneye tamamlayıcı saglık diyosunuz ücretsiz oluyor yoksa devlet de tüp bebek deyince yapıyor
Hastane ilginc zaten de işte başladık bir kere Allah sonumuzu hayır etsinIlginc
Hiç takılma hastaneye bence sadece bir elçi arıyoruz inşallah varsa nasipte heryerde olur :)Hastane ilginc zaten de işte başladık bir kere Allah sonumuzu hayır etsin
Allah hepimizin hakkında güzelini hayırlısını eylesin canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi deyip bekleyeceğizHastane ilginc zaten de işte başladık bir kere Allah sonumuzu hayır etsin
Yani en başta tabiki hastane, doktor,laboratuvar iyi mi diye araştırıcaz ama sen belli bir aşamaya gelmişsin o yüzden takılma diyorum yanlış anlaşılmasın.Hastane ilginc zaten de işte başladık bir kere Allah sonumuzu hayır etsin
Kızlar hanımlar bişey sorucam bende de kahverengi akıntı olmuş adet olurum demi bende 1 2 güne
Diğer adetler gibi olmaz şimdi ilaçlar falanda kullandın ya artık devamı gelir benim oldukça yoğun ve ağrılı oldu. adet oldun işteee pazartesi gidersin bence doktoraKızlar hanımlar bişey sorucam bende de kahverengi akıntı olmuş adet olurum demi bende 1 2 güne
Demi yani yeter artık o kadar tempoda gelmesi gerek kendineKeyfi bilir yumurtalara sor
Ayy inşllah hayırlısı olur beklemekten ne yapmamız gerekir onları unuttum resmenDiğer adetler gibi olmaz şimdi ilaçlar falanda kullandın ya artık devamı gelir benim oldukça yoğun ve ağrılı oldu. adet oldun işteee pazartesi gidersin bence doktora
Acaba benim gibi bu olduğun adet değilde diğer olacağın adette mi başlayacak rahim hazırlığınaDemi yani yeter artık o kadar tempoda gelmesi gerek kendine
Ayy inşllah hayırlısı olur beklemekten ne yapmamız gerekir onları unuttum resmen
Orası öyle yapacak bişey yok Allah bilirAllah hepimizin hakkında güzelini hayırlısını eylesin canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi deyip bekleyeceğiz
yok yanlış anlamadım tabiki de .Bizde çevremizden gördüğümüz duyduğumuz orda pozitif sonuc alan arkadaslarımız vasıtasıyla seçtik inşallah sonu güzel olsun 2 transferlik hakkım kaldı zaten olursa olur yoksa nasip diyeceğizYani en başta tabiki hastane, doktor,laboratuvar iyi mi diye araştırıcaz ama sen belli bir aşamaya gelmişsin o yüzden takılma diyorum yanlış anlaşılmasın.
En azından hakkın var keşke benimde kenarda fazla embriyom olsaydı valla tekrar en baştan başlamak zaman alır maddi manevi kolay değil inşallah pozitif görürüzyok yanlış anlamadım tabiki de .Bizde çevremizden gördüğümüz duyduğumuz orda pozitif sonuc alan arkadaslarımız vasıtasıyla seçtik inşallah sonu güzel olsun 2 transferlik hakkım kaldı zaten olursa olur yoksa nasip diyeceğiz
Yaptordıgın testin adı ne canım, hangi doktora gidiyorsun??Igne ve haplarim vardi ya transfer zamani
Ama eğer testlerde pıhtı sorunu ciksaydi ekstra igne hap daha verecekti.
Ama şimdi ilki gibi olacakmış ekstra ilacın yok dedi doooroooomm.
Estrofem hap
Progestron dex iğne
Ve coraspinncikk
Yaptordıgın testin adı ne canım, hangi doktora gidiyorsun??
Aynısı bendede oldu kesildi amaKızlar hanımlar bişey sorucam bende de kahverengi akıntı olmuş adet olurum demi bende 1 2 güne