• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Biz de opu da bile istemediler hes kodu yeterli dediler aşı kartlarımızı da çıkarmıştım ama istemediler.transferte de istemezler diye düşünüyorum
Bizde hem opu hem transferde ikisinde de istediler hatta ilk opuda annem geldi yanıma covid testi olmadığı icin sokmadılar yanıma eşimden de benden de istedler memorial şişli tamamlayıcı sağlık oldugu icin ücretsiz yaptırmşym ben öyle bir durumunz varsa her özel hastaneye tamamlayıcı saglık diyosunuz ücretsiz oluyor yoksa devlet de tüp bebek deyince yapıyor

Bizde hem opu hem transferde ikisinde de istediler hatta ilk opuda annem geldi yanıma covid testi olmadığı icin sokmadılar yanıma eşimden de benden de istedler memorial şişli tamamlayıcı sağlık oldugu icin ücretsiz yaptırmşym ben öyle bir durumunz varsa her özel hastaneye tamamlayıcı saglık diyosunuz ücretsiz oluyor yoksa devlet de tüp bebek deyince yapıyor
Ilginc

Bende çapa da opu zamanı test istedim yine çapa da yaptırdım histereskopi içinde test istediler bu seferde evime yakın Sultangazi Haseki var orda gidip yaptırdım transfer esnasında da isterlerse ya yine çapa da yada yakında ki hastanede yaptırırım opudan sonra dinlenmede eşimde geldi yanıma annemde onlara ne test soruldu ne bisey histereskopi sonrası ben istemedim kimseyi yanımda yine annem geldi ama

Keyfi bilir 😁😁😁 yumurtalara sor
Demi yani yeter artık o kadar tempoda gelmesi gerek kendine 😂😂😂
Diğer adetler gibi olmaz şimdi ilaçlar falanda kullandın ya artık devamı gelir benim oldukça yoğun ve ağrılı oldu. adet oldun işteee pazartesi gidersin bence doktora ☺️
Ayy inşllah hayırlısı olur beklemekten ne yapmamız gerekir onları unuttum resmen

Yani en başta tabiki hastane, doktor,laboratuvar iyi mi diye araştırıcaz ama sen belli bir aşamaya gelmişsin o yüzden takılma diyorum yanlış anlaşılmasın.
yok yanlış anlamadım tabiki de .Bizde çevremizden gördüğümüz duyduğumuz orda pozitif sonuc alan arkadaslarımız vasıtasıyla seçtik inşallah sonu güzel olsun 2 transferlik hakkım kaldı zaten olursa olur yoksa nasip diyeceğiz

yok yanlış anlamadım tabiki de .Bizde çevremizden gördüğümüz duyduğumuz orda pozitif sonuc alan arkadaslarımız vasıtasıyla seçtik inşallah sonu güzel olsun 2 transferlik hakkım kaldı zaten olursa olur yoksa nasip diyeceğiz
En azından hakkın var keşke benimde kenarda fazla embriyom olsaydı valla tekrar en baştan başlamak zaman alır maddi manevi kolay değil inşallah pozitif görürüz

Igne ve haplarim vardi ya transfer zamani
Ama eğer testlerde pıhtı sorunu ciksaydi ekstra igne hap daha verecekti.

Ama şimdi ilki gibi olacakmış ekstra ilacın yok dedi doooroooomm.

Estrofem hap
Progestron dex iğne
Ve coraspinncikk
Yaptordıgın testin adı ne canım, hangi doktora gidiyorsun??

Yaptordıgın testin adı ne canım, hangi doktora gidiyorsun??
Screenshot_20211111-192343_Photo Editor.jpg

Bahceci ye gidiyorum

Back