- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Hiç bir fikrim yok desemAcaba benim gibi bu olduğun adet değilde diğer olacağın adette mi başlayacak rahim hazırlığına
Bende tık yok geç olucam sanırımAynısı bendede oldu kesildi ama
su gibi sanki
Anca girince yazabildimKızlar günaydın neler yapıyorsunuz bugün motivasyonlarımız nasıl ben bugün yaramaz bir çocuk gibi uyandım ama benim adet hala yok ortalarda
Amin amin aminAmin Allah bu yolda emek veren herkesin kucagını doldursun insallah
Bende histereskopi sonrası adet sıkıntısı yaşayanları duymuştum benim tedirginliğim de biraz ondan sanırımKızlar bişey sorucam ben negatifi gördüğüm akşam hastalandım bu ay ikinci adeti görücem ama 40-45 gun gecikti falan okudum doğru mu okudum bilmiyorum ilk adette atılmıyo mu zaten ilaçlar ? ben bide üşüttüm üstüne ben 2 ay sürüncem heralde :)
Kayınvalidemi götürdük büyük eltime şimdi girebilirim rahat rahatgirme girme sen işine bak meraklanma ❣
Bende aynıGün yaklaştıkça benim adet
Benimkinin dün gelmesi gerekiyordu ortalıkta hiç gözükmüyor canım stres yapma elbet gelecek
Çaylar değil ama hareket yürüyüş eksik olmuyor bendeKekik çayı , adaçayı , bol hareket yürüyüş yapınca o akıntı bende çabuk adete dönüşüyor canım
Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize mutlu sonuEn güzel destanları hep birlikte yazacağız büyük harfler ile