- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Ne kadar tuttu canım. Benden hiç test istenmeden direk kan sulandırıcı iğne ve aspirin verildi. Transfer öncesi tahlil ne istendi
Amin Allah bu yolda emek veren herkesin kucagını doldursun insallahEn azından hakkın var keşke benimde kenarda fazla embriyom olsaydı valla tekrar en baştan başlamak zaman alır maddi manevi kolay değil inşallah pozitif görürüz
Ilk testler hiç hatırlamıyorum ki t3 t4 tshNe kadar tuttu canım. Benden hiç test istenmeden direk kan sulandırıcı iğne ve aspirin verildi. Transfer öncesi tahlil ne istendi
Olsa hemşire bilgi verirdi canım. Kaçıncı gün embriyosu olacak. Benim tutmayan 3. Gün embriyosu idiIlk testler hiç hatırlamıyorum ki t3 t4 tsh
Prolaktin Anti hiv tarzı şeyler vardı. Hsg zaten direk istenmişti en başta
Bu genler ilk denemem negatif olunca istedi doktor .
Transfer zamanı progestron igne estrofem ve coraspin hap kullanıyordum ama tutmadı.
Bu gen testleri 2800 tl.
eğer sorun ciksaydi tedaviye yeni igne veya hap ekleyecekti diğer kullandıklarımin ustune
Sorun çıkmadı sonuçlarım da yine aynı ilk transferim de ki ilaçlarla olacakmış ek bisey olmayacak dedi hemsire telefonda bilgi verirken . Ama doktor ekstra bisey dermi bilmiyorum tabii yuzyuze gelmedik daha.
Hepicugu tutan bekleyen 5.gun embriyosuOlsa hemşire bilgi verirdi canım. Kaçıncı gün embriyosu olacak. Benim tutmayan 3. Gün embriyosu idi
Opu dan sonra kaçıncı günün bugunKızlar günaydın neler yapıyorsunuz bugün motivasyonlarımız nasıl ben bugün yaramaz bir çocuk gibi uyandım ama benim adet hala yok ortalarda
Ya bana neden lucrin trisequens kullandırdı hormonlarımda problem olmamasına rağmen acabaHepicugu tutan bekleyen 5.gun embriyosu
Sende mi biritus.Kızlar bişey sorucam ben negatifi gördüğüm akşam hastalandım bu ay ikinci adeti görücem ama 40-45 gun gecikti falan okudum doğru mu okudum bilmiyorum ilk adette atılmıyo mu zaten ilaçlar ? ben bide üşüttüm üstüne ben 2 ay sürüncem heralde :)
Ya bana neden lucrin trisequens kullandırdı hormonlarımda problem olmamasına rağmen acaba
Hayır sadece bu ay bu ilaçlarla adet düzeni diğer adette rahim hazırlığı dedi ama işte saçma geldiVardır elbet bir bildiği başka sorununuz var mi rahim hormon vs ?
Hayır sadece bu ay bu ilaçlarla adet düzeni diğer adette rahim hazırlığı dedi ama işte saçma geldi
Bende öyle onlara güvendim bıraktımda farklı tedavi ler okuyunca neden diye sorguluyor insan güzel bitsin hikayelerimiz gerisi hiç önemli değilSanirim doğal suresine bırakmak istemedi süreyi kısaltmis oldu.
Ben opu sonrasi 1 hafta içinde adet oldum ama ikinci adetim 35 günü geçmişti.
İlaçlardan temizlensin normal haline dönmesini bekleyelim demislerdi bana da .
Biraz hekime bağlı sanirim .
Benim doktor hsg sonrasi da 2 ay normal gebelik olabilir diye tedaviye ara vermişti deneyin siz sonra tekrar haberleşiriz demisti
Kuruma hekime güven önemli iyi araştırıp başlamak lazım çünkü her insan ayrı bi yöntem bi ilac diyor sonra acaba olmamalı. Gereksiz stres oluyor insan.
Ben bıraktım kendimi ne derlerse tamam dedim neden diye bile sormadım ilk hastaları Ben değilim sonuçta bahceci de onun için orada bismillah dedik basladik .
+1Kızlar günaydın neler yapıyorsunuz bugün motivasyonlarımız nasıl ben bugün yaramaz bir çocuk gibi uyandım ama benim adet hala yok ortalarda
Benimde 6 gün kaldı diyo takvim ama hangi 6
Ben de dün lucrin depot iğne vuruldum sizin dediğinizle benim farklı mı bilemedim. Heöşireye bu iğne neden vuruluyor diye sorduğumda transfere hazırlık için vuruyoruz demişti süreç kontrolümüz altında olsun diye bu iğneyi vuruldultan bi hafta sonra adet oluyorum geçen yumurta toplamada da aynı şekilde yapmıştık sonra transfer hazırlığı başlıyorHayır sadece bu ay bu ilaçlarla adet düzeni diğer adette rahim hazırlığı dedi ama işte saçma geldi
Hımm anladım evet aynı ilaç teşekkür ederimBen de dün lucrin depot iğne vuruldum sizin dediğinizle benim farklı mı bilemedim. Heöşireye bu iğne neden vuruluyor diye sorduğumda transfere hazırlık için vuruyoruz demişti süreç kontrolümüz altında olsun diye bu iğneyi vuruldultan bi hafta sonra adet oluyorum geçen yumurta toplamada da aynı şekilde yapmıştık sonra transfer hazırlığı başlıyor
Bak gördün mü süreci hizlandiriyorlarmis dediğim gibi normal akışına bıraksalar uzun sürüyorHımm anladım evet aynı ilaç teşekkür ederim
girme girme sen işine bak meraklanma ❣Günaydın güzellikler gününüz aydın olsun kayınvalidem bende akşam geldi çok giremiyorum sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?