- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Orda olmaları çok rahatlatıyor zaten ya olmasalardı daha zordu. Ama artık kavuşalım demi yavrularımıza bitsin özlemimizAh gönlüne göre versin Allahama orda dondurulmuş şekilde bekliyorlar ya bu bile insanı rahatlatıyor bundan sonra biraz daha kendimize dikkat edicez güzelce hazırlanıp o günü bekleyeceğiz heyecan stres yapıp rahmin kasılmaması için elimizden geleni yapalım
Ah bide içten içe korku olmasaOrda olmaları çok rahatlatıyor zaten ya olmasalardı daha zordu. Ama artık kavuşalım demi yavrularımıza bitsin özlemimiz
Zaten o ya tutmazsa korkusu kabusum benim bu 2. denemem. İlk denemem 2018 de 3 sene cesaret edemedim tekrar denemeye tekrar kötü sonuç almaya. Anca toparladım kendimi ve Ekim de başlayabildim. Şimdi çok şükür 2 embriyom var beni bekleyen. Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah inanıyorum bunaAh bide içten içe korku olmasa
2 embriyo da transfer olacak mıZaten o ya tutmazsa korkusu kabusum benim bu 2. denemem. İlk denemem 2018 de 3 sene cesaret edemedim tekrar denemeye tekrar kötü sonuç almaya. Anca toparladım kendimi ve Ekim de başlayabildim. Şimdi çok şükür 2 embriyom var beni bekleyen. Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah inanıyorum buna
Yok hayır tek embriyo transfer edilecek. 2016 da kendim hamile kalmıştım gebelik ikizdi düşükle sonuçlandı. O yüzden doktor tek embriyo transferini uygun gördü canım2 embriyo da transfer olacak mı?
Maşallah sübhanallahYok hayır tek embriyo transfer edilecek. 2016 da kendim hamile kalmıştım gebelik ikizdi düşükle sonuçlandı. O yüzden doktor tek embriyo transferini uygun gördü canım
İnşallah güzel bir transfer ve sonunda pozitif haberi alırız hepimiz kızlarMaşallah sübhanallahinşallah olur abla sağlıkla huzurla gelsin bebeğin
Cnm listeye beni de ekler misinHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü denem @Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün
Ayyyy ne güzel inşallah olursun başlarsın tedavine hayırlısı ileKızlar bu arada sırtım karnım ağrımaya başladı adetim gelecek galiba
Ne kadar farklı tarifler oluşmaya başlamışNutellanın içine karıştıramadıktan sonra yiyebileceğimi pek sanmıyorum aslında ama dediklerinizi deneyeceğim kızlar
Benim bu dönemim çok stresli geçiyor ama istemsiz bu rahime zarar verir mi acaba çok dinlenme şansım yok 2 haftadırAh gönlüne göre versin Allahama orda dondurulmuş şekilde bekliyorlar ya bu bile insanı rahatlatıyor bundan sonra biraz daha kendimize dikkat edicez güzelce hazırlanıp o günü bekleyeceğiz heyecan stres yapıp rahmin kasılmaması için elimizden geleni yapalım
Analarına gelseler de rahatlasalar rahatlasak artıkDondu cucuklar donduuuu hepimizin ki kaldi dulaplarda
Tabiki ablacım hoşgeldin aramıza hemen alıyorum listeyeCnm listeye beni de ekler misinYaş 38 3.deneme 5.gün embriyosu çift transfer 3 Aralık transfer tarihi (1.denememden oğlum var)
Benimde aklımda bugün yapayım bakalım.Hafif sıcak bir duş alsan sökülebilirsin sabaha rahatlarsın inşallah
Yatarken tak kulaklığı Kuran dinleAyyyy ne güzel inşallah olursun başlarsın tedavine hayırlısı ile
Ne kadar farklı tarifler oluşmaya başlamış
Benim bu dönemim çok stresli geçiyor ama istemsiz bu rahime zarar verir mi acaba çok dinlenme şansım yok 2 haftadır
Analarına gelseler de rahatlasalar rahatlasak artık
Tabiki ablacım hoşgeldin aramıza hemen alıyorum listeye
Bende dün eve geçtim diye yapmıştımBenimde aklımda bugün yapayım bakalım.
Yaaa nedensiz bilmlyorum çocuk konusunda pozitifim hamd olsun ama aile içerisinde etkilendiğim konu var yıpratıcı şekilde beni tanıyan arkadaşlar biliyorYatarken tak kulaklığı Kuran dinlemeditasyon yap sen daha iyi bilirsin sana iyi gelecek şeyleri iç huzuru yakala ne kadar stresli ortam da olsa sen içsel iyi hissedersin
Allah sana belki de bir kapı açtı şuan bebeğin orda seni bekliyor en yakının için bile bunu kaybetmek istemezsin sen kendi bedenine ve hayatına odaklan çünkü her sey geçecek bütün sıkıntılar bitecek eğer tedavinden negatif alırsan o kimse onu suçlayacaksın bunun da kimseye faydası yok arkadaşım her an sınavdayız. derler ya hersey üst üste geldi diye Allah bakalım kulum nasıl çıkacak diyor sen dualarla bebeğinle çıkYaaa nedensiz bilmlyorum çocuk konusunda pozitifim hamd olsun ama aile içerisinde etkilendiğim konu var yıpratıcı şekilde beni tanıyan arkadaşlar biliyorRabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah
Allah razı olsun inşallahAllah sana belki de bir kapı açtı şuan bebeğin orda seni bekliyor en yakının için bile bunu kaybetmek istemezsin sen kendi bedenine ve hayatına odaklan çünkü her sey geçecek bütün sıkıntılar bitecek eğer tedavinden negatif alırsan o kimse onu suçlayacaksın bunun da kimseye faydası yok arkadaşım her an sınavdayız. derler ya hersey üst üste geldi diye Allah bakalım kulum nasıl çıkacak diyor sen dualarla bebeğinle çık
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız eklerim tabiki kacıncı gün embriyo acaba koyulanArkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Hoş geldin canım ilk sonucu çıkacak arkadaş sensin galiba aramız da inşallah pozitif çıkar kızlarına da Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canımArkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Hoşbuldum cnm amin 5.gun embrıyosuAllah razı olsun inşallah
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız eklerim tabiki kacıncı gün embriyo acaba koyulan
Amin cnm evet ilk benım galiba hayırlısıyla pozıf sonuc alırım ve peşimden herkes pozıtıflerle gelır bereket li olsun cnmHoş geldin canım ilk sonucu çıkacak arkadaş sensin galiba aramız da inşallah pozitif çıkar kızlarına da Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?