2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Orda olmaları çok rahatlatıyor zaten ya olmasalardı daha zordu. Ama artık kavuşalım demi yavrularımıza bitsin özlemimiz

Ah bide içten içe korku olmasa
Zaten o ya tutmazsa korkusu kabusum benim bu 2. denemem. İlk denemem 2018 de 3 sene cesaret edemedim tekrar denemeye tekrar kötü sonuç almaya. Anca toparladım kendimi ve Ekim de başlayabildim. Şimdi çok şükür 2 embriyom var beni bekleyen. Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah inanıyorum buna

2 embriyo da transfer olacak mı?

Cnm listeye beni de ekler misinYaş 38 3.deneme 5.gün embriyosu çift transfer 3 Aralık transfer tarihi (1.denememden oğlum var)

Kızlar bu arada sırtım karnım ağrımaya başladı adetim gelecek galiba
Ayyyy ne güzel inşallah olursun başlarsın tedavine hayırlısı ile
Nutellanın içine karıştıramadıktan sonra yiyebileceğimi pek sanmıyorum aslında ama dediklerinizi deneyeceğim kızlar
Ne kadar farklı tarifler oluşmaya başlamış
Benim bu dönemim çok stresli geçiyor ama istemsiz bu rahime zarar verir mi acaba çok dinlenme şansım yok 2 haftadır
Dondu cucuklar donduuuu hepimizin ki kaldi dulaplarda
Analarına gelseler de rahatlasalar rahatlasak artık
Cnm listeye beni de ekler misinYaş 38 3.deneme 5.gün embriyosu çift transfer 3 Aralık transfer tarihi (1.denememden oğlum var)
Tabiki ablacım hoşgeldin aramıza hemen alıyorum listeye

Yatarken tak kulaklığı Kuran dinle meditasyon yap sen daha iyi bilirsin sana iyi gelecek şeyleri iç huzuru yakala ne kadar stresli ortam da olsa sen içsel iyi hissedersin

Yatarken tak kulaklığı Kuran dinle meditasyon yap sen daha iyi bilirsin sana iyi gelecek şeyleri iç huzuru yakala ne kadar stresli ortam da olsa sen içsel iyi hissedersin
Yaaa nedensiz bilmlyorum çocuk konusunda pozitifim hamd olsun ama aile içerisinde etkilendiğim konu var yıpratıcı şekilde beni tanıyan arkadaşlar biliyor Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah

Yaaa nedensiz bilmlyorum çocuk konusunda pozitifim hamd olsun ama aile içerisinde etkilendiğim konu var yıpratıcı şekilde beni tanıyan arkadaşlar biliyor Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah
Allah sana belki de bir kapı açtı şuan bebeğin orda seni bekliyor en yakının için bile bunu kaybetmek istemezsin sen kendi bedenine ve hayatına odaklan çünkü her sey geçecek bütün sıkıntılar bitecek eğer tedavinden negatif alırsan o kimse onu suçlayacaksın bunun da kimseye faydası yok arkadaşım her an sınavdayız. derler ya hersey üst üste geldi diye Allah bakalım kulum nasıl çıkacak diyor sen dualarla bebeğinle çık

Allah razı olsun inşallah
Arkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Merhaba hoşgeldiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız eklerim tabiki kacıncı gün embriyo acaba koyulan

Arkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Hoş geldin canım ilk sonucu çıkacak arkadaş sensin galiba aramız da inşallah pozitif çıkar kızlarına da Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım

Hoş geldin canım ilk sonucu çıkacak arkadaş sensin galiba aramız da inşallah pozitif çıkar kızlarına da Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım
Amin cnm evet ilk benım galiba hayırlısıyla pozıf sonuc alırım ve peşimden herkes pozıtıflerle gelır bereket li olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…