- 16 Ağustos 2016
- 454
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Pek bana göre lezzetler değiller ama yemeyi deneyeceğim canımAvokado yu soyup rendeliyoruz Bi tabağa yoğurt sarımsak yapıp rende yi karıştırıyoruz kıyma harcını da üstüne ekleyip yiyebiliriz tadı güzel oluyor
Hastane benimki verir inşallah dinlenmek istiyorum bu bahane ile dicem kontrole gittğimde umarım verir.Hastaneyse verebilir gönlü olursa tabi ama özel klinikse veremiyorlar malesef canım
Hangi hastane de tedavi oluyosun canımHastane benimki verir inşallah dinlenmek istiyorum bu bahane ile dicem kontrole gittğimde umarım verir.
Verirler canım o zaman o bölüm vermese bile başka bölümden verilebilirYeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Gaziosmanpaşa Hastanesi.
İnşallah şansımı deneyeceğim.Verirler canım o zaman o bölüm vermese bile başka bölümden verilebilir
verirler canım o zaman 10 gün iste dinlen güzelce. Benim ki özel klinik rapor alamam ama içerde zaten çok yıllık iznim var 15 gün kullanacağım inşallah ilk defa bu kadar uzun süre evde olacağım. Tam kapanma da bile kalamamıştım evdeİnşallah şansımı deneyeceğim.
Bana verirlr gibi geliyor özel olunca kırmıyorlar raporlar vs işlemde
gitmeden ilaç bile yazdırdım hemşireye mesaj atmıştım yazdırlar sağolsunlar.
yaparlar gibi geliyor.
Ben normalde muzla karıştırıp yiyorum birazda parça fındık çok lezzetli oluyor ama tranaferden sonra kabız olmamak için muz tüketilmesi sıkıntı olur o yüzden avakadoyu ezip sarımsak biraz limon ve tuzla kızarmış ekmeğin üstüne sürüyorum lezzetli oluyorPek bana göre lezzetler değiller ama yemeyi deneyeceğim canım
Nutellanın içine karıştıramadıktan sonra yiyebileceğimi pek sanmıyorum aslında ama dediklerinizi deneyeceğim kızlarBen normalde muzla karıştırıp yiyorum birazda parça fındık çok lezzetli oluyor ama tranaferden sonra kabız olmamak için muz tüketilmesi sıkıntı olur o yüzden avakadoyu ezip sarımsak biraz limon ve tuzla kızarmış ekmeğin üstüne sürüyorum lezzetli oluyor
Ayyy bugun transfer günüymüş mübarek günde Allah yardımcın olsunBenim tranfer kasim ama sonuc aralıkta26 kasim transfer günü aralığın ilkhaftasi da sonuc kısmetse
Hai bakalım inşallah.verirler canım o zaman 10 gün iste dinlen güzelce. Benim ki özel klinik rapor alamam ama içerde zaten çok yıllık iznim var 15 gün kullanacağım inşallah ilk defa bu kadar uzun süre evde olacağım. Tam kapanma da bile kalamamıştım evde
Hafif sıcak bir duş alsan sökülebilirsin sabaha rahatlarsın inşallahKızlar bu arada sırtım karnım ağrımaya başladı adetim gelecek galiba
Dün gece girdim aslında duşa hatta daha sonra da sıcak su torbasıyla oynaştım biraz da gelsin artık da gidim doktorcuğumun yanınaHafif sıcak bir duş alsan sökülebilirsin sabaha rahatlarsın inşallah
İyi gelmiş demekkiDün gece girdim aslında duşa hatta daha sonra da sıcak su torbasıyla oynaştım biraz da gelsin artık da gidim doktorcuğumun yanına
Bekliyorum bekliyorum gelmiyor ya her ay ben gelmemesini isterdim bu ay gelsin diyorum o gelmiyor. Bu vücudumun oyunu hiç bitmiyor bana. Adet olunca doktora gidip transfer hazırlığına başlayacağız canım büyük bir heyecanla bekliyorumİyi gelmiş demekkiağrın başlamış bekleyince gelmez çok fenalar şimdi adet olunca gideceksin rahim hazırlığı mı olacak
Ah gönlüne göre versin AllahBekliyorum bekliyorum gelmiyor ya her ay ben gelmemesini isterdim bu ay gelsin diyorum o gelmiyor. Bu vücudumun oyunu hiç bitmiyor bana. Adet olunca doktora gidip transfer hazırlığına başlayacağız canım büyük bir heyecanla bekliyorum
Dondu cucuklar donduuuu hepimizin ki kaldi dulaplardaAh gönlüne göre versin Allahama orda dondurulmuş şekilde bekliyorlar ya bu bile insanı rahatlatıyor bundan sonra biraz daha kendimize dikkat edicez güzelce hazırlanıp o günü bekleyeceğiz heyecan stres yapıp rahmin kasılmaması için elimizden geleni yapalım
HahahahaDondu cucuklar donduuuu hepimizin ki kaldi dulaplarda
Dondu bebelerimiz orda. Artık içimize alalım da onlar bizi biz onları ısıtalım ya çok özleştik onlarlaDondu cucuklar donduuuu hepimizin ki kaldi dulaplarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?