2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Amin cnm evet ilk benım galiba hayırlısıyla pozıf sonuc alırım ve peşimden herkes pozıtıflerle gelır bereket li olsun cnm
Şuanlık 2 kişi sonuç beklemede inşallah güzel sonuç alırsınız darısı hayırlısıyla bize olur

Kızlar sizlere birşey sorucam.Transfer öncesi benden ve refakatçi olacak eşimden covid testi isteniyor.Geçen sefer özelde iki teste 500 tl verdim.Devlet hastanesine gitsek ,transefer için istendiğini söylesek testimizi yaparlar mı acaba?

Özelde sadece kovit testi için mi 500 verdiniz bence devlete gitseniz yapar ama kağıt falan olması lazım sanırım tedaviden dolayı test yapılacak falan diye

Arkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Hoşgeldin canım pozitif hayırlı sonuçlar inşallah
Bizim merkez opuda ikimizden de covid testi istedi ama transferde sadece benden test istemişti ben devlette yaptırdım tüp bebek için diyince yapıyolar zaten boşuna para verme yeterince masraflı süreç geçiriyoruz nerden kıssan kardır

Özelde sadece kovit testi için mi 500 verdiniz bence devlete gitseniz yapar ama kağıt falan olması lazım sanırım tedaviden dolayı test yapılacak falan diye
İstwnbuldaysanız çam sakurada yaptırdım ben ameliyat için dedim yaptılar evrak vs vermedim artık seyahat için bile test verebiliyorsunuz en yakın devlette yaptırabilirsiniz.

Transfer öncesi test mi nere bura ?

Bizden sadece hes istemislerdi

Kişi başı 250 tl özel hastane.Benim hastane benden ve eşimden de istiyor yoksa onu transfer sonrası odaya yanıma almıyorlar.Herhangi bir kağıt verilmedi.transfer kağıdımla devlet hastanesine gideyim,bir şansımı deneyeyim.

Evet canım transferden iki gün önce test istiyorlar.aşılı da olsak isteniyor malesef.eşimde transfer sonrası odaya yanıma çıkması için isteniyor.medicana istiyor
Para kazanmak için istiyor ticari amaçlı bence bilemedim bende öyle bir his uyandırdı

Acibadem de yakınimin yanında refakatçi kaldım 1 hafta istemediler .

Bahceci hes le aldi esimi de yanıma

Asiliyiz bizde.

Evet canım transferden iki gün önce test istiyorlar.aşılı da olsak isteniyor malesef.eşimde transfer sonrası odaya yanıma çıkması için isteniyor.medicana istiyor
Biz de opu da bile istemediler hes kodu yeterli dediler aşı kartlarımızı da çıkarmıştım ama istemediler.transferte de istemezler diye düşünüyorum

Her yerde farklı herhalde ben anestezi görüşü ve covid testine 200 TL verdim eşim test olmadı ama yanımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…