- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Şuanlık 2 kişi sonuç beklemede inşallah güzel sonuç alırsınız darısı hayırlısıyla bize olurAmin cnm evet ilk benım galiba hayırlısıyla pozıf sonuc alırım ve peşimden herkes pozıtıflerle gelır bereket li olsun cnm
3.gün kuzum
Üzülme bilemeyiz belki mevlam sana onu hayırlı kılar ilk denemenden pozitif sonuç alırsın inşallah bak bunu yazarken de ezan okunuyor vallaSadece 1 tane embriyom var ama .
Özelde sadece kovit testi için mi 500 verdinizKızlar sizlere birşey sorucam.Transfer öncesi benden ve refakatçi olacak eşimden covid testi isteniyor.Geçen sefer özelde iki teste 500 tl verdim.Devlet hastanesine gitsek ,transefer için istendiğini söylesek testimizi yaparlar mı acaba?
Hoşgeldin canım pozitif hayırlı sonuçlar inşallahArkadaslar merhaba benıde aranıza alırmısınız dün transferım oldu test tarihım 4 aralık 37 yaşındayım 4. Denemem 3.denemeden ikiz kızlarım var
Bizim merkez opuda ikimizden de covid testi istedi ama transferde sadece benden test istemişti ben devlette yaptırdım tüp bebek için diyince yapıyolar zaten boşuna para verme yeterince masraflı süreç geçiriyoruz nerden kıssan kardırKızlar sizlere birşey sorucam.Transfer öncesi benden ve refakatçi olacak eşimden covid testi isteniyor.Geçen sefer özelde iki teste 500 tl verdim.Devlet hastanesine gitsek ,transefer için istendiğini söylesek testimizi yaparlar mı acaba?
İnşallah canım hepimiz inşallah hayırlısıyla sonucumuzu alalım daÜzülme bilemeyiz belki mevlam sana onu hayırlı kılar ilk denemenden pozitif sonuç alırsın inşallah bak bunu yazarken de ezan okunuyor valla
İstwnbuldaysanız çam sakurada yaptırdım ben ameliyat için dedim yaptılar evrak vs vermedim artık seyahat için bile test verebiliyorsunuz en yakın devlette yaptırabilirsiniz.Özelde sadece kovit testi için mi 500 verdinizbence devlete gitseniz yapar ama kağıt falan olması lazım sanırım tedaviden dolayı test yapılacak falan diye
Transfer öncesi test mi nere bura ?Kızlar sizlere birşey sorucam.Transfer öncesi benden ve refakatçi olacak eşimden covid testi isteniyor.Geçen sefer özelde iki teste 500 tl verdim.Devlet hastanesine gitsek ,transefer için istendiğini söylesek testimizi yaparlar mı acaba?
Kişi başı 250 tl özel hastane.Benim hastane benden ve eşimden de istiyor yoksa onu transfer sonrası odaya yanıma almıyorlar.Herhangi bir kağıt verilmedi.transfer kağıdımla devlet hastanesine gideyim,bir şansımı deneyeyim.Özelde sadece kovit testi için mi 500 verdinizbence devlete gitseniz yapar ama kağıt falan olması lazım sanırım tedaviden dolayı test yapılacak falan diye
Evet canım transferden iki gün önce test istiyorlar.aşılı da olsak isteniyor malesef.eşimde transfer sonrası odaya yanıma çıkması için isteniyor.medicana istiyorTransfer öncesi test mi nere bura ?
Bizden sadece hes istemislerdi
Çok sağolun İstanbuldayım evet.İstwnbuldaysanız çam sakurada yaptırdım ben ameliyat için dedim yaptılar evrak vs vermedim artık seyahat için bile test verebiliyorsunuz en yakın devlette yaptırabilirsiniz.
Para kazanmak için istiyorEvet canım transferden iki gün önce test istiyorlar.aşılı da olsak isteniyor malesef.eşimde transfer sonrası odaya yanıma çıkması için isteniyor.medicana istiyor
Baska yerde yaptırıp götürün bence o ne oyle tedaviye gidiyor bir suru para zaten insafsız lar yaKızlar,bir konu hakkında daha bilgilerinize ihtiyacım var.Embriyo glue(yapıştırıcı)ile transfer olacak olan var mı?Ya da bu konuda bilgisi olan?
Biz de opu da bile istemediler hes kodu yeterli dediler aşı kartlarımızı da çıkarmıştım ama istemediler.transferte de istemezler diye düşünüyorumEvet canım transferden iki gün önce test istiyorlar.aşılı da olsak isteniyor malesef.eşimde transfer sonrası odaya yanıma çıkması için isteniyor.medicana istiyor
Her yerde farklı herhalde ben anestezi görüşü ve covid testine 200 TL verdim eşim test olmadı ama yanımdaydıKişi başı 250 tl özel hastane.Benim hastane benden ve eşimden de istiyor yoksa onu transfer sonrası odaya yanıma almıyorlar.Herhangi bir kağıt verilmedi.transfer kağıdımla devlet hastanesine gideyim,bir şansımı deneyeyim.
Nerede tedavi oluyorsunuz?Biz de opu da bile istemediler hes kodu yeterli dediler aşı kartlarımızı da çıkarmıştım ama istemediler.transferte de istemezler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?