2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah'ım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah

Ben sadece folik asit kullanıyorum

Aynen buldum şimdi 2.ci günmüş evimde değilim yaaa kağıdı bulamadım burdan buldum
E tamam zaten 1. gün embriyosunu dondurup transfer etmezler seninki de iyi maşallah 1. kalite 5. güne de giderdi diye düşünüp anne karnında gelişmesini uygun görmüşler o yüzden onu tranfer edecekler

Kasım topiğin de 4. gün idrar testi yapıp ikinciyi çizgiyi silik gören olmuştu ondan çok umutlandım vallaha kaçıncı gün yapmaya başlarım bilmiyorum. Bu ikinci denemem ama bu sefer çok heyecanlıyım
Var var da sizde çıkmaz 9.gunde çıkacaktır atıyorum 4.gun negatifi görüp moraliniz bozulmasın diye dedim

Bende onu soracaktım acaba idrar testi alıp bir poşet deneye deneye gitsek mi yoksa tam 11 12 gün bekleyip kanda mı yapsak
Loyacım bilir ben 8.gün yapmaya başladım silik çıktı koyulaşma çok olmadı hep silikti meğersem kimyasal gebelikmiş ilk gün 28 cıktı sonra 2günde bir değer düştü zaten bence gününüzü bekleyin bekleyebiliyosanız erken öğrenincede stresi daha çok oluyo
Benim almaya gönlüm var vallaha tüm eczanede ki testleri eve yığabilirim
Test çokça alcaksanız internetten alın 3tebir fiyatına alırsınız

E tamam zaten 1. gün embriyosunu dondurup transfer etmezler seninki de iyi maşallah 1. kalite 5. güne de giderdi diye düşünüp anne karnında gelişmesini uygun görmüşler o yüzden onu tranfer edecekler
Hem ondan sanırım hemde polip var dediler rahim içinde anestesisiz histereskopi oldum patoloji sonucum da temiz çıktı hatta aldıkları şey sadece et parçasıymış bu sebep adete kadar bekleyin adet olunca gelin dediler bana şimdi adet olmayı bekliyorum bende

Haklısın teşekkür ederim canım

Alışverişin internetten olanı makbuldür zaten oradan alırım canım

EEE tamam ne güzel işte adet sonrası gelsin bebişto :))

Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde o günleri de göstersin inşallah hem sana hem hepimize inşallah

Neler yesek faydalı olur? bir tek kabak çekirdeği avokado aklımda.
Çiğ badem kabak çekirdeği ceviz bir kase yoğurt bir tane haşlanmış yumurta akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Haşlanmış yumurtayı pek sevmem ama günlük bir adet tüketmeye özen göstereceğim. Avakodo var bide ama onu hiç yiyebileceğimi düşünmüyorum.Benim de aklıma gelenler bunlar kızlar aklına farklı birşey gelen var mıdır

Avokado yu soyup rendeliyoruz Bi tabağa yoğurt sarımsak yapıp rende yi karıştırıyoruz kıyma harcını da üstüne ekleyip yiyebiliriz tadı güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…