- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Ben bandırmalıyım ailem Bandırma da eşimin işinden dolayı Bilecikteyiz şuandaSiz ayrı şehirlerde misiniz? Ailenizle
E tamam zaten 1. gün embriyosunu dondurup transfer etmezler seninki de iyi maşallah 1. kalite 5. güne de giderdi diye düşünüp anne karnında gelişmesini uygun görmüşler o yüzden onu tranfer edecekler
Allah'ım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Ben sadece folik asit kullanıyorum
Aynen buldum şimdi 2.ci günmüş evimde değilim yaaa kağıdı bulamadım burdan buldum
Var var da sizde çıkmaz 9.gunde çıkacaktır atıyorum 4.gun negatifi görüp moraliniz bozulmasın diye dedimKasım topiğin de 4. gün idrar testi yapıp ikinciyi çizgiyi silik gören olmuştu ondan çok umutlandım vallaha kaçıncı gün yapmaya başlarım bilmiyorum. Bu ikinci denemem ama bu sefer çok heyecanlıyım
Ben vitamin olarak folik asit argifertil ınflamax devit3 kullanıyorum
Allah'ım hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
Ben sadece folik asit kullanıyorum
Aynen buldum şimdi 2.ci günmüş evimde değilim yaaa kağıdı bulamadım burdan buldum
Ben test günü içinde baya direndimdi
Ama sakın 8-9.gunden önce yapmaya başlamayın testi beta hormonu 6 .7. Gunden sonra kana karışmaya başlıyormuş idrarda daha geç belli oluyor aman he .
sonra acaba tutmadı mı falan olmasın
Loyacım bilir ben 8.gün yapmaya başladım silik çıktı koyulaşma çok olmadı hep silikti meğersem kimyasal gebelikmiş ilk gün 28 cıktı sonra 2günde bir değer düştü zaten bence gününüzü bekleyin bekleyebiliyosanız erken öğrenincede stresi daha çok oluyoBende onu soracaktım acaba idrar testi alıp bir poşet deneye deneye gitsek mi yoksa tam 11 12 gün bekleyip kanda mı yapsak
Test çokça alcaksanız internetten alın 3tebir fiyatına alırsınızBenim almaya gönlüm var vallaha tüm eczanede ki testleri eve yığabilirim
Hem ondan sanırım hemde polip var dediler rahim içinde anestesisiz histereskopi oldum patoloji sonucum da temiz çıktı hatta aldıkları şey sadece et parçasıymış bu sebep adete kadar bekleyin adet olunca gelin dediler bana şimdi adet olmayı bekliyorum bendeE tamam zaten 1. gün embriyosunu dondurup transfer etmezler seninki de iyi maşallah 1. kalite 5. güne de giderdi diye düşünüp anne karnında gelişmesini uygun görmüşler o yüzden onu tranfer edecekler
Haklısın teşekkür ederim canımLoyacım bilir ben 8.gün yapmaya başladım silik çıktı koyulaşma çok olmadı hep silikti meğersem kimyasal gebelikmiş ilk gün 28 cıktı sonra 2günde bir değer düştü zaten bence gününüzü bekleyin bekleyebiliyosanız erken öğrenincede stresi daha çok oluyo
Test çokça alcaksanız internetten alın 3tebir fiyatına alırsınız
Alışverişin internetten olanı makbuldür zaten oradan alırım canımLoyacım bilir ben 8.gün yapmaya başladım silik çıktı koyulaşma çok olmadı hep silikti meğersem kimyasal gebelikmiş ilk gün 28 cıktı sonra 2günde bir değer düştü zaten bence gününüzü bekleyin bekleyebiliyosanız erken öğrenincede stresi daha çok oluyo
Test çokça alcaksanız internetten alın 3tebir fiyatına alırsınız
Bence en güzeliBen transferden sonrası için iş yerinden 15 gün izin aldım evim de keyif yapacağım
10 yıldır aralıksız çalışıp yılda sadece bir hafta izin kullanan biri olarak 15 gün evde olacak olmamın bile düşüncesi çok güzel. Birde sonunda pozitif haberini alabilirsem benden mutlusu bulunmaz galibaBence en güzeli
EEE tamam ne güzel işte adet sonrası gelsin bebişto :))Hem ondan sanırım hemde polip var dediler rahim içinde anestesisiz histereskopi oldum patoloji sonucum da temiz çıktı hatta aldıkları şey sadece et parçasıymış bu sebep adete kadar bekleyin adet olunca gelin dediler bana şimdi adet olmayı bekliyorum bende
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde o günleri de göstersin inşallah hem sana hem hepimize inşallah10 yıldır aralıksız çalışıp yılda sadece bir hafta izin kullanan biri olarak 15 gün evde olacak olmamın bile düşüncesi çok güzel. Birde sonunda pozitif haberini alabilirsem benden mutlusu bulunmaz galiba
Ayyyyy inşallah inşallah mevlam güldürsün yüzümüzüEEE tamam ne güzel işte adet sonrası gelsin bebişto :))
Hepimizin kucakları evlatlarımızla dolsun inşallah kızlarRabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde o günleri de göstersin inşallah hem sana hem hepimize inşallah
Çiğ badem kabak çekirdeği ceviz bir kase yoğurt bir tane haşlanmış yumurta akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Haşlanmış yumurtayı pek sevmem ama günlük bir adet tüketmeye özen göstereceğim. Avakodo var bide ama onu hiç yiyebileceğimi düşünmüyorum.Benim de aklıma gelenler bunlar kızlar aklına farklı birşey gelen var mıdırNeler yesek faydalı olur? bir tek kabak çekirdeği avokado aklımda.
bende 1 hafta rapor alıp anamlara gitmeyi düşünüyorum eğer verirlerse hastaneden ..Transferden sonra neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar
Avokado yu soyup rendeliyoruz Bi tabağa yoğurt sarımsak yapıp rende yi karıştırıyoruz kıyma harcını da üstüne ekleyip yiyebiliriz tadı güzel oluyorÇiğ badem kabak çekirdeği ceviz bir kase yoğurt bir tane haşlanmış yumurta akdeniz tipi beslenme öneriliyor. Haşlanmış yumurtayı pek sevmem ama günlük bir adet tüketmeye özen göstereceğim. Avakodo var bide ama onu hiç yiyebileceğimi düşünmüyorum.Benim de aklıma gelenler bunlar kızlar aklına farklı birşey gelen var mıdır
Hastaneyse verebilir gönlü olursa tabi ama özel klinikse veremiyorlar malesef canımbende 1 hafta rapor alıp anamlara gitmeyi düşünüyorum eğer verirlerse hastaneden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?