- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Randevu almamız gerekir mi acaba gitmedenBen de oyle yapmistim canim sonra emin olmak icin telle de komustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu almamız gerekir mi acaba gitmedenBen de oyle yapmistim canim sonra emin olmak icin telle de komustum
Kız o nineler teyzeler halalar el kolla bile anlatır derdini En iyisi halaydan çıkmamak. Bana 13.haftada kiz ama hazırlık yapma yine de diye sıkı sıkı tembihlediHaha sor canim ama ogrenmedik halahaftaya insallah ogreniriz olsun yine de soruyolar sne hazirlikli ol sorarlardugund4 muzik sesinden duyamiyorum ne dediginizi dersin cok soru sorarlarsa
Bizim burasi kucuk yer canim ac tok farketmez tahlil yaptirmak istemzsen demisti ebe bizim burada randevu alinmadan gidiliyorRandevu almamız gerekir mi acaba gitmeden
Bana da özellikle yazmış aç gelinecek diye tahliller içinBizim burasi kucuk yer canim ac tok farketmez tahlil yaptirmak istemzsen demisti ebe bizim burada randevu alinmadan gidiliyor
Haha o da dogru bak cok temas kurma canim onlar elini tutuyolar karnini seviyolar falan ben kendimi jet hiziyla nasil geri cekecgimi bilemedimasi yaptirdin mi bu arada halay miiii yok yok girme o toplara ya prenses mi geliyor aynen aynen sen hazirligini 20den sonraya birak isim var mi aklinizdaKız o nineler teyzeler halalar el kolla bile anlatır derdini En iyisi halaydan çıkmamak. Bana 13.haftada kiz ama hazırlık yapma yine de diye sıkı sıkı tembihledi
Ben en son 12.haftada tahlil yaptirmistim onlari getirebilirsin demisti ama istersen yenileyebiliriz de demisti bana birakti tahlili sen ac git kesin canim ben de ac giderim sabah ise gitmeden gidecegim zatenBana da özellikle yazmış aç gelinecek diye tahliller için
Benden kadın doğumcu da bi kaç test istedi yine sizlerden istedi miBen en son 12.haftada tahlil yaptirmistim onlari getirebilirsin demisti ama istersen yenileyebiliriz de demisti bana birakti tahlili sen ac git kesin canim ben de ac giderim sabah ise gitmeden gidecegim zaten
Neler istedi canim ben cuma gidecegim doktora 3haftadir gitmiyorumBenden kadın doğumcu da bi kaç test istedi yine sizlerden istedi mi
Bi tık erken gelmeye başlamış ama sıkıntılı bi durum değil süt kanalların açılıyor normal demişti doktorum ama elleme, sıkma diye özellikle uyardı. Forumlarda da okumuştum sıkmamak gerekiyormuş diye o yüzden bence sen de sıkma canım ne olur ne olmazsut gelmesi suan normal mi
ben sıkıyorum bazen gelecek mi diye sert ama gelmiyor
benim bi kurtajim olmustu oncesinde gene yoktu aldirinca gelmisti
Ben yine alayım kıllık yapmasınlar aile hekimim suratısz biraz şu aşıyı olayımda değiştircemBizim burasi kucuk yer canim ac tok farketmez tahlil yaptirmak istemzsen demisti ebe bizim burada randevu alinmadan gidiliyor
Degistir canim bizim ki tahlil sunlari istyrm diyorum yapalim diyor rapor istesem veriyor cok sukur sorun yaratmiyorBen yine alayım kıllık yapmasınlar aile hekimim suratısz biraz şu aşıyı olayımda değiştircem
Gebe olduğun için randevuya gerek yok canımBen yine alayım kıllık yapmasınlar aile hekimim suratısz biraz şu aşıyı olayımda değiştircem
Geçtiğimiz cuma gitmiştimNeler istedi canim ben cuma gidecegim doktora 3haftadir gitmiyorum
Saglik ocagi 18 24 hafta arasinda 2. Gebe izlemi yaparken yani tetanoz asisina denk geliyor bu testleri yapacak canim tansiyon kilo olcum fln da yapilacak. Ben de agustos basinda falan giderim herhalde hem asi hem testler icinGeçtiğimiz cuma gitmiştim
Benimki nemrut valla bir kere hasta varmış kapı aralıktı bende yok sanıp kimse kapıyı tıklayıp girdim beni kovacaktı neredeyseDegistir canim bizim ki tahlil sunlari istyrm diyorum yapalim diyor rapor istesem veriyor cok sukur sorun yaratmiyor
Ben de yeni degistim e devletten cok kolay hemencik degisebilirsin iyi bir dr seçBenimki nemrut valla bir kere hasta varmış kapı aralıktı bende yok sanıp kimse kapıyı tıklayıp girdim beni kovacaktı neredeyse
Aynn cnm agustasun ilk haftası gidicem tahlil kontrol aşıSaglik ocagi 18 24 hafta arasinda 2. Gebe izlemi yaparken yani tetanoz asisina denk geliyor bu testleri yapacak canim tansiyon kilo olcum fln da yapilacak. Ben de agustos basinda falan giderim herhalde hem asi hem testler icin
He iyi bari bir de onla uğraşmayımGebe olduğun için randevuya gerek yok canım
Ayy o zaman insan gitmek istemezBenimki nemrut valla bir kere hasta varmış kapı aralıktı bende yok sanıp kimse kapıyı tıklayıp girdim beni kovacaktı neredeyse
Ben hele sigara içenleri hiç anlamıyorum benimde çok canım istiyor ama kendimi tutuyorum içen var mı kızlar hala aramızdatedbir bizden tevekkul allahtan diyelim biz yine de ama temmuz sonu detaylidan sonra buyuk ihtimal kalkisicam ben bu ise