2021 Aralık Anneleri

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alin bebeğinizi. ❤

Olmuş bilee 😍 hayırlı olsun sağlıkla gelsinn inşallah 🙏

Hayırlı olsuuun. 😍😍 muhteşem olmuş. Rabbim sağlık sıhhat versin bebelerinize. 🤗
Hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥰

Ne güzel olmuş hem deeee :KK68:

Merrhaabaaaaa :KK200:
22 Mart Aşılama sonrası 5 Nisanda kanda 173 değeri gördüm. Bugünde 944 olmuş değer. :anneadayı: 10 gün sonra gidip kese kontrolü yaptıracağım.
Folikasit ve progestan fitil kullanımına devam ediyorum. Umarım herşey yolunda olur ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.

Hayırlı olsun 💙💙💙

Merrhaabaaaaa :KK200:
22 Mart Aşılama sonrası 5 Nisanda kanda 173 değeri gördüm. Bugünde 944 olmuş değer. :anneadayı: 10 gün sonra gidip kese kontrolü yaptıracağım.
Folikasit ve progestan fitil kullanımına devam ediyorum. Umarım herşey yolunda olur ve isteyen herkes bu duyguyu yaşar.
Hoşgeldin hayırli olsuuun. 🥰

Kızlar selam size yine bir soruyla geldim.
27-28 mart 2 gün yumurtlama gördüm. 29 martta çatladı. Bugün covid testi yaptırdım önlem amacıyla ne olur ne olmaz diye gebelik testide yaptırdım ancak negatif çıktı.
Gebelik olsa bugün beta HCG çıkarmıydı pozitif? Yumurtlama tarihime göre hesaplarsam adetim daha önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı olması gerekiyor sanırım. Nolur bana bişeyler deyin :KK43: Erken mi değil mi bilemedim. Ama yumurtlama tarihimden eminim.

27-28 mart 2 gün yumurtlama gördüm. 29 martta çatladı. Bugün covid testi yaptırdım önlem amacıyla ne olur ne olmaz diye gebelik testide yaptırdım ancak negatif çıktı.
Gebelik olsa bugün beta HCG çıkarmıydı pozitif? Yumurtlama tarihime göre hesaplarsam adetim daha önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı olması gerekiyor sanırım. Nolur bana bişeyler deyin :KK43: Erken mi değil mi bilemedim. Ama yumurtlama tarihimden eminim.
Bence olsaydı çıkardı en azından sınıra yakın bi değer. 😔

10-12 gün gibi sayılar sanki bana erkenmiş gibi geliyor. Ama hiç bir bilgiye dayalı söylemiyorum bunu 🙈 Yani mesela tutmuş olan bir hamilelik en erken kaçıncı günde kanda çıkar hiç bakmadım açıkçası

Kızlar dünden beri çok fazla kasık ve bel ağrım var normal mi sizde yaşadınız mı böyle birşey ?

X