- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Insallah amin hayirli olsunben de cuma 2.kani verecegm ins biraz icim rahatlar ozmnKızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururum İnşallahhhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah amin hayirli olsunben de cuma 2.kani verecegm ins biraz icim rahatlar ozmnKızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururum İnşallahhhhhhhhh
Hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah.Kızlar selam eğer gebeliğim devam ederse inşallah bende aralıkta doğururum İnşallahhhhhhhhh
Bende 2 kanı salı günü vereceğim çok heycanlıyım korkuyorumda umarım hepimiz için hayırlı olurInsallah amin hayirli olsunben de cuma 2.kani verecegm ins biraz icim rahatlar ozmn
Hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah.
Düşünmemeye çalışıyorummm ama hep aklımdaaaHiç öyle şeyler düşünmüyoruz ki.
Amin insallah ilk kani ne zaman vermstnBende 2 kanı salı günü vereceğim çok heycanlıyım korkuyorumda umarım hepimiz için hayırlı olur
Amin insallah ilk kani ne zaman vermstn
Salıyı neden bekliyorsun yarın versene?Dün verdim :) adetime 2 gün vardı erken gebelikte silik çizgi çıktı bende kan verdim betam 24.40 çıktı değer artar inşallah endişeliyim
Hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah bende 24 le öğrendim dün beta artışınız nasıldı endişeliyimmKızlaaar galiba bende bu gruba dahil oluyorum, yani inşallah henüz çok erken bata 3 4 günüm var 27.42 ile öğrendim.
Öyle mi yapayım dersiniz ya kararsız kaldımSalıyı neden bekliyorsun yarın versene?
2 gün arayla verilir genelde ben de öyle yapmıştımÖyle mi yapayım dersiniz ya kararsız kaldım
Ayyy çok sabırlısın bn 2 günde bi verdim pazartesi kontrol diyorum gidene kadar 2 defa veririm bu gidişleÖyle mi yapayım dersiniz ya kararsız kaldım
Pazartesi ilk dr randevum olacakAyyy çok sabırlısın bn 2 günde bi verdim pazartesi kontrol diyorum gidene kadar 2 defa veririm bu gidişle
Pazarteei değer kaç olacak tahminen?Pazartesi ilk dr randevum olacak
Öyle mi yapayım dersiniz ya kararsız kaldım
Yarın vereyim bende o zaman aklımda kalacağına2 gün arayla verilir genelde ben de öyle yapmıştım
Sen beklesen biz bekleyemeyiz.Yarın vereyim bende o zaman aklımda kalacağına
Hiç bilmiyorum diyorum gitmeden pazar günü yaptırayım ne diyonuzPazarteei değer kaç olacak tahminen?
Yarın vericem yine gaza geldim inşallah artış olmasın üzülmek istemiyorumTaaabiii canım yarın ver bence de..Salıya kadar ohooooo beklenir mi kız Zaten 2 günde bir değerin artması beklendiği için, yarın gayet uygun
Son kan ne gündü kaç çıkmıştı bi hesaplayalım.Hiç bilmiyorum diyorum gitmeden pazar günü yaptırayım ne diyonuz