2021 Aralık Anneleri

Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif kan testi yaptırmak için adet günümü bekleyeyim mi sizce bir de doktora gitmek için en doğru zaman kaçıncı hafta . Erken gidince alttan bakıyormuş doktor bunun zararı olur mu ? 2 yıldır bekliyorum ilk hamileliğim 😍
Bence gerek yok regl beklemeye. Kan verin 2 gün sonra tekrar verip degerin artışına bakın.

Işre hani evlar bize emanet ya. Rabbim nasıl layık görürse diye bu kısmı bence hiç düşünmemek lazım. Tatmak diyorsun. Meyve değil ki bu elmam var muzum da olsun misali farklı tatlar arayalım. Ki bence onda bile olmamalı. 🤣 Enisteye burdan alkışlarımı yolluyorum. 🤣 Dediğim gibi ben samimiyetine güvenip muhabbet olsun diye söylüyorum. Yoksa elbette kim ne diliyorsa dilesin. Ama mesela bir hafta önce burdan bi arkadaşın eşi tese oldu ve sperm bulunamadı. Düşünsene. Yani bilmiyorum belki ben de uğraşmasaydım ben de böyle bir hassasiyet geliştieemezdim. Ama bu cinsiyer konusu kırmızı çizgim. Hele topikler var ya kız bebek isteyen erkek bebek isteyen diye. Gözardi ettim topik sahiplerini görmezden geliyorum. Ay canım şunu ye bunu ye diye bi de tarifler veriliyor orda. 🤦🏻‍♀️ Sanki cinsiyeti kadın belirlermiş gibi. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Neyse öyle işte. 🤣

Haklısın. İnsan özellikle kendi yaşayınca bir çaba uğraş sarfedip , işin içine bizzat girince daha iyi anlıyor. Bu her konuda böyledir gerçi. Hiç öyle kız nasıl olabilir bir yolu var mıdır bilmem ne diye bir araştırmaya bir uğraşa girmedim. Allah ne verirse kabulum kesinlikle. Benimki dilimde işte sadece 🙃

Bir zararı yok vajinal ultrasonun canım. Benim oğluma hamileliğimde kalp atışı duyulana dek alttan bakıldı. Şimdi şu anda da alttan bakılmaya devam ediyor ☺️ Ama ben pozitif sonucunu gördüğümün ertesi gününe gittim doktora, sabredemem 😅
Ayyy bnde o vajinal ultrasondan tırsıyorum 🤣 daha öncekinde hiç bakılmadı genel muayeneler hariç🙈 sen baya sabırsızmışsın 🥰

Ayyy bnde o vajinal ultrasondan tırsıyorum 🤣 daha öncekinde hiç bakılmadı genel muayeneler hariç🙈 sen baya sabırsızmışsın 🥰

Aslında çok sabırsızımdır o doğru 😂 ama alttan bakılmasının sabırsızlığımla ilgisi yok 😜 Doktorum öyle tercih ediyor. Vajinal her şey daha net daha çabuk daha düzgün görüldüğü için. Hamilelik harici normal kontrollerimde de hep alttan bakılıyor yani.

Aslında çok sabırsızımdır o doğru 😂 ama alttan bakılmasının sabırsızlığımla ilgisi yok 😜 Doktorum öyle tercih ediyor. Vajinal her şey daha net daha çabuk daha düzgün görüldüğü için. Hamilelik harici normal kontrollerimde de hep alttan bakılıyor yani.
En son spiral çıkarttım genel muayeneler de bile tırsıyordum.🙈 bari bunda göbüş olsun rahatlık olur diye öyle düşünüyorum 🐣

Aşk olsun alttan bakılması için kim sabırsızlanırki 😂😂😂

Erken tespit testi değil de, normal idrar testinde de çıktı mı pozitif? O ucuz olanlardan? Onda da çıktıysa direk git doktora bence ☺️
Onlardan yoktu alayım bugün yarın da onu yaparım 😂 alıştık zaten her ay her ay

Eklentiler

• 367B099D-824E-4A84-950F-D0691E6ECD0C.jpeg
    367B099D-824E-4A84-950F-D0691E6ECD0C.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 31
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıl bekledim ne zor her ay bu stresi yaşamak. Hoş şimdi de ayrı bir stres sardı içimi ama olsun 😍
Amin sağlıklı hayırlı evlat olsun 🥰 bence kan vermelisin

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2 yıl bekledim ne zor her ay bu stresi yaşamak. Hoş şimdi de ayrı bir stres sardı içimi ama olsun 😍
Hayırlı olsun. Stres yapmak yok, evham yok, sabır var, pozitif düşünce var. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

X