- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bende ama bn ssvd istiyorum bunda 10 yıl oldu olur diye düşünüyorumSezeryan canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ama bn ssvd istiyorum bunda 10 yıl oldu olur diye düşünüyorumSezeryan canım..
Senin ki iyiymiş bnde oğlumda 26 kilo almıştım 4.070 doğurdum bnm niyet Max 10 kilo niyetim Bnmde
Bende ama bn ssvd istiyorum bunda 10 yıl oldu olur diye düşünüyorum
Tabi zaman neyi gösterir bilmiyorum hakkımızda hayırlı olanı nasip olsunİstersen olur tabi, bebekte izin verirse.. Neden olmasın ben sezeryancıyım
Kızıyorum biliyo musun böyle bir şey okuyunca. Niyetin iyi olabilir ama. Bunu bak samimiyetine güvenerek söylüyorum. Burda öyle hikâyeler okudum, tüp bebek merkezlerinde öyle hikâyelere şahid oldum ki... Bana günah gibi geliyo cinsiyet istemek. Evlatlarımıza kardeş isteyebiliriz yalnız kalmasınlar diye ama hani bundan var öbüründen de ola demek çok tuhaf.Hiç öyle hislerim yok biliyon mu?
Bişey hissetmiyorum..
Ama oğlum var, o yüzden gönlümden geçen hayırlısı ve sağlıklısıyla bir kız bebiş inşallah..
Allah gönlünüze göre versin bende hissedemiyorum ama gönlümden geçen erkek bebiş dilerim rabbim gönlümüze gore verir önce sağlık tabikiHiç öyle hislerim yok biliyon mu?
Bişey hissetmiyorum..
Ama oğlum var, o yüzden gönlümden geçen hayırlısı ve sağlıklısıyla bir kız bebiş inşallah..
Bende hissedemiyorum ama bir erkek bebişim olsun isterim dilerim rabbim gönlümüze göre verir önceliğimiz sağlık tabiki hayırlısıyla kucağımıza almakAyyy hiç bişi hissetmiyorum şuan 1 oğlum var sağlıklı olsunda ama kızz isterim
Sağlıklı hayırlı olsun yeterBende hissedemiyorum ama bir erkek bebişim olsun isterim dilerim rabbim gönlümüze göre verir önceliğimiz sağlık tabiki hayırlısıyla kucağımıza almak
Amin Allah sağlık versin cinsiyetin önemi yok aslındaSağlıklı hayırlı olsun yeter
10.gün için süper değer. Insallah sağlıkla ilerler.Selam hanımlar
Ben bugün 10. Günüm transferden sonraki, çubuk testler pozitifti bgn kan testim de 227 çıktı . Nasıl iyi değil mi
Ayhh aminn sağolun hepinizin inşallah kaşıklarımda bi dürtüler var korkuyorum10.gün için süper değer. Insallah sağlıkla ilerler.
Kızıyorum biliyo musun böyle bir şey okuyunca. Niyetin iyi olabilir ama. Bunu bak samimiyetine güvenerek söylüyorum. Burda öyle hikâyeler okudum, tüp bebek merkezlerinde öyle hikâyelere şahid oldum ki... Bana günah gibi geliyo cinsiyet istemek. Evlatlarımıza kardeş isteyebiliriz yalnız kalmasınlar diye ama hani bundan var öbüründen de ola demek çok tuhaf.
Işte onlar hep hcgden.Ayhh aminn sağolun hepinizin inşallah kaşıklarımda bi dürtüler var korkuyorum
Selam hanımlar
Ben bugün 10. Günüm transferden sonraki, çubuk testler pozitifti bgn kan testim de 227 çıktı . Nasıl iyi değil mi
Adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım pozitif kan testi yaptırmak için adet günümü bekleyeyim mi sizce bir de doktora gitmek için en doğru zaman kaçıncı hafta . Erken gidince alttan bakıyormuş doktor bunun zararı olur mu ? 2 yıldır bekliyorum ilk hamileliğim
Evet ben de çok yeniyim bu konularda, inşallah her şey yolunda gider hep, tüm isteyen anneler için , ayhh çok heyecanlıyım yahuTransfer işlemi için kaçıncı gün değer ne olmalı vs. bilgimin olmadığı bi konu ama sonucun pozitif olması adına hayırlı olsun canım
Valla bende sabredemiyorum aslında içim içime sığmıyorBir zararı yok vajinal ultrasonun canım. Benim oğluma hamileliğimde kalp atışı duyulana dek alttan bakıldı. Şimdi şu anda da alttan bakılmaya devam ediyor Ama ben pozitif sonucunu gördüğümün ertesi gününe gittim doktora, sabredemem
Işre hani evlar bize emanet ya. Rabbim nasıl layık görürse diye bu kısmı bence hiç düşünmemek lazım. Tatmak diyorsun. Meyve değil ki bu elmam var muzum da olsun misali farklı tatlar arayalım. Ki bence onda bile olmamalı. Enisteye burdan alkışlarımı yolluyorum. Dediğim gibi ben samimiyetine güvenip muhabbet olsun diye söylüyorum. Yoksa elbette kim ne diliyorsa dilesin. Ama mesela bir hafta önce burdan bi arkadaşın eşi tese oldu ve sperm bulunamadı. Düşünsene. Yani bilmiyorum belki ben de uğraşmasaydım ben de böyle bir hassasiyet geliştieemezdim. Ama bu cinsiyer konusu kırmızı çizgim. Hele topikler var ya kız bebek isteyen erkek bebek isteyen diye. Gözardi ettim topik sahiplerini görmezden geliyorum. Ay canım şunu ye bunu ye diye bi de tarifler veriliyor orda. Sanki cinsiyeti kadın belirlermiş gibi.Bu duyguya sahip olmayı bekleyen, olamayan ya da bi şekilde kaybeden çok kişi var. Uğraşan, emek harcayan. Biliyorum. Allah bize böyle bir şeyi lutfetmiş, cinsiyet belirtmek belki günah belki kıymet bilmezlikte olabilir.
Ama hani ben, ille kız olsun demiyorum. Gönlümden geçen o diyorum. Vardır illaki herkesin bi gönlünden geçen Yani kız istiyorum diye, erkek olursa üzülmem ki. Benim istediğim özünde ikinci bi evlat, kız/erkek ayrımım yok. İkisini de tatma isteği benimki.
Eşim de bazen kızıyor gerçi böyle söylediğimde, o hiç cinsiyet belirtmiyor o da senin gibi düşünüyor Benim dilimde hep aynı başlangıç ama : Önce sağlıklı ve hayırlısıyla Dua ederken bile “Allah’ım sen en iyisini bilirsin” diyorum hep içimden.