- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
Valla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heraldeBiz 8 aylik olduk hala dis yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heraldeBiz 8 aylik olduk hala dis yok
Yok yok biz de varız bi tane bile diş yok 4 aylıktan beri diş huzursuzluğu diyorum8 aylik oldu diş yokValla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heralde
Kizlar bebek kurabiyesi tarifiniz vardi atarmisiniz
Aynen bizdeBiz 8 aylik olduk hala dis yok
Atak haftasının üstüne pek iyi olmuyor acele etmemek gerekiyormusAynen bizde
Benimkide etli pideci elime saldırıyor yemek içinonlarında damak tadı var sonuçta ama biraz beklemeleri lazım tuz ve salça için malesefKiz lahmacunu çok sevdi valla benmki bebek yiyeceklerini sevmiyor baya salçalı baharatlı yemekler istiyor
O böceğe alerjisi olabilirmiKızlar bu ne sizce ? Sinek ısırmış gibiydi ilk başlarda sonra kabardı şimdi bu hale geldi 1 hafta falan oldu böyle olalı
+1 al bizdende o kadar boşuna uğraşıyorumKiz lahmacunu çok sevdi valla benmki bebek yiyeceklerini sevmiyor baya salçalı baharatlı yemekler istiyor
Keşke tuz zararlı olmasaydi+1 al bizdende o kadar boşuna uğraşıyorum
Evet bişey yapmaya heves kalmıyor insandaKeşke tuz zararlı olmasaydi
AynenEvet bişey yapmaya heves kalmıyor insanda
Diş sürecinde olmasada bağımlılık yaptı 1.5 saatte bir online oluyoruz geceleri memekolik olduNasıl geçecek bu günler yaa 2. dışi cikariyo benm bebiş çok huzursuz gece sürekli memede artık sinirlerim çok yıprandı uykusuzluktan sizde durumlar nasil
Biz de ne diş var ne kara ay hala tık yok valla artık endiselenmeye başladım yigenim diş hekimi 9 ay doldurana kadar normal diyorGurubun son diş cikarani biziz heralde . Bizde de kara göründü sonunda
aynen her ağlamayı dişe yoruyorum bendeYok yok biz de varız bi tane bile diş yok 4 aylıktan beri diş huzursuzluğu diyorum8 aylik oldu diş yok
Egzama gibi duruyorKızlar bu ne sizce ? Sinek ısırmış gibiydi ilk başlarda sonra kabardı şimdi bu hale geldi 1 hafta falan oldu böyle olalı
Aynen bizde de öyle dise dair hiç bisey yokBiz de ne diş var ne kara ay hala tık yok valla artık endiselenmeye başladım yigenim diş hekimi 9 ay doldurana kadar normal diyor
aynen her ağlamayı dişe yoruyorum bende
Egzama gibi duruyor