Valla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heraldeBiz 8 aylik olduk hala dis yok![]()
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heraldeBiz 8 aylik olduk hala dis yok![]()
Yok yok biz de varız bi tane bile diş yok 4 aylıktan beri diş huzursuzluğu diyorum8 aylik oldu diş yokValla herkes patır patır diş çıkardı bı biz kaldık dedim heralde![]()
Kizlar bebek kurabiyesi tarifiniz vardi atarmisiniz
Aynen bizdeBiz 8 aylik olduk hala dis yok![]()
Atak haftasının üstüne pek iyi olmuyor acele etmemek gerekiyormusAynen bizde![]()
Benimkide etli pideci elime saldırıyor yemek içinKiz lahmacunu çok sevdi valla benmki bebek yiyeceklerini sevmiyor baya salçalı baharatlı yemekler istiyor![]()
O böceğe alerjisi olabilirmiKızlar bu ne sizce ? Sinek ısırmış gibiydi ilk başlarda sonra kabardı şimdi bu hale geldi 1 hafta falan oldu böyle olalı
+1 al bizdende o kadar boşuna uğraşıyorumKiz lahmacunu çok sevdi valla benmki bebek yiyeceklerini sevmiyor baya salçalı baharatlı yemekler istiyor![]()
Keşke tuz zararlı olmasaydi+1 al bizdende o kadar boşuna uğraşıyorum![]()
Evet bişey yapmaya heves kalmıyor insandaKeşke tuz zararlı olmasaydi![]()
AynenEvet bişey yapmaya heves kalmıyor insanda![]()
Diş sürecinde olmasada bağımlılık yaptı 1.5 saatte bir online oluyoruz geceleri memekolik olduNasıl geçecek bu günler yaa 2. dışi cikariyo benm bebiş çok huzursuz gece sürekli memede artık sinirlerim çok yıprandı uykusuzluktansizde durumlar nasil
Biz de ne diş var ne karaGurubun son diş cikarani biziz heralde . Bizde de kara göründü sonunda![]()
Yok yok biz de varız bi tane bile diş yok 4 aylıktan beri diş huzursuzluğu diyorum8 aylik oldu diş yok![]()
Egzama gibi duruyorKızlar bu ne sizce ? Sinek ısırmış gibiydi ilk başlarda sonra kabardı şimdi bu hale geldi 1 hafta falan oldu böyle olalı
Aynen bizde de öyle dise dair hiç bisey yokBiz de ne diş var ne karaay hala tık yok valla artık endiselenmeye başladım yigenim diş hekimi 9 ay doldurana kadar normal diyor
aynen her ağlamayı dişe yoruyorum bende
Egzama gibi duruyor![]()