- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
10 yaşında abi var dikkat ediyor çok şükürSenin ilk bebeydi di mi, yorgun annenin 3 salonda yere yatırırsa büyüklerden koruması da var
SaolasınYaa kıyamam geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yaşında abi var dikkat ediyor çok şükürSenin ilk bebeydi di mi, yorgun annenin 3 salonda yere yatırırsa büyüklerden koruması da var
SaolasınYaa kıyamam geçmiş olsun
Ya abla oğlanı bırak eşim bile uyurken telle konuşuyor tv izliyor zile basma diyorum her seferinde mi unutup zile basarOnun da 2 ama 10 yaşında oğlu Benimkiler zarar verme değil de cırcır böceği gibi öten 6 yaşında bir kızım var. Fısıltı ne demek bilmiyor desem yeri Ablası da ses çıkarmaz çıkarmaz çocuk uyuyunca bi aşka gelir Velhasıl salonda uyutmam imkansız
Benim oglan da 6 yasina geliyor ama bi bagriyorki delirecem dinozor oluyor boğruyor resmen kızım bi sıçrayarak uyanıyor sonra geri uyuyor yavrumYa abla oğlanı bırak eşim bile uyurken telle konuşuyor tv izliyor zile basma diyorum her seferinde mi unutup zile basar
Benim eşim çocuklardan dikkatli Allahtan çünkü sonra ceremesini benimle o da çekiyor Yoksa sennnnn babasına uyaninca verip uyandırdın al bak demiyor musunYa abla oğlanı bırak eşim bile uyurken telle konuşuyor tv izliyor zile basma diyorum her seferinde mi unutup zile basar
Yaaa kıyamam yine geri uyuyormuş seninki bizimki uyanınca kalkıyor vallaBenim oglan da 6 yasina geliyor ama bi bagriyorki delirecem dinozor oluyor boğruyor resmen kızım bi sıçrayarak uyanıyor sonra geri uyuyor yavrum
Bizimki çok seviyor ablası hiç sevmezdi havuzdan falan da korkuyordu ama alıştıkça da çıkmak istemezdi. Belki o da öyle olur.Kızlar bebegim banyodan çok korkuyor sudan nefret ediyor ne yaptıysam alıştıramadim ve tatile gidecez
Off benim 4 yaş da inanılmaz ağlıyor, sürekli çığlık çığlığa. Sessiz ol dediğimde tamam diyor ama tamam derken bile bağırıyor. Sürekli uyandırıyor yavrumu. Ben normalde ayrı odada uyutuyordum ama şu an bazı sebeplerden dolayı oturma odasında uyutmak zorundayız. Ses bi yandan bir de oyun oynarken gözü bi şeyi görmüyor.Onun da 2 ama 10 yaşında oğlu Benimkiler zarar verme değil de cırcır böceği gibi öten 6 yaşında bir kızım var. Fısıltı ne demek bilmiyor desem yeri Ablası da ses çıkarmaz çıkarmaz çocuk uyuyunca bi aşka gelir Velhasıl salonda uyutmam imkansız
Ohh maşallah, tam abi olmuş o zaman.10 yaşında abi var dikkat ediyor çok şükür
Saolasın
Bizim anaokulu öğretmeni de çok sesli konuşuyor diye sikayetciydi Bence normal bu yaş grubunun yüksek sesle konuşması. Kulaklarında da sorun olmadığına göre. Zaten hiç sevmemiştim öğretmenini aklıma geldi yineOff benim 4 yaş da inanılmaz ağlıyor, sürekli çığlık çığlığa. Sessiz ol dediğimde tamam diyor ama tamam derken bile bağırıyor. Sürekli uyandırıyor yavrumu. Ben normalde ayrı odada uyutuyordum ama şu an bazı sebeplerden dolayı oturma odasında uyutmak zorundayız. Ses bi yandan bir de oyun oynarken gözü bi şeyi görmüyor.
Ohh maşallah, tam abi olmuş o zaman.
Diyorum ama kız beni istiyor bana bakıl ağlıyor hani kızlar babacı olurduBenim eşim çocuklardan dikkatli Allahtan çünkü sonra ceremesini benimle o da çekiyor Yoksa sennnnn babasına uyaninca verip uyandırdın al bak demiyor musun
Yaaa kıyamam yine geri uyuyormuş seninki bizimki uyanınca kalkıyor valla
Bizimki çok seviyor ablası hiç sevmezdi havuzdan falan da korkuyordu ama alıştıkça da çıkmak istemezdi. Belki o da öyle olur.
Benimki de surekli beni istiyor yani aglamasi için sesimi duymasi yeterDiyorum ama kız beni istiyor bana bakıl ağlıyor hani kızlar babacı olurdu
Benim oğlan çok severdi hala oyle ama kız kedi gibi sudan kaçıyor musluk açıldığı an boynuma sarılıyorBenim eşim çocuklardan dikkatli Allahtan çünkü sonra ceremesini benimle o da çekiyor Yoksa sennnnn babasına uyaninca verip uyandırdın al bak demiyor musun
Yaaa kıyamam yine geri uyuyormuş seninki bizimki uyanınca kalkıyor valla
Bizimki çok seviyor ablası hiç sevmezdi havuzdan falan da korkuyordu ama alıştıkça da çıkmak istemezdi. Belki o da öyle olur.
Sıcak soğuk tutansa bozulmaz Bnce tadına bakarsın yedirmeden önceKızlar yarın dışarı çıkacağım sebze çorbası yapıp termosa koysam bir şey olur mu 2.2 bucuk saat içinde yediricem bozulur diye korkuyorum
Oysaki çok masum oturuyorŞuan çiçeğin yaprağını katletti az sonra tadına bakmak isteyecek
İşte o masum duruşun altında neler varOysaki çok masum oturuyor
Bundan canım benim termos 6 saate kadar sıcak yada soğuk tutma özelliği varmış bozulmaz heralde yaaSıcak soğuk tutansa bozulmaz Bnce tadına bakarsın yedirmeden önce
her işin içinde kendileriŞuan çiçeğin yaprağını katletti az sonra tadına bakmak isteyecek
Bozulmaz BnceBundan canım benim termos 6 saate kadar sıcak yada soğuk tutma özelliği varmış bozulmaz heralde yaa
Çoçuk annesine yardım ediyor daha ne yapsınher işin içinde kendileri
Hiç sorma senin bebis De sarışınher işin içinde kendileri