- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
7 aylık kızıma 3 aylık mı diye soran oldu hayır zayıf ama o kadar da değil, boyu da 70 cm civarı olmalı. Takılmamayı öğrendim artık.Eylülde okullar açılacak ve benim kızım hala minicik . Ek gıda hüsran biberon da tutmuyor . Ne denesem boşuna . Suyu bile iciremiyorum. Elim ayağım bağlanıyor bu şekilde. Sonumuz hayrolsun.
Benim büyük kızım 2 ay biberon almadı, 3 aylıktı üstelik. Sonra birgün direnmeyi bıraktı ve içti. Elden bir şey gelmiyor, isterse içer istemezse içmez. Artık büyüdü, biberon yerine belki başka yöntemi kabul eder. Bir de anneden içmeyebilir ama başkası verince içebilir. Senden başkası denedi mi?Kilo disinda bizde ayniyiz inan kendimi avutuyorum belki ama okul 9da basliyor 08de emdi diyelim..3te evde olacagim tekrar emer aradaki 7 saatte 1 kere beslense diyorum...o bir kereyi nasil basaracagiz hic bir fikrim yok ama... biberon tutmayan bebek nasil olur cok iyi biliyorum benim sutumu bile almiyor biberondan ya ne degisik bisey 6 tane biberon denedim duydugumu aldim..
Yani ağzına alınca dağılıyorsa bisküvi gibidir ama deniycem mutlaka, kaydettim çoktan. Az daha büyüsün hele, hamur işine var dahaYani ben bisküvi ve kurabiyeyi aynı şey olarak görüyorum ı yüzden ikisinden biri diyemicem ama sert değil tam yapın beğenmezse siz yersiniz gayet güzel