Ha onu annem halleder yaBn kaçırmışım isimineydi
Bebek için değil be biz 40 gün rahat edelim diye
Amin canim benim insallahAdıyla sağlıkla gelsin Zeynep hanım
Ha onu annem halleder ya
40 gün hayatta rahatımı bozmam
Temizliğe birini alırım maksimum.2 kere doğuma kadar
Hatta belki 1
Ev o kadar kirlenemiyor çünkü
Benimde kizim Zeynep olacak insallah
Çok ihtimal veremiyorum gazlı olmamasına kendimden dolayı
Sen aman bozma
Gazlı olmasın da yeter bebe
Kis temizligi olacak canisi..Benim kocamin akrabalari aşiri dedikoducudur. Bir tane açik bulsalar yillarca konusulur. Umrumda mi değil. Ama kocam takarBenim isim en baştan belli ya
Hatta 2. Çocuğun alternatifine kadar belliydi
Ay anacım salın biraz kendinizi
Yapılmadan gelirse gelen el atar
Bir şey olmaz
Hatta bebek olacak diye niye ayrı bi temizlik yapılıyor?
Valla ben yaz kış temizliği bilmiyorumKis temizligi olacak canisi..Benim kocamin akrabalari aşiri dedikoducudur. Bir tane açik bulsalar yillarca konusulur. Umrumda mi değil. Ama kocam takarÜst komsu yapsin diye bekliyor. Camlara su sicramasin kadini vururum diyo
Bide buralar su an asiri kurak bir kere bile yagmur yagmadi
Ben bugun hali stor falan yikatmaya verecektim haftaya alabilirim dedi haftaya da yagmurlu hava firinda kuruturum falan demis ama halilar daha yeni 2islem gorsun istemiyirum nasipse bir sonraki hafta verecegim 1 haftada getirmeleri surer zaten kendim hicbirsey yapamiyorum ya annem gelir yada birini alacagiz mecburen ama korkuyorum da asimda yok korona iyice artti buralardaGenel olarak ev temizligini ne zaman yapacaksiniz .. ? Valla ruyalarima giriyor artik ev temizligi . Temizlik olmadan dogurursam
Evet orasi oyle ben de soyluyorum esime o da biliyor ama takinti oldu.Valla ben yaz kış temizliği bilmiyorum
Kadın geliyor temizliğe 2 ayda bi
Herhalde o yetiyordur
Bana yetiyor en azından
Gerçi daha önce de demiştim çoğunuza göre ben pistirim diye
O akrabalar da her türlü dedikodunu yapacaklar zaten merak etme
Temizlik tam olsa başka yerden açık bulurlar
Niyetleri kötü sonuçta
Benim esim yikar hepsini. Storu haliyi vs. Zaten kolay yikansin diye hepsini ince hali aldikBen bugun hali stor falan yikatmaya verecektim haftaya alabilirim dedi haftaya da yagmurlu hava firinda kuruturum falan demis ama halilar daha yeni 2islem gorsun istemiyirum nasipse bir sonraki hafta verecegim 1 haftada getirmeleri surer zaten kendim hicbirsey yapamiyorum ya annem gelir yada birini alacagiz mecburen ama korkuyorum da asimda yok korona iyice artti buralarda
Hahaha.Günaydııın. Ben rüyamda doğurmuşum. Bebem o kadar çok kaka yapıyo ki. Gidip tuvalete tutuyorum artık. Sonra yıkıyorum filan. Giydirecem tam babaannem başımda ona gerek yok buna gerek yok diyo kızıyorum ona üşür bu çocuk kış bebeği diyorum
O insanları hala daha niye evinize alıyorsunuz ki?Evet orasi oyle ben de soyluyorum esime o da biliyor ama takinti oldu.
Benim banyoma tuvalete diye girip bütün banyo dolabimdaki havlularim düzenli mi diye bakmislarHa kendileri ćok mu düzenli değil.. Çünkü sinsilik
Ay ne sanslisinBenim esim yikar hepsini. Storu haliyi vs. Zaten kolay yikansin diye hepsini ince hali aldik
Hahaha.Ay bende doğurdum bugün. Annemlerdeymişim. Sancım başlıyor kanama geliyor. Diyorum herkeze ben şimdi napacam hiç birşey hazır değil. Ne çanta ne kıyafet ne beşik. Annemde bir takım varmış onu alıp hastaneye gidiyoruz doğum yapıyorum.
Aynen canım yaa.Benim arkadasim 36. Haftaya kadar hazirlamadi. Doguma gitti ve dükkandan aldiklari kiyafetleri giydirmek zorunda kaldilar bebeğe Gerceği var yani bu ruyanin
Canim valla bana kalsa almam ama esimin öz halaları bunları yapan. Esimde aman kimse küsmesin kimse kirilmasin derdinde. Ben oyle degilim goruumcemle 4 yildir konusmuyorum.. Ben küsünce esim cok arada kaliyor ben de artik takmiyorum. Zaten sürekli gelmiyorlar calistigim icinO insanları hala daha niye evinize alıyorsunuz ki?
Sagolsun hakkini ödeyemem.Ay ne sanslisin
O zaman ver eline tüm evi düzenlesin halaları gelmeden önceCanim valla bana kalsa almam ama esimin öz halaları bunları yapan. Esimde aman kimse küsmesin kimse kirilmasin derdinde. Ben oyle degilim goruumcemle 4 yildir konusmuyorum.. Ben küsünce esim cok arada kaliyor ben de artik takmiyorum. Zaten sürekli gelmiyorlar calistigim icin
Sagolsun yapar Allah var ama benim mecalim yok ona şunu yap bunu yap demeye bileO zaman ver eline tüm evi düzenlesin halaları gelmeden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?