- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
İnşallah dinleniyorum iki gün tatiloğlan 7 de kalkmasaydı iyiydi
tek sil düzenle olacak
Aksi gibi haftaya da eşim yurt dışına gitçek herşey üst üste geldi

Tanış,akrsba filan kimse yok mu yardım edebilecek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dinleniyorum iki gün tatiloğlan 7 de kalkmasaydı iyiydi
tek sil düzenle olacak
Aksi gibi haftaya da eşim yurt dışına gitçek herşey üst üste geldi
Ay adiyla gelsin kuzucukValla bn bile aklıma geldikçe yoruluyorumevet canım Zehra Nas olacak inşallah
![]()
Benim o derdim hiç geçmedi gebelik başladığından beri ve halaGaz sancısıyla karıştırıp iyi gitmedin gülerlerdi![]()
Aman ya bıhtım bıhtım
Her derdimiz bittiderdimiz başladı
![]()
Varda uzak olması daha iyi sonradan başa kakılıyor
Tanış,akrsba filan kimse yok mu yardım edebilecek?
Hayatta tek basima bisey yapabilecek bi toto yok bende su anİlk gün kendim için dr daydım sonra oğlanı götür bekle derken
2. Gün bebekle oğlanın odası için dışardayım
Duvar kağıdı tadilat işleri için inşallah bu hafta içimde onlar hallolur. Oğlanın odası gelcek hafta içi bu hafta onla uğraşırım düzenle et
Valla sabah okula bırakmak için 8.30 da evden çıktım 17.00 de anca eve girdim
Bide malum İstanbul trafiği gidip gelmek işkence![]()
![]()
Adıyla sağlıkla gelsin Zeynep hanımAy adiyla gelsin kuzucukbiz de zeynep adina karar verdik gibi
![]()
Benimde kizim Zeynep olacak insallahAy adiyla gelsin kuzucukbiz de zeynep adina karar verdik gibi
![]()
Ne bileyim atla deVe değil sonuçtaVarda uzak olması daha iyi sonradan başa kakılıyor
Yardımcı abla gelcek Allahtan o temizleyecek bn yavaş yavaş düzenimi kurarım
Ya bnm oğlan bile bana iş yaptırmıyor her iş geliyor az çok elinden![]()
Bn kendim yapınca daha iyi hissediyorum kendimiHayatta tek basima bisey yapabilecek bi toto yok bende su an![]()
Aynı benHayatta tek basima bisey yapabilecek bi toto yok bende su an![]()
Sende isime karar verdin miAynı ben
Yemek için bile uzun sürüyorsa tek yapmıyorum![]()
Bu hafta yapcaz inşallahGenel olarak ev temizligini ne zaman yapacaksiniz .. ? Valla ruyalarima giriyor artik ev temizligi . Temizlik olmadan dogurursam![]()
Hahaha gecen taze fasulyeyi esimin onune verdim sen temizle ben yaparim diyeAynı ben
Yemek için bile uzun sürüyorsa tek yapmıyorum![]()
Kasımın ilk haftası olarak planladımGenel olarak ev temizligini ne zaman yapacaksiniz .. ? Valla ruyalarima giriyor artik ev temizligi . Temizlik olmadan dogurursam![]()
Benim isim en baştan belli yaSende isime karar verdin mi![]()
Ay anacım salın biraz kendiniziGenel olarak ev temizligini ne zaman yapacaksiniz .. ? Valla ruyalarima giriyor artik ev temizligi . Temizlik olmadan dogurursam![]()
Ayy Bnde bu gece emziriyordum sütüm o kadar çok ki makineyle çekiyorum buzluğa atıyorum sonra çocuk emiyor süt yokGünaydııın. Ben rüyamda doğurmuşum. Bebem o kadar çok kaka yapıyo ki. Gidip tuvalete tutuyorum artık. Sonra yıkıyorum filan. Giydirecem tam babaannem başımda ona gerek yok buna gerek yok diyo kızıyorum ona üşür bu çocuk kış bebeği diyorum![]()
Masallah masalllahVarda uzak olması daha iyi sonradan başa kakılıyor
Yardımcı abla gelcek Allahtan o temizleyecek bn yavaş yavaş düzenimi kurarım
Ya bnm oğlan bile bana iş yaptırmıyor her iş geliyor az çok elinden![]()
Bn kaçırmışım isimiBenim isim en baştan belli ya
Hatta 2. Çocuğun alternatifine kadar belliydi
Ay anacım salın biraz kendinizi
Yapılmadan gelirse gelen el atar
Bir şey olmaz
Hatta bebek olacak diye niye ayrı bi temizlik yapılıyor?![]()