Sevindim canim sen iyi dusun morelini yuksek tutmaya devam et bebis seni hissederAnneler son durum bildiriyorum Az önce Doktor geldi nst sonucuna baktı sonucunda çok fazla ağrı yok dedi açılma ile ilgili bir daha bir şey söylemedi Dün en son vajinal ultrason bakmıştı rahim ağzı uzunluğu için o biraz kısa çıktı ama sen bunu düşünme demişti Bugün yine ciğer geliştirici yapılacak Ben sanki biraz daha iyiyim dua beklerimKendinize iyi bakın
Canım dualarımızda sın. Sıkıntı etme 3 haftadır 2.5 cm açıklıkla bekliyorum ben. Hala hiçbirşeyim hazır değil. Bugün yavaş yavaş başladım. Zamanında gelecek meleğin düşünmemeye çalış bol bol ayetel kürsi oku. Dualarımdasınız.Anneler son durum bildiriyorum Az önce Doktor geldi nst sonucuna baktı sonucunda çok fazla ağrı yok dedi açılma ile ilgili bir daha bir şey söylemedi Dün en son vajinal ultrason bakmıştı rahim ağzı uzunluğu için o biraz kısa çıktı ama sen bunu düşünme demişti Bugün yine ciğer geliştirici yapılacak Ben sanki biraz daha iyiyim dua beklerimKendinize iyi bakın
Canım dualarımızda sın. Sıkıntı etme 3 haftadır 2.5 cm açıklıkla bekliyorum ben. Hala hiçbirşeyim hazır değil. Bugün yavaş yavaş başladım. Zamanında gelecek meleğin düşünmemeye çalış bol bol ayetel kürsi oku. Dualarımdasınız.
Sagsalim insallah tamamlarsiniz bu süreciAnneler son durum bildiriyorum Az önce Doktor geldi nst sonucuna baktı sonucunda çok fazla ağrı yok dedi açılma ile ilgili bir daha bir şey söylemedi Dün en son vajinal ultrason bakmıştı rahim ağzı uzunluğu için o biraz kısa çıktı ama sen bunu düşünme demişti Bugün yine ciğer geliştirici yapılacak Ben sanki biraz daha iyiyim dua beklerimKendinize iyi bakın
Canım yaklaşık 3 haftadır yatıyorum. Ama artık yatmaktan da yoruldum. Dün ve bugün kalktım. Gelinimizinde yardımı ile birşeyleri hazır etmem lazım. Sonuçta 2.5 cm açıklık var. Her her dakika birşey gelişebilir. Mecbur hazırlık için bana ihtiyaç var evde çoğu şeyin yerini bilmiyor gelinimizAyaga kalkmana is yapmana izin var mi canim
Öyle yapyrum canm inşallah açılma durmuştur artık.Sevindim canim sen iyi dusun morelini yuksek tutmaya devam et bebis seni hisseder
İnşallahSagsalim insallah tamamlarsiniz bu süreci
ALLAH razı olsun hepinizdenCanım dualarımızda sın. Sıkıntı etme 3 haftadır 2.5 cm açıklıkla bekliyorum ben. Hala hiçbirşeyim hazır değil. Bugün yavaş yavaş başladım. Zamanında gelecek meleğin düşünmemeye çalış bol bol ayetel kürsi oku. Dualarımdasınız.
Ayakta cok durmamaya calis yinede sen canim illaki kullandigin ilaclar vardir ama sen yinede dikkatli ol yattigin yerden gerekirse o orda falan de yanina getittir oturur pozisyonda gibi yap isleriniCanım yaklaşık 3 haftadır yatıyorum. Ama artık yatmaktan da yoruldum. Dün ve bugün kalktım. Gelinimizinde yardımı ile birşeyleri hazır etmem lazım. Sonuçta 2.5 cm açıklık var. Her her dakika birşey gelişebilir. Mecbur hazırlık için bana ihtiyaç var evde çoğu şeyin yerini bilmiyor gelinimiz
Bu arada bana serum vermiyorlar size vermişlermiydi , ilk gittiğimde hastanede devlette verdiler ama onda da ilaç vs yokmuş tuzlu su dedi . Burda bi hap verdiler birde iğne yapıyorlar sanırım yine progestan sizin tedavi nasıl olmuştuCanım dualarımızda sın. Sıkıntı etme 3 haftadır 2.5 cm açıklıkla bekliyorum ben. Hala hiçbirşeyim hazır değil. Bugün yavaş yavaş başladım. Zamanında gelecek meleğin düşünmemeye çalış bol bol ayetel kürsi oku. Dualarımdasınız.
4gun serum verildi ama canim neydi serum bilmiyorum progestan igne yapiliyordu bir deBu arada bana serum vermiyorlar size vermişlermiydi , ilk gittiğimde hastanede devlette verdiler ama onda da ilaç vs yokmuş tuzlu su dedi . Burda bi hap verdiler birde iğne yapıyorlar sanırım yine progestan sizin tedavi nasıl olmuştu
Bna verlmiyor şuan diğer devlet hastanesi de sadece serum verip progestan yapmıyordu4gun serum verildi ama canim neydi serum bilmiyorum progestan igne yapiliyordu bir de
İnş canım.Öyle yapyrum canm inşallah açılma durmuştur artık.
İnşallah
ALLAH razı olsun hepinizdenmaşallah sze de Rabbim vaktinde kucağımıza sağlıcakla almayı nasip eder inşallah. Ben eşyaları hazırlamıştım ütüleyip yerleştrmştim bebek çantasını da hazırlamdm ama iyi kötü kıyafet kundak pişik kremi koymuştm bez fln onları aldm geldm artık sizde kendinizi yormadan çok ayakta kalmadan halledin inşallah, okuyorum okuyorum
Banada 1 defa serum verdiler canım. Devamlı takılı değildi. Progestan. Ve ciğer geliştirici iğne oldum onun dışında birşey yapmadılar nts ile takip altındayım. Sancım vardı benim 100ile 150 arasındaydı. Onu durdurmaya çalıştılar. 24 saat hastanede kaldım sancılar durunca bol bol istirahat verdi. Progestan günde 2 defa kullanıyorum. Şimdi iyiyim sadece 3 gündür çatı kemiğimde ağrı oluyor. Haftada 1 de takibe gidiyorumBu arada bana serum vermiyorlar size vermişlermiydi , ilk gittiğimde hastanede devlette verdiler ama onda da ilaç vs yokmuş tuzlu su dedi . Burda bi hap verdiler birde iğne yapıyorlar sanırım yine progestan sizin tedavi nasıl olmuştu
Ya sancılarınız ne kadar çok çıkmış , elhamdülillah benm 50 yi çok nadir.gördü 20lerde helede bazen kalbim hızlı atarsa o zman 35 45 göryo inşallah devam etmez bnmdeBanada 1 defa serum verdiler canım. Devamlı takılı değildi. Progestan. Ve ciğer geliştirici iğne oldum onun dışında birşey yapmadılar nts ile takip altındayım. Sancım vardı benim 100ile 150 arasındaydı. Onu durdurmaya çalıştılar. 24 saat hastanede kaldım sancılar durunca bol bol istirahat verdi. Progestan günde 2 defa kullanıyorum. Şimdi iyiyim sadece 3 gündür çatı kemiğimde ağrı oluyor. Haftada 1 de takibe gidiyorum
Ilk cocugu yaramaz olanlarin ikinciler uslu olur dimi kizlarÇok ihtimal veremiyorum gazlı olmamasına kendimden dolayı
Ama oğlum hep uslu bi çocuk oldu şimdiye kadar
Hakkını yemeyeyim
Belki yine uslu olur
Biz de kasımda başlarız ufaktan doğurmayaKasim anneleri dogurmaya baslamis
İnş devam etmez canım. Bak ben o sancıyla bu kadar bekledim sende beklersin İnş. İçini ferah tutYa sancılarınız ne kadar çok çıkmış , elhamdülillah benm 50 yi çok nadir.gördü 20lerde helede bazen kalbim hızlı atarsa o zman 35 45 göryo inşallah devam etmez bnmde
Benim ilk çocuğum uslu, bu yaramaz olacak diye korkuyorum çünkü çok hareketliIlk cocugu yaramaz olanlarin ikinciler uslu olur dimi kizlarumudumuz
Yaaa inşallah bi sorun çıkmazKizlar malesef iyi haberlerle gelmedim. Hic hazirligim yokken doktorum vaginal ultrasonla acilma var mi diye bakti, smear aldiGunde 3 kasilmadan fazlasi tehlikeliymis, 4olursa araman gerekir dedi. Sizin de bilginiz olsun. Bir suru ilac verdi hepsini kullanip iki hafta takipte kalicaz, eger devam ederse sebebini arastirmaya devam edicek. Simdi kan ve aldigi diger orneklerjn sonucu ptesi cikicak o zaman anlicaz neden bu kadar cok kasilma oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?