10 dk bile dayanamadim derken tuvalete kalkip mi yaptiniz transferden 10 dk sonra?Ya gidince oraya yavaş yavaş suyunuzu için gitmeden içmeyin çünkü bekletiyorlar masa da filan da çok kötü oluyorsunuz ben çok sıkışmıştım odaya gelince 10 dk bile dayanamadım şimdi hep aklımda o var belki ondan dolayı olmadı diye
Yok bez baglamislardi canım yoksa 2 buçuk saat kalkmadim10 dk bile dayanamadim derken tuvalete kalkip mi yaptiniz transferden 10 dk sonra?
Canım hiç bozma moralini bol su iç bakalım ne olacak2 ci ama değer moralimi bozdu
Ya af edersiniz ama ben 2 saatte beze en az 4 defa yaptımSakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum valla
E tamam onla bi alakasi olamaz o zaman sonucunuzun. İdrar cikisi ila rahim cikisi farkli oldugu icin birbirini etkilemez, kendinizi suclamayinYok bez baglamislardi canım yoksa 2 buçuk saat kalkmadim
Onun sebebi nasıl bulunur gerçekten bulaunabilir mi yada nasıl tetkikler bilginiz var mı bu konu daE tamam onla bi alakasi olamaz o zaman sonucunuzun. İdrar cikisi ila rahim cikisi farkli oldugu icin birbirini etkilemez, kendinizi suclamayinDoktorunuzdan detay tetkikler yapmasini isteyin sebebi anlamak ve tedavi etmek adina
İnanin ben de bilmiyorum benim de ilk. Ama burda birkac kez denk gelmistim, dusukten sons histeroskopi veya hsg cekilerek tuplerde ya da rahimde bir problem oldugu saptanip tedavi edildi seklinde yazanlar. İsterseniz bir baslik acip sorun, ya da en sagliklisi doktorunuzdan bir randevu alip gidinOnun sebebi nasıl bulunur gerçekten bulaunabilir mi yada nasıl tetkikler bilginiz var mı bu konu da
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah işte bu yumurta kalitesi tüp bebek işleri ne yaşa bağlı doktorların dediği gibi ne de başka bir şeye Allah ol derse oluyorYok ilk kez daha önce 1 defa aşılama olmuştu
Ahahah herşeyimiz aynı gidiyor ben de iki kez istedimSakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum valla
Harikasiniz :) ben transfer gunu tuvalet harici hic kalkmadim esim yemegimi onume getirdi. Dun bir tik kalkmaya basladim evin icinde dolastim ama hic is yapmadim. Bugun kahvaltiyi birlikte hazirlayip topladik cok daha rahat hareket ediyorum dune gore. Yarindan itibaren artik tamamen normale donerim diye dusunuyorum Sali zaten is varAhahah herşeyimiz aynı gidiyor ben de iki kez istedim2 saat yattım şimdi eve gidiyoruz
Hayirli olsunArkadaşlar merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi yaptırdım 23.08 de transfer işlemim gerçekleşti 5. Gün embriyosu Dr herseyin güzel geçtiğini söyledi bakalım 1 eylulde test günümüz sonuç ne olacak.ben transfer öncesi hiç bir ilac kullanmadım Doktorum kendiliğinden hazır olmasını bekleyeceğim dedi herseyde istediği gibi ilerledi çok şükür simdi de sadece sabah akşam duphaston kullanıyorum.Sizler ne durumdasınız var mi aynı gün test yaptıracak arkadaşlar
Bu arada rabbim hayırlı etsin sizin bebeklerinizi de insallah güzel olumlu sonuçlar alırsınız sizdeHayirli olsunO ne ilaciymis? Ben de 26sinda transfer oldum 2 tane 3.gun embriyosu. Oncesinde yumurta buyutmek icin igne kullanmadiniz mi yani? Sonrasinda da progestan kullaniyorum rahmi guclendirmesi icin
Ben işten bir süre uzak olacağım yolu kötü ve servis çok sallıyorHarikasiniz :) ben transfer gunu tuvalet harici hic kalkmadim esim yemegimi onume getirdi. Dun bir tik kalkmaya basladim evin icinde dolastim ama hic is yapmadim. Bugun kahvaltiyi birlikte hazirlayip topladik cok daha rahat hareket ediyorum dune gore. Yarindan itibaren artik tamamen normale donerim diye dusunuyorum Sali zaten is var
Biz ailelerle hic paylasmadik konuyu henuz. Pozitif gorursek paylasmayi dusunuyoruz hatta kalp atisi duyarsak... Aksi takdirde hic soyleyip bir de onlari uzmeyelim istedik. Bi de her dk surecle ilgili soru sorarlar dogal olarak merak ettikleri icin ama bende onlari cevaplayacak sabir yok :)Ben işten bir süre uzak olacağım yolu kötü ve servis çok sallıyor
Bugün mümkün olduğu kadar aklımdan çıkarmamaya ve dikkatli hareket etmeye çalışıyorum (normalde unutup eğilip kalkmaya çok müsaitim) biraz şımarıklık belki ama annemi çağırdım desteğe
Ben de bugün 2 embriyo transferi oldum benim de dondurulacak kalmadı 2 embriyo oluşmuştu zatenBen de 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildim şimdi. Odaya geçer geçmez sürgü istedim ve hemen yaptım. Çünkü 1,5 saat önce 2 lt ye yakın su içip sıkışmıştım hemen. Başka kaliteli embriyo kalmadığı için dondurma işlemi olmadı, aslında toplam 6 embriyo olmuştu. Yarım saat yatıp çıkabilirsin dediler. 7 eylül test günüm
Aynı zamanda oldukBen de bugün 2 embriyo transferi oldum benim de dondurulacak kalmadı 2 embriyo oluşmuştu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?