• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Aynen ben de çok sıkışıktım hatta transfer yapılırken ultrasonla karnıma bastırdığında hemşire az daha doktorun suratına kaçacaktı çok gerildim 😂😂 odaya geldikten sonra sürgü getirdiler ona yaptım biraz. 1 saat daha yatışa devam ettim

Bana da 26 saydı doktor bakalım kaç toplanacak. Acaba yumurta sayısının fazla olması daha mı çok ağrı yapıyor opu sonrasında. Bazıları çok rahat geçiriyor çünkü. Neyse çektiklerimize değer umarım sonuç
Rahat 35 olur bence cnm ne zmn toplama galiba çok olanların böyle pko mu var sendede

Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İzmir irenbede ümit inceboz doktorum
tamam sormuştum şimdi hatırladım :) bence sayı baya iyi 5. güne neden beklemediler ki ?
pcos hastasının işi tüp bebek de inan cok daha kolay endimetriozis hastasına göre nasipse değerlerin de düzelirse ilk denemede hammile kalma ihtimalin cok yüksek

Ben cok sıkıstırmısım kendımı cok zorlandım.yarım saat kalkmadım sonra wc kalktım mecbure
Aynen ben de çok sıkışıktım hatta transfer yapılırken ultrasonla karnıma bastırdığında hemşire az daha doktorun suratına kaçacaktı çok gerildim 😂😂 odaya geldikten sonra sürgü getirdiler ona yaptım biraz. 1 saat daha yatışa devam ettim

yani aslında çok deli gibi sıkışmadan ortadan biraz fazla mı sıkışmalı?

tamam sormuştum şimdi hatırladım :) bence sayı baya iyi 5. güne neden beklemediler ki ?
pcos hastasının işi tüp bebek de inan cok daha kolay endimetriozis hastasına göre nasipse değerlerin de düzelirse ilk denemede hammile kalma ihtimalin cok yüksek
Sordum ama bişey demediler bende sözlü değil yazılı istiyorum bu bilgileri dedim inşallah dediğin gibi olur 3 yıldır uğraşıyoruz rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın

Suyu bir anda içiyoruz hemen sıkısacagımızı düşünerek,o da bir anda gelmiyor ve daha fazla içiyoruz gelmedi diye.su bünyede kaldıkca idrar torbamız yavas yavas şişiyor.bence şöyle yapın.1,5 litre suyu bir saate yayarak için.1 litre bile olabilir.1 saatin sonunda sıkışmış olıyorsunuz zaten

Ya gidince oraya yavaş yavaş suyunuzu için gitmeden içmeyin çünkü bekletiyorlar masa da filan da çok kötü oluyorsunuz ben çok sıkışmıştım odaya gelince 10 dk bile dayanamadım şimdi hep aklımda o var belki ondan dolayı olmadı diye

Ay bu surec tahminimden daha zormus en ufak biseyde ters giden bsyler mi var diyorum. Doktorumla konustum hormon seviyesi yukseldigi icin normal, yumurt catlamaz merak etmeyin dedi. Sukur

Ya gidince oraya yavaş yavaş suyunuzu için gitmeden içmeyin çünkü bekletiyorlar masa da filan da çok kötü oluyorsunuz ben çok sıkışmıştım odaya gelince 10 dk bile dayanamadım şimdi hep aklımda o var belki ondan dolayı olmadı diye
Cnm sanada geçmiş olsun benimde olması gercekten toparlaması güç oluyo herseyin hayırlısı hiç öyle düşünme idrarını yapmanla onun hic bir alakasi yokmuş çünkü embriyomuzu rahme birakiyolar için rahat olsun

Bende çok sikismadan gitmiştim sora sıkıştım dedim ama doktor kontrol yaptığında yeterli değil dedi nerdeyse 4 litre su içtim inadına mesaneye inmedi hep yürüttüler beni transferim de 1 saat geç yapıldı altına kaçıracak kadar sıkısmalısın ki mesaneyi çok geniş görmemiz lazim dedi doktor yoksa transferi yapamayız kolayca dedi mesane dolup iyice baskı yapması lazımmış ki rahmi görsünler ona göre sıkıs benim gibi sıkıntı yaşama

Suyu bir anda içiyoruz hemen sıkısacagımızı düşünerek,o da bir anda gelmiyor ve daha fazla içiyoruz gelmedi diye.su bünyede kaldıkca idrar torbamız yavas yavas şişiyor.bence şöyle yapın.1,5 litre suyu bir saate yayarak için.1 litre bile olabilir.1 saatin sonunda sıkışmış olıyorsunuz zaten
Evet
Cnm sanada geçmiş olsun benimde olması gercekten toparlaması güç oluyo herseyin hayırlısı hiç öyle düşünme idrarını yapmanla onun hic bir alakasi yokmuş çünkü embriyomuzu rahme birakiyolar için rahat olsun
Sağol canım benim Allah razı olsun ya orası öyle tabi de işte insan bahane arıyor

Evet

Sağol canım benim Allah razı olsun ya orası öyle tabi de işte insan bahane arıyor
Evet benide doktorum aradı aklında soru işareti kalmasın yapılması gereken herşeyi yaptık dedi bazen aciklayamiyoruz neden olmadığını dedi işte oda nasip olmadığı için olmuyo tabi insan çok uzuluyo ama vardır vakti zamanı inşallah olmayan herkese Allah nasip etsin tez zamanda 🙏

Back