• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben de 23.08 de 5. Gün taze transfer oldum 2 eylül dendi test günüm için folik asit coraspirin progestan iğne ve fitil kullanıyorum ama hiç belirti yok henüz. tutmadı mı acaba diye evhamlanıyorum
Hemen ümitsizliğe kapılmayın herkeste belirti olacak diye birsey yok her belirti de pozitif diye birsey yok aynı gün transferimiz bizim 1 Eylül real günü ama ben 30 agustosda evde test yapmayı düşünüyorum 🙈progestan iğne çok ağrılı oluyor mu?ben çok cekmistim önceki denemelerimde

Arkadaşlar merhaba birkaç gündür giremedim biraz ara verdim okuya okuya geldim pozitif alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum inşallah sağlıcakla kulaklarına alırlar. Negatif alan arkadaşlarım ise tez zamanda güzel haber alırlar yuzleri güler inşallah. Bizim de embriyomuz genetik teste gitmişti heyecanla hala sonuc bekliyoruz inşallah güzel haber aliriz..

Hemen ümitsizliğe kapılmayın herkeste belirti olacak diye birsey yok her belirti de pozitif diye birsey yok aynı gün transferimiz bizim 1 Eylül real günü ama ben 30 agustosda evde test yapmayı düşünüyorum 🙈progestan iğne çok ağrılı oluyor mu?ben çok cekmistim önceki denemelerimde
ilk bir kaç gün çok ağrılı oldu hatta yatamıyordum bile ama artık vücudum alıştı galiba.ilk tüp bebek denememiz öncesinde tekrarlayan düşüklerim var onlarda hep hissediyordum göğüs hassasiyetinden o yüzden ümitsizliğe düştüm aslında umarım olumsuz olmaz. Test konusunda kararsızım ben de

Ya bana doktor progestan igneyi sadece opu oldugum gun kullandirdi sonrasinda sadece gunde 3 fitille devam et dedi. Halbuki kutudan 5 tane igne cikmisti neden sadece 1 tane vurdurup biraktirdi ki acaba ya soramadim kendisine o hengamede 😪

Kizlar yumurta gelistirme asamasinda hic bu Saracoglu kürlerinden kullananiniz var mi aslan pencesi cayi, hayit, sogan suyu filan. Ben yumurta toplamaya kadar sogan suyu icmistim simdi beni bir korku sardi yumurtalik kalitesini arttiricam derken rahmi inceltmis olabilir mi acaba 😬
Kullandığın ilaclar hepsi rahim kalinlastirmak için canım ama bu süreçte bence çok fazla o tarz şeylere girmemek lazım bende yumurta toplanacağı zaman çok kabak çekirdeği badem ananas bilmem ne aklına gelecek herşeyi yemiştim bu defa yumurtalar çok fazla gelişmişti transfer günü bile bir sürü gelişmişti doktor bir taneyi zar zor transfer edebilirim yoksa karnın patlar tarzı bişi dedi.2.denemem di o o da tutmadı tabi o ayrı mesele de😂 doktorun verdiği tedavi yeterli sadece bol su ve moral ben başka birşeyin etkili olduğunu düşünmüyorum.Birinde günlerce yattım diğerinde yola çıktım geldim çalışmaya devam ettim sonuncusunda başta dinlendim sonra çalıştım yani herseyi denedim ama tutmadı 😂Yani onu yap bunu yap yalan inan

Biz ailelerle hic paylasmadik konuyu henuz. Pozitif gorursek paylasmayi dusunuyoruz hatta kalp atisi duyarsak... Aksi takdirde hic soyleyip bir de onlari uzmeyelim istedik. Bi de her dk surecle ilgili soru sorarlar dogal olarak merak ettikleri icin ama bende onlari cevaplayacak sabir yok :)
Ben ilk iki sefer kimseye demedim bu defa söyledim annem yanıma geldi destek oldu keşke önce yaptıklarımı da söyleseydim dedim ama çevre için aynı şeyi diyemiyorum annem çok ağzında tutamamış herkes moral vereyim derken iyice psikolojimi tukettiler 😂

Ya bana doktor progestan igneyi sadece opu oldugum gun kullandirdi sonrasinda sadece gunde 3 fitille devam et dedi. Halbuki kutudan 5 tane igne cikmisti neden sadece 1 tane vurdurup biraktirdi ki acaba ya soramadim kendisine o hengamede 😪
Progestan iğnenin zorlugunu görseydin bunu düşünmezdin gecelerde uyku haram inan canım kalçalarım full botokslu gibi ve derisi çürümüş gibi ne çektim Allah bilir ilk ikisinde bende senin gibi sadece fitil olarak almistim

Kızlar selam, doktorum bana 3 transferimde de göbekten prolutex verdi. Pazartesi transferim var. Yine prolutex verdi. Son tranaferimde 2 kese oluştu. 5. Haftada kanamam oldu ve hemen proluton vurulmuştum. 1 kese boştu, diğerinin kalp atışını da duyamadık. Ancak keseler bozulmadığı ve büyüdüğü için kürtaj olmuştum.

Ben de 23.08 de 5. Gün taze transfer oldum 2 eylül dendi test günüm için folik asit coraspirin progestan iğne ve fitil kullanıyorum ama hiç belirti yok henüz. tutmadı mı acaba diye evhamlanıyorum
Hiç öyle düşünme bende de hiç belirti olmadınağrı falan. Olmadı sandım umutsuz keyifsiz bekledim pozitif oldu 🤗 belirtiye hiç takılma ve arama sen keyfine bak kendine iyi bak moralini iyi tut bekle kendini dinleyip evhamlanma boşuna 🤗

Hiç öyle düşünme bende de hiç belirti olmadınağrı falan. Olmadı sandım umutsuz keyifsiz bekledim pozitif oldu 🤗 belirtiye hiç takılma ve arama sen keyfine bak kendine iyi bak moralini iyi tut bekle kendini dinleyip evhamlanma boşuna 🤗
İnşallh bende de öyle olur 😊

ilk bir kaç gün çok ağrılı oldu hatta yatamıyordum bile ama artık vücudum alıştı galiba.ilk tüp bebek denememiz öncesinde tekrarlayan düşüklerim var onlarda hep hissediyordum göğüs hassasiyetinden o yüzden ümitsizliğe düştüm aslında umarım olumsuz olmaz. Test konusunda kararsızım ben de
İnanin herkese her bünyeye ve gebeliğe gire değişiklik gösteriyor bu sürecin en büyük ilacı pozitif olmak İnsallah güzel sonuçlar alacağız

Yeterli görmüştür Dr ben transfer sonrası Dr hocam iğne yazdınız insallah yoktur dedim çok cektim cunku yuruyemiyordum o iğnelerden tabii ki mecbursak kullanacağız onların hepsi gelip geçici yeter sonucu güzel olsun

Kızlar ara ara kasık ağrısı,gögüs ucu hassasiyeti ve sarı akıntı oluyor.transferimin 5.günü. Ben belirtimi arıyorum yoksa bunlar belirtimi gerçekten.

Kızlar ara ara kasık ağrısı,gögüs ucu hassasiyeti ve sarı akıntı oluyor.transferimin 5.günü. Ben belirtimi arıyorum yoksa bunlar belirtimi gerçekten.
Kasik agrisi bende de var. Bence bunlar dogal olmasi gereken seyler. Yani suan embriyolar tutunmaya henuz baslamamistir ama sonucta karnimizda 2 tane canli embriyo var bi kasilma olmasi cok normal

Kasik agrisi bende de var. Bence bunlar dogal olmasi gereken seyler. Yani suan embriyolar tutunmaya henuz baslamamistir ama sonucta karnimizda 2 tane canli embriyo var bi kasilma olmasi cok normal
Bende bir tane embriyo var :( kasık ağrın süreklimi yoksa ara ara mı?dün aksam agrıdı baya mesela suan agrım yok

Back