• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Inşallah moralim çok bozuldu bir yandanda ilk defa kanda idrarda hamilelik görüyorum inanamıyorum saskinim
Bende 2 kere kendiliğinden kaldım onda da bebek göremedim ama değerlerim çok yüksekti tüp bebekte değerim daha düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim genetikte yaptırdık üstelik inşallah hepimize o minik kalp atışıni duymak nasip olsun ne diyeyim o sesi istiyorum sağlıklı sıhhatli inşallah Allah im hayirlisini nasip etsin hiç moralinizi bozmayın artanlar çok olmuş ben araştırdım baya ins sizinkide artacak 🥰

Bende 2 kere kendiliğinden kaldım onda da bebek göremedim ama değerlerim çok yüksekti tüp bebekte değerim daha düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim genetikte yaptırdık üstelik inşallah hepimize o minik kalp atışıni duymak nasip olsun ne diyeyim o sesi istiyorum sağlıklı sıhhatli inşallah Allah im hayirlisini nasip etsin hiç moralinizi bozmayın artanlar çok olmuş ben araştırdım baya ins sizinkide artacak 🥰
Insallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün

Ben de yarın sabah gidiyorum transfere
Transfer sırasında sıkışık olmak gerek ya işlem sonrası tuvalete kalktınız mı
Sakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum valla 🤭

Back