- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
Kaçıncı gün sonucuTest sonucu çıktı 18 cikti
13 cü gunKaçıncı gün sonucu
Değer çok az sevinemiyorum13 cü gun
Yani hamile misiniz13 cü gun
EvetYani hamile misiniz
Çok sevindim gözünüz aydın
Yaa canım benim çok şükür insAllah katlanarak artar daha çok çokTest sonucu çıktı 18 cikti
Pazar günü kanda yine baktiracazYaa canım benim çok şükür insAllah katlanarak artar daha çok çok
Vallahi önce pazartesi dediler şimdi bence canları resmi tatilde gelmek istemedi salı diyorlar canım. Pko yok ama yatkınmış yumurtalıklarım pko yaRahat 35 olur bence cnm ne zmn toplama galiba çok olanların böyle pko mu var sendede
Hayırlısı ile kurtul inşallah canimVallahi önce pazartesi dediler şimdi bence canları resmi tatilde gelmek istemedi salı diyorlar canım. Pko yok ama yatkınmış yumurtalıklarım pko ya
Aynen senin kaç embriyoyduPazar günü kanda yine baktiracaz
2 ebriyoAynen senin kaç embriyoydu
Hayırlısı olsun inşallah artmış şekilde görürsünüz sonucuTest sonucu çıktı 18 cikti
Inşallah moralim çok bozuldu bir yandanda ilk defa kanda idrarda hamilelik görüyorum inanamıyorum saskinimHayırlısı olsun inşallah artmış şekilde görürsünüz sonucu
İnsallah canımHayırlısı ile kurtul inşallah canim
Bende 2 kere kendiliğinden kaldım onda da bebek göremedim ama değerlerim çok yüksekti tüp bebekte değerim daha düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim genetikte yaptırdık üstelik inşallah hepimize o minik kalp atışıni duymak nasip olsun ne diyeyim o sesi istiyorum sağlıklı sıhhatli inşallah Allah im hayirlisini nasip etsin hiç moralinizi bozmayın artanlar çok olmuş ben araştırdım baya ins sizinkide artacakInşallah moralim çok bozuldu bir yandanda ilk defa kanda idrarda hamilelik görüyorum inanamıyorum saskinim
Insallah canım rabbim yüzümüzü güldürsünBende 2 kere kendiliğinden kaldım onda da bebek göremedim ama değerlerim çok yüksekti tüp bebekte değerim daha düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim genetikte yaptırdık üstelik inşallah hepimize o minik kalp atışıni duymak nasip olsun ne diyeyim o sesi istiyorum sağlıklı sıhhatli inşallah Allah im hayirlisini nasip etsin hiç moralinizi bozmayın artanlar çok olmuş ben araştırdım baya ins sizinkide artacak
İns annelerine tutunmuslardir canım benim kaçıncı denemen senin2 ebriyo
2 ci ama değer moralimi bozduİns annelerine tutunmuslardir canım benim kaçıncı denemen senin
Sakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum vallaBen de yarın sabah gidiyorum transfere
Transfer sırasında sıkışık olmak gerek ya işlem sonrası tuvalete kalktınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?