• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Arkadaşlar gününden önce test yapıp doğru sonuç alan var mi?ben 8. Gün evd erken gebelik testi yapmak düşünüyorum
Ben de 23 ağustosta transfer oldum 5. Gün embriyosu,evde erken gebelik testi yaptım bugün 5. Günüm . Çok ama çok açık silik çizgi
Çıktı hayalet çizgi gibi . Bilemiyorum 11. Gün önce yumurta çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisimi ama keşke yapmasaydım test çok moralim bozuldu . Test gününü beklemek en iyisi

Belkide var olduğu icin ve erken olduğu icin silik çıkmıştır hemen kötü düşünmeyin bence
Ben diğer üç denememde de erken yapmıştım hep 2 gün öncesi ilkinde pozitif çıktı ki oğlum var diğerleri (-) ve öyle oldu şimdide denemek istiyorum zaten varsa çıkacağını düşünüyorum bende

Ben de 23 ağustosta transfer oldum 5. Gün embriyosu,evde erken gebelik testi yaptım bugün 5. Günüm . Çok ama çok açık silik çizgi
Çıktı hayalet çizgi gibi . Bilemiyorum 11. Gün önce yumurta çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisimi ama keşke yapmasaydım test çok moralim bozuldu . Test gününü beklemek en iyisi
Moralinizi bozmayın 5. Günde silik çizgi çok iyi haber. tutmuş demekki. her gün gittikçe koyulaşır inşallah 🙏

Silik çizgi çıkması olumlu demektir eğer tutmasaydi tek çizgi çıkardı hayırlı olsun diyelim şimdiden 😊

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah işte bu yumurta kalitesi tüp bebek işleri ne yaşa bağlı doktorların dediği gibi ne de başka bir şeye Allah ol derse oluyor
Çok doğru söyledin biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi ALLAH c.c ın takdiri inşallah gönlümüzün muradını bize nasip eder 🤲

Kizlar transfer sonrasindaki ilk gunlerde sizde de rahim kisminda kasiklarda ince ince kramplar batmalar oluyor muydu?

Kizlar transfer sonrasindaki ilk gunlerde sizde de rahim kisminda kasiklarda ince ince kramplar batmalar oluyor muydu?
Evet benim oldu ama sonra geçti bugün 11. Günüm hiç bir belirtim yok sanırım🤷‍♀️ Sadece sol kasğıma hafif bastırınca bir dolgunluk hissediyorum ama nedir o bilmmiyorum. Göğüslerimin sadece uçları acıyor bide oda çok hassas değil sıkınca sadece

Arkadaşlar merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi yaptırdım 23.08 de transfer işlemim gerçekleşti 5. Gün embriyosu Dr herseyin güzel geçtiğini söyledi bakalım 1 eylulde test günümüz sonuç ne olacak.ben transfer öncesi hiç bir ilac kullanmadım Doktorum kendiliğinden hazır olmasını bekleyeceğim dedi herseyde istediği gibi ilerledi çok şükür simdi de sadece sabah akşam duphaston kullanıyorum.Sizler ne durumdasınız var mi aynı gün test yaptıracak ar

Arkadaşlar merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi yaptırdım 23.08 de transfer işlemim gerçekleşti 5. Gün embriyosu Dr herseyin güzel geçtiğini söyledi bakalım 1 eylulde test günümüz sonuç ne olacak.ben transfer öncesi hiç bir ilac kullanmadım Doktorum kendiliğinden hazır olmasını bekleyeceğim dedi herseyde istediği gibi ilerledi çok şükür simdi de sadece sabah akşam duphaston kullanıyorum.Sizler ne durumdasınız var mi aynı gün test yaptıracak arkadaşlar
Ben de 23.08 de 5. Gün taze transfer oldum 2 eylül dendi test günüm için folik asit coraspirin progestan iğne ve fitil kullanıyorum ama hiç belirti yok henüz. tutmadı mı acaba diye evhamlanıyorum

Back