• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Evet güzel sonuç aldık. Eşit büyüdüler şükür. Ama kısa protokol ile kıyaslayamıyorum onu hiç yaptırmadım dediğim gibi.
Bende kısa protokolde asenkrondu yumurtalarım ,çok az olgun çıktı o yüzden ..

Canım merhabalar bnde adetin 21.gününden beri tam Gonapeptil kullandım 27.gün adet oldum şimdi adetimin dördüncü günü Gonapeptil yarım vuruluyorum sen adet oldun mu kaç gün daha vurulacak bunu doktoruma illa lucrin vurulayım dedim yok dedi bu yöntemi seçti
Merhaba arkadaşım sanırım hepimizin tedavileri farklı farklı ben pazartesi günü adet oldum 21. Gün başlamıştım tam 10 gün gonapeptyl vurulduktan sonra 11.gün adet oldum o gün yarım gonapeptyl yapmamı söylemişti doktorum öyle yaptım , Salı gününden beri Pergoveris ve Gonal f kullanıyorum sadece pazardan itibaren de cetrotide başlanacak dedi, benim uzundan kısaya geçiş gibi bişey oldu araştırdığım makaleler var ikosan ikosan ın da dediği gibi herkesin protokolünde farklı farklı ilaçlar olabiliyor duruma göre, doktorumuza güvenmek zorundayız elimizden geleni yapıp sabrediyoruz bakalım benim daha önce boş folikülüm ve gelişmeyen embriyolarım vardı doktorum bunu biliyor vardır bir bildiği diyorum inşallah emeklerimize değer

Merhaba , takipteydim burayı ,geçmiş olsun,güzel sonuçlar aldığına sevindim ,değmiş çok şükür bunca zorluğa ,tamamı da güzel olsun inşallah🤲🏻
Şimdi merak ettiğim önceden kısa protokolde kaç tane toplanıyodu kaçı olgun çıkıyordu
Şimdiki uzun protokolde kaç tane toplanıp kaçı olgun çıktı
Erkek faktörü de var mıydı sizde tam hatırlayamadım .
5. Güne gittiler mi embriyolarınız
Beni de uzuna hazırlıcak doktor merak ettim sizi
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben 3 defa Kısa protokolden olumsuz sonuç aldım. 2 defa embriyo gelişmedi 1 defa da yumurtalarım boş çıktı. Ama uzun protokolde 3 tane embriyom oldu, topladıklarında 6 yumurta topladılar, 2 tane olgun çıktı dediler ama sonradan 3. Yumurta da döllenip bölündü. Ve kaliteleri de iyiydi. 1 tanesini transfer oldum 2 tane dondurdum. Ben uzun protokolden sonuç aldım çünkü kısa protokolde hiç bu aşamaya gelememiştik.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Ben 3 defa Kısa protokolden olumsuz sonuç aldım. 2 defa embriyo gelişmedi 1 defa da yumurtalarım boş çıktı. Ama uzun protokolde 3 tane embriyom oldu, topladıklarında 6 yumurta topladılar, 2 tane olgun çıktı dediler ama sonradan 3. Yumurta da döllenip bölündü. Ve kaliteleri de iyiydi. 1 tanesini transfer oldum 2 tane dondurdum. Ben uzun protokolden sonuç aldım çünkü kısa protokolde hiç bu aşamaya gelememiştik.
Kaçıncı gün şimdi transferinnnn

Belirtiniz var mı test yaptınız mı hiç çok heyecanlı İnşallah pozitif haberlerinizi okuruz ✨
Hiç belirtim yok adet olacak gibi bile hissetmiyorum 🙄 bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çok çok zor seçilen 2. Çizgi var kaset testte denedim onda da çizgi çıkmadı

Hiç belirtim yok adet olacak gibi bile hissetmiyorum 🙄 bu sabah erken gebelik testi yaptım ama çok çok zor seçilen 2. Çizgi var kaset testte denedim onda da çizgi çıkmadı
Ay daha erken ama erken gebelikte çıktıysa vardır yaaa 💕 idrara geç düşüyor bi kan ver istersen küçük bi değerde olsa öğrenirsin bence . Allah'ım lütfen bebeğin seninle olsunnnn

Ay daha erken ama erken gebelikte çıktıysa vardır yaaa 💕 idrara geç düşüyor bi kan ver istersen küçük bi değerde olsa öğrenirsin bence . Allah'ım lütfen bebeğin seninle olsunnnn
Tutmamıştır diye kan vermeye de korkuyorum ya😔 ne hale geldik yaşadıklarımız yüzünden... 15 ocak test günüm, bir ihtimal belki pazartesi kan veririm. Çubuk testler de her zaman yanıltmıştır beni. Allah sonunu hayır etsin...

Test bu şekilde çıktı...

Eklentiler

• 1000062716.jpg
    1000062716.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 23
Test bu şekilde çıktı...
Ay ayyy ay bencede pozitifsin yaaaa 🧿 az önce bi konuda okudum birinin 10. Gününde silik bile değilmiş 11. Gün test yapmış o gün silik olmuş sonra koyulaşarak devam etmiş 🥲 allahım hayırlısını versin bizlere hepimize artık sevindirsin inşallah 🤲🏻

Ay ayyy ay bencede pozitifsin yaaaa 🧿 az önce bi konuda okudum birinin 10. Gününde silik bile değilmiş 11. Gün test yapmış o gün silik olmuş sonra koyulaşarak devam etmiş 🥲 allahım hayırlısını versin bizlere hepimize artık sevindirsin inşallah 🤲🏻
Ay inşallah. Oluyor öyle şeyler, belki ben acele ettim... işte sırf bu belirsizlik durumu için test gününden önce test yapmayın diyorlar sonra içim içimi yiyor...

Benim kan sonucum negatif çıktı arkadaşlar. Sizler için güzel sonuçlar diliyorum

Bende uzun protokol sonucu tedaviye başladım. Adetimde öyle anormal bir gecikme hatırlamıyorum. Ama güzel ve özel bir yöntem olduğunu hocamdan biliyorum. Sağolsun çok sağlıklı yumurtalar aldık bu protokol sonucu.
23 aralık transferim oldu. Şimdi güzel sonuçları bekleceğiz inşallah. Haftaya gebelik testi. Bu yoldaki herkesin rabbim yardımcısı olsun.
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba baya zaman geçmiş inşallah güzel haberi almışşınızdir.

Back