• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ya gidince oraya yavaş yavaş suyunuzu için gitmeden içmeyin çünkü bekletiyorlar masa da filan da çok kötü oluyorsunuz ben çok sıkışmıştım odaya gelince 10 dk bile dayanamadım şimdi hep aklımda o var belki ondan dolayı olmadı diye
10 dk bile dayanamadim derken tuvalete kalkip mi yaptiniz transferden 10 dk sonra?

Sakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum valla 🤭
Ya af edersiniz ama ben 2 saatte beze en az 4 defa yaptım 😂😂

Yok bez baglamislardi canım yoksa 2 buçuk saat kalkmadim
E tamam onla bi alakasi olamaz o zaman sonucunuzun. İdrar cikisi ila rahim cikisi farkli oldugu icin birbirini etkilemez, kendinizi suclamayin🙏 Doktorunuzdan detay tetkikler yapmasini isteyin sebebi anlamak ve tedavi etmek adina

E tamam onla bi alakasi olamaz o zaman sonucunuzun. İdrar cikisi ila rahim cikisi farkli oldugu icin birbirini etkilemez, kendinizi suclamayin🙏 Doktorunuzdan detay tetkikler yapmasini isteyin sebebi anlamak ve tedavi etmek adina
Onun sebebi nasıl bulunur gerçekten bulaunabilir mi yada nasıl tetkikler bilginiz var mı bu konu da

Onun sebebi nasıl bulunur gerçekten bulaunabilir mi yada nasıl tetkikler bilginiz var mı bu konu da
İnanin ben de bilmiyorum benim de ilk. Ama burda birkac kez denk gelmistim, dusukten sons histeroskopi veya hsg cekilerek tuplerde ya da rahimde bir problem oldugu saptanip tedavi edildi seklinde yazanlar. İsterseniz bir baslik acip sorun, ya da en sagliklisi doktorunuzdan bir randevu alip gidin

Kizlar yumurta gelistirme asamasinda hic bu Saracoglu kürlerinden kullananiniz var mi aslan pencesi cayi, hayit, sogan suyu filan. Ben yumurta toplamaya kadar sogan suyu icmistim simdi beni bir korku sardi yumurtalik kalitesini arttiricam derken rahmi inceltmis olabilir mi acaba 😬

Sakin kalkmayin. Altiniza surgu isteyin cisinizi ona yapin ama 1 saat sakin kalkmayin. Hayatinizin en kritik 1 saati. Sonradan pisman olmamak adina sakin daha erken kalkmayin. Utanmaca olmaz bunda. Ben iki kez isteyip doldurdum valla 🤭
Ahahah herşeyimiz aynı gidiyor ben de iki kez istedim 😂 2 saat yattım şimdi eve gidiyoruz

Arkadaşlar merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi yaptırdım 23.08 de transfer işlemim gerçekleşti 5. Gün embriyosu Dr herseyin güzel geçtiğini söyledi bakalım 1 eylulde test günümüz sonuç ne olacak.ben transfer öncesi hiç bir ilac kullanmadım Doktorum kendiliğinden hazır olmasını bekleyeceğim dedi herseyde istediği gibi ilerledi çok şükür simdi de sadece sabah akşam duphaston kullanıyorum.Sizler ne durumdasınız var mi aynı gün test yaptıracak arkadaşlar

Ahahah herşeyimiz aynı gidiyor ben de iki kez istedim 😂 2 saat yattım şimdi eve gidiyoruz
Harikasiniz :) ben transfer gunu tuvalet harici hic kalkmadim esim yemegimi onume getirdi. Dun bir tik kalkmaya basladim evin icinde dolastim ama hic is yapmadim. Bugun kahvaltiyi birlikte hazirlayip topladik cok daha rahat hareket ediyorum dune gore. Yarindan itibaren artik tamamen normale donerim diye dusunuyorum Sali zaten is var 😬

Arkadaşlar merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi yaptırdım 23.08 de transfer işlemim gerçekleşti 5. Gün embriyosu Dr herseyin güzel geçtiğini söyledi bakalım 1 eylulde test günümüz sonuç ne olacak.ben transfer öncesi hiç bir ilac kullanmadım Doktorum kendiliğinden hazır olmasını bekleyeceğim dedi herseyde istediği gibi ilerledi çok şükür simdi de sadece sabah akşam duphaston kullanıyorum.Sizler ne durumdasınız var mi aynı gün test yaptıracak arkadaşlar
Hayirli olsun 🙂 O ne ilaciymis? Ben de 26sinda transfer oldum 2 tane 3.gun embriyosu. Oncesinde yumurta buyutmek icin igne kullanmadiniz mi yani? Sonrasinda da progestan kullaniyorum rahmi guclendirmesi icin 🤷‍♀️

Benim 2019 yılında ki tedavimden bir adet dondurulmuş embriyom vardı o dönem taze transferim olmustu ama tutmamıştı simdi doktorumu değiştirdim çokta memnunum hiç hormon yüklemeyelim bakalım gidişat nasıl olacak dedi olmazsa sonra ki aya erteleriz dedi ama tamda istediği yönde ilerledi transferimde çok güzel geçtiğini söyledi verdiği ilaçta Protestan sınıfından bir ilac
Benim bu 4. Denemem ilk denememden bir oğlum var 7 yaşında ilk kez böyle süre geldi tedavim öncesi iğneler ilaçlar çok kullanmıştım

Hayirli olsun 🙂 O ne ilaciymis? Ben de 26sinda transfer oldum 2 tane 3.gun embriyosu. Oncesinde yumurta buyutmek icin igne kullanmadiniz mi yani? Sonrasinda da progestan kullaniyorum rahmi guclendirmesi icin 🤷‍♀️
Bu arada rabbim hayırlı etsin sizin bebeklerinizi de insallah güzel olumlu sonuçlar alırsınız sizde

Harikasiniz :) ben transfer gunu tuvalet harici hic kalkmadim esim yemegimi onume getirdi. Dun bir tik kalkmaya basladim evin icinde dolastim ama hic is yapmadim. Bugun kahvaltiyi birlikte hazirlayip topladik cok daha rahat hareket ediyorum dune gore. Yarindan itibaren artik tamamen normale donerim diye dusunuyorum Sali zaten is var 😬
Ben işten bir süre uzak olacağım yolu kötü ve servis çok sallıyor
Bugün mümkün olduğu kadar aklımdan çıkarmamaya ve dikkatli hareket etmeye çalışıyorum (normalde unutup eğilip kalkmaya çok müsaitim) biraz şımarıklık belki ama annemi çağırdım desteğe

Ben de 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildim şimdi. Odaya geçer geçmez sürgü istedim ve hemen yaptım. Çünkü 1,5 saat önce 2 lt ye yakın su içip sıkışmıştım hemen. Başka kaliteli embriyo kalmadığı için dondurma işlemi olmadı, aslında toplam 6 embriyo olmuştu. Yarım saat yatıp çıkabilirsin dediler. 7 eylül test günüm 🥰

Ben işten bir süre uzak olacağım yolu kötü ve servis çok sallıyor
Bugün mümkün olduğu kadar aklımdan çıkarmamaya ve dikkatli hareket etmeye çalışıyorum (normalde unutup eğilip kalkmaya çok müsaitim) biraz şımarıklık belki ama annemi çağırdım desteğe
Biz ailelerle hic paylasmadik konuyu henuz. Pozitif gorursek paylasmayi dusunuyoruz hatta kalp atisi duyarsak... Aksi takdirde hic soyleyip bir de onlari uzmeyelim istedik. Bi de her dk surecle ilgili soru sorarlar dogal olarak merak ettikleri icin ama bende onlari cevaplayacak sabir yok :)

Ben de 2 tane 4. Gün embriyosu transfer edildim şimdi. Odaya geçer geçmez sürgü istedim ve hemen yaptım. Çünkü 1,5 saat önce 2 lt ye yakın su içip sıkışmıştım hemen. Başka kaliteli embriyo kalmadığı için dondurma işlemi olmadı, aslında toplam 6 embriyo olmuştu. Yarım saat yatıp çıkabilirsin dediler. 7 eylül test günüm 🥰
Ben de bugün 2 embriyo transferi oldum benim de dondurulacak kalmadı 2 embriyo oluşmuştu zaten

Back