• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Valla canım birşey hissetmiyorum gibi değişik yani transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün senin nasıl geçiyor test falan yaptın mı
Ben de bir değişiklik hissetmiyorum. Öyle ki bazen transfer olduğumu bile unutuyorum. İğne yerlerim ağrıyor sadece. Test yapmadım çıkmaz şimdi diye düşünüyorum. Bir de çatlatma iğnesi de vurmuştum bugün iğnenin 12. Günü, etkisi geçmemişse yalancı pozitif çıkar, önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrarsam toparlayamam

Ben de bir değişiklik hissetmiyorum. Öyle ki bazen transfer olduğumu bile unutuyorum. İğne yerlerim ağrıyor sadece. Test yapmadım çıkmaz şimdi diye düşünüyorum. Bir de çatlatma iğnesi de vurmuştum bugün iğnenin 12. Günü, etkisi geçmemişse yalancı pozitif çıkar, önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrarsam toparlayamam
Evet igne yerleri mlsf benimde acıyor Çatlatma iğnesi bizde yok ben vurunmadım taze transfer miydi sizin

Test bile almadım eve daha da direk kan mı versek acaba diye de düşünüyorum kanda çıkarsa hatıra kalsın diye yaparız o testide 😀
Kanda daha kesin olur çubuk testler çok yanıltıyor benim var ama kendimi tutacağım sanırım 😬

Vardı
Allah tez şifa versin daha da rahatlarsın inşallah ikosan ikosan 🤲🏻🩷🩷 Haklısın canım doktoruma çok güveniyorum ama gonapeptyle daha fazla para vermene gerek yok elindeki cetrotide ları kullanalım diyince eski doktorum geldi aklıma o da bu tarz cümleler kurmuştu cetrotide yerine duphaston vercem bu da aynı etki yapar demişti bu kadar para harcanıyor artık devede kulak kalıyor bazı ilaçların parası, doktorlar da bazen üzülüyor bence halimize bir de ilaç bulmakla uğraşıyoruz ilaç yoklarıyla.. belki benimle aynı durumda olan vardır ama dediğin doğru kesinlikle haklısın bir sorun olsa hemşireler de orada doktorla birlikte hesap yaptılar anlattılar bir terslik olsa onlar da söylerdi
Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum 🤍 onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşka

Vardı

Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum 🤍 onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşka
Çok teşekkürler 🙏🏻 Allah büyüktür, hepimiz sabrımızın ve emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız inşallah, güzel haberlerde buluşalım kızlar hepimizin yüzü gülsün inşallah 🩷🩷

Back