- 25 Eylül 2024
- 290
- 144
- 18
Valla canım birşey hissetmiyorum gibi değişik yani transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün senin nasıl geçiyor test falan yaptın mıNasıl durumunuz, ne hissediyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım birşey hissetmiyorum gibi değişik yani transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün senin nasıl geçiyor test falan yaptın mıNasıl durumunuz, ne hissediyorsunuz?
Ben de bir değişiklik hissetmiyorum. Öyle ki bazen transfer olduğumu bile unutuyorum. İğne yerlerim ağrıyor sadece. Test yapmadım çıkmaz şimdi diye düşünüyorum. Bir de çatlatma iğnesi de vurmuştum bugün iğnenin 12. Günü, etkisi geçmemişse yalancı pozitif çıkar, önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrarsam toparlayamamValla canım birşey hissetmiyorum gibi değişik yani transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün senin nasıl geçiyor test falan yaptın mı
Evet igne yerleri mlsf benimde acıyor Çatlatma iğnesi bizde yok ben vurunmadım taze transfer miydi sizinBen de bir değişiklik hissetmiyorum. Öyle ki bazen transfer olduğumu bile unutuyorum. İğne yerlerim ağrıyor sadece. Test yapmadım çıkmaz şimdi diye düşünüyorum. Bir de çatlatma iğnesi de vurmuştum bugün iğnenin 12. Günü, etkisi geçmemişse yalancı pozitif çıkar, önce sevinip sonra hayal kırıklığına uğrarsam toparlayamam
5. Gün test yapanlar var ama bende cesaret edemiyorum dondurulmuş embriyo transferi oldum benEvet taze transfer. 5. Gün embriyosu
Ay çok kararsızım bir yapasım var bir yokSen test yapacak mısın? Ben de zor tutuyorum kendimi ama ne yapayım
Test bile almadım eve daha da direk kan mı versek acaba diye de düşünüyorum kanda çıkarsa hatıra kalsın diye yaparız o testideValla ben de öyleyim, yaparsan haber ver ve sabah ilk idrarla yap
Kanda daha kesin olur çubuk testler çok yanıltıyor benim var ama kendimi tutacağım sanırımTest bile almadım eve daha da direk kan mı versek acaba diye de düşünüyorum kanda çıkarsa hatıra kalsın diye yaparız o testide
Evet o yüzden stres yapmayalım bence gibi onları yaparakKanda daha kesin olur çubuk testler çok yanıltıyor benim var ama kendimi tutacağım sanırım
Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşkaAllah tez şifa versin daha da rahatlarsın inşallah ikosan Haklısın canım doktoruma çok güveniyorum ama gonapeptyle daha fazla para vermene gerek yok elindeki cetrotide ları kullanalım diyince eski doktorum geldi aklıma o da bu tarz cümleler kurmuştu cetrotide yerine duphaston vercem bu da aynı etki yapar demişti bu kadar para harcanıyor artık devede kulak kalıyor bazı ilaçların parası, doktorlar da bazen üzülüyor bence halimize bir de ilaç bulmakla uğraşıyoruz ilaç yoklarıyla.. belki benimle aynı durumda olan vardır ama dediğin doğru kesinlikle haklısın bir sorun olsa hemşireler de orada doktorla birlikte hesap yaptılar anlattılar bir terslik olsa onlar da söylerdi
Çok teşekkürler Allah büyüktür, hepimiz sabrımızın ve emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız inşallah, güzel haberlerde buluşalım kızlar hepimizin yüzü gülsün inşallahVardı
Vardır elbet bir bildikleri diye düşünüyorum onlar bir çok hastaya işlem yapıyorlar biliyorlardır. Gönlünüzü ferah tutun herkesin süreci bambaşka