• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Evet aynı tarihte transfer olmuştuk canım benim çevremdekilerde yap diyor da 3-5 ne olsa çıkardı mutlaka.Nerde hata yapıyoruz bilmiyorum ben Erzurum da yaptım 3 defa da öncelikle bir daha asla oraya gitmeyeceğim o kesin de
Canım benim 9. Gün beta hcg 1.2 çıktı Dr hem ilaçı bırak diyor hem de 12. gün test yap diyor anlamadım 😔 bu benim 2 ci denemem ilk denememden çok şükür oğlum var o yüzden aynı dr gittim ama Allah olma diyince olmuyor her şey nasip kısmet bu saatten sonra Allahım olmayanlara ver die dua edeceğim.

Yarın embriyoların 3. Günü. bakalım haber bekliyorum
Taze transfer olacak benim
Yani ya yarın ya da yarından sonra sadece iki embriyo var beşinci günü bekleyeceklerini sanmıyorum
Benim de oyleydi sadece 2 embriyo oldugu icin 3.gunde transfer yaptilar direk. Ama kalitesi bolunmesi filan iyiydi 8 hucreli demislerdi ikisine de bakalim nasipp

Ben bu 2. reglimde tekrar gideceğim ikinci bir yumurta toplama yapacaklar aynı sürevi tekrar yaşayacağım ondan sonra elde edilen embriyo sayısına göre transfer planlanacak suan icin transfer son aşama bizde .Hakkımızda hayırlısı bakalım
Aradılar 7 tanesi kalmış birinin gelişimi durmuş 5 i iyi kalite 2 si ortaymış dondurmuşlar hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah umarım seninde bolbol yumurtan olur arkadaşım inşallah 🤲

Canım benim 9. Gün beta hcg 1.2 çıktı Dr hem ilaçı bırak diyor hem de 12. gün test yap diyor anlamadım 😔 bu benim 2 ci denemem ilk denememden çok şükür oğlum var o yüzden aynı dr gittim ama Allah olma diyince olmuyor her şey nasip kısmet bu saatten sonra Allahım olmayanlara ver die dua edeceğim.
Bizimkiler de illa bı daha git diyor yap diyor da gitmem yaa

Ultrasonda 15 görünüyordu opuda 27 tane toplanmis
Bana da 26 saydı doktor bakalım kaç toplanacak. Acaba yumurta sayısının fazla olması daha mı çok ağrı yapıyor opu sonrasında. Bazıları çok rahat geçiriyor çünkü. Neyse çektiklerimize değer umarım sonuç

Evet sizin süreci de heyecanla takip ediyorum hem günlerimiz çok yakın hem ikimizde de 2 embriyo oluştu 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah. Transfer nasıl geçti?
Benim de oyleydi sadece 2 embriyo oldugu icin 3.gunde transfer yaptilar direk. Ama kalitesi bolunmesi filan iyiydi 8 hucreli demislerdi ikisine de bakalim nasipp

Gecen cumartesi itibariyle ilk 4 gun gonal f ve merional kullandim, son 3 gundur de bunlara ek olarak cetrotide kulaniyorum ama dun ve bugun yumurta catlamasina benzer akintim oldu 2 defa. Bu mumkun mu ya

Ben de yarın sabah gidiyorum transfere
Transfer sırasında sıkışık olmak gerek ya işlem sonrası tuvalete kalktınız mı

Gecen cumartesi itibariyle ilk 4 gun gonal f ve merional kullandim, son 3 gundur de bunlara ek olarak cetrotide kulaniyorum ama dun ve bugun yumurta catlamasina benzer akintim oldu 2 defa. Bu mumkun mu ya
Birebir aynı ilaçları kullandık bende de aynı şekilde akıntı oldu endişelenmeyin

Back