Evet inşallah artış güzel olurama genelde 12nci günde 100ün üstünde beklerler bence siz 11.ci gün tekrar yaptırın 2 katı artıyosa önemli olan o
Ağızdan almaya korkarım ben ya çok fazla yan etkisi varAğızdan alabilirsiniz yazmış. Ama burda ağızdan alanların yaşadıkları yan etkileri okuduktan sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Niye iğneye okey demedi anlamadım ya sonuçta ilaç markasına varana kadar aynı sadece uygulanma şekli farklı iğneye neden sıcak bakmıyo bu doktorlar ya
Merhaba nasıl gidiyor hamilelik kese ve kalp atışını duydun muBunu bende merak ediyorum çünkü haftaya çalışıyor olacağım
Ben de bugün ofiste tek kaldığım an koyuverdim eteğin altındanAğızdan almaya korkarım ben ya çok fazla yan etkisi varOfisteyim bi de çok zor olur. Ben wc de fitili koyup masama koştum koltuğu yatırdım öyle durdum geri gelmedi pek oldu gibi
Onu ben de düşündüm de bıgün ofiste biri vardı sürekli yarın boş olacak aynısı deneyeceğimBen de bugün ofiste tek kaldığım an koyuverdim eteğin altından2 saat hiç kalkmadım akmadı bu sefer :) Ama bu ortamı her zaman yakalayamayabilirim tabi
Bu bebek özlemi ne hallere düşürüyor insanı ya :)Onu ben de düşündüm de bıgün ofiste biri vardı sürekli yarın boş olacak aynısı deneyeceğim
Evet ya sırf akmasın içimizde kalsın fitil diye neler yapıyoruz. Biri görse rezilliği düşünsene ahahahahaaBu bebek özlemi ne hallere düşürüyor insanı ya :)
Biri görse ne zanneder düşünmek bile istemedim hahahaEvet ya sırf akmasın içimizde kalsın fitil diye neler yapıyoruz. Biri görse rezilliği düşünsene ahahahahaa
Merhaba iyi gibi kese yi gördük pazartesi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdılar inşallah sen ne yapıyorsun peki tekrar başladın mıMerhaba nasıl gidiyor hamilelik kese ve kalp atışını duydun mu
Günde 4 fitil kullanıyordum dün kan tahlili sonrası günlük progestan dex iğne başladık fitili bırakacak mıyım dedim hayır iğne fitile ek dedilerKızlar siz günde kaç fitil kullanıyorsunuz, ya da iğne?
Benimde. Progestan dex günde 1 kere ve 3 kere lutinus fitil estrofem günde 2 kere ve coraspirin günde 1 kereGünde 4 fitil kullanıyordum dün kan tahlili sonrası günlük progestan dex iğne başladık fitili bırakacak mıyım dedim hayır iğne fitile ek dediler
Yani 4 fitil 1 iğne günde çok değil mi ya?
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Ben Fransa dönüş yaptım ekim adet dönemi gelmeyi planlıyorum tekrar başlayacağımMerhaba iyi gibi kese yi gördük pazartesi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdılar inşallah sen ne yapıyorsun peki tekrar başladın mı
Amin inşallah bende annelik duygusunu yaşayabilirimAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Ben Fransa dönüş yaptım ekim adet dönemi gelmeyi planlıyorum tekrar başlayacağım
Evet normal oluyor ağrıHanımlar benim cumartesi yumurta toplama var bugün sonkez gonal ve cetrotide sabah yaptım akşam onda da ovitrelle olacam da benim bugün kasık agrım ve belimde ağrılar var normal mi
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşımHanımlar benim cumartesi yumurta toplama var bugün sonkez gonal ve cetrotide sabah yaptım akşam onda da ovitrelle olacam da benim bugün kasık agrım ve belimde ağrılar var normal mi
Evet normal oluyor ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?