2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

PGT yaptıracak olan arkadaşlar yeni açtığım konuya bakmanızı tavsiye ederim. Çok önemli.

Ağızdan almaya korkarım ben ya çok fazla yan etkisi var Ofisteyim bi de çok zor olur. Ben wc de fitili koyup masama koştum koltuğu yatırdım öyle durdum geri gelmedi pek oldu gibi

Ağızdan almaya korkarım ben ya çok fazla yan etkisi var Ofisteyim bi de çok zor olur. Ben wc de fitili koyup masama koştum koltuğu yatırdım öyle durdum geri gelmedi pek oldu gibi
Ben de bugün ofiste tek kaldığım an koyuverdim eteğin altından 2 saat hiç kalkmadım akmadı bu sefer :) Ama bu ortamı her zaman yakalayamayabilirim tabi

Kızlar siz günde kaç fitil kullanıyorsunuz, ya da iğne?
Günde 4 fitil kullanıyordum dün kan tahlili sonrası günlük progestan dex iğne başladık fitili bırakacak mıyım dedim hayır iğne fitile ek dediler
Yani 4 fitil 1 iğne günde çok değil mi ya?

Günde 4 fitil kullanıyordum dün kan tahlili sonrası günlük progestan dex iğne başladık fitili bırakacak mıyım dedim hayır iğne fitile ek dediler
Yani 4 fitil 1 iğne günde çok değil mi ya?
Benimde. Progestan dex günde 1 kere ve 3 kere lutinus fitil estrofem günde 2 kere ve coraspirin günde 1 kere

Merhaba iyi gibi kese yi gördük pazartesi iki hafta sonra kalp atışı için çağırdılar inşallah sen ne yapıyorsun peki tekrar başladın mı
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Ben Fransa dönüş yaptım ekim adet dönemi gelmeyi planlıyorum tekrar başlayacağım

Hanımlar benim cumartesi yumurta toplama var bugün sonkez gonal ve cetrotide sabah yaptım akşam onda da ovitrelle olacam da benim bugün kasık agrım ve belimde ağrılar var normal mi

Hanımlar benim cumartesi yumurta toplama var bugün sonkez gonal ve cetrotide sabah yaptım akşam onda da ovitrelle olacam da benim bugün kasık agrım ve belimde ağrılar var normal mi
Hayırlısı olsun inşallah arkadaşım

Sabah 25 aksam 25 progestan dex igne yapiyorum. Gobegimde ciddi sertlesme oldu. Var midir bunun bi cozumu yarin sabah yapmaya yer bulamicam sanirim sertlikten

İnsan tedirgin oluyor oturunca kasıklarımda batma sancı uzanıyorum sırtım çok kötü belim çok arıyor zor gerçekten allh hepimizin kucağını boş koymaaın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…