AminHayırlısı olsun inşallah arkadaşım
canim ananas ye muhakkak transfer zamanı da tüketmeni tavsiye ederimBen şuan sadece estrofem kullanıyorum. Rahmi kalınlaştırmak için önereceğiniz bişey varmı kızlar yoksa hiçbişey kullanmamalımıyım. Ters tepki yaparmı ? Haftaya kontrole gideceğim. Birde bu estrofem uykusuzluk yapıyormu acaba kaç gündür uyuyamıyorum. Gerçi çok düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye ruh halim berbat
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Değerlerle ilgili bilgim yok malesef.Arkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627
23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden
Fransa’da tüp bebek olayını araştırdınız mı hiç?Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Ben Fransa dönüş yaptım ekim adet dönemi gelmeyi planlıyorum tekrar başlayacağım
Değerleriniz gayet güzel Maşallah böyle devam etsin :) Ama ilaç kullanmakla ya da dondurulmuş ya da taze transfer olmakla kimyasal gebelik yaşamak / yaşamamak arasında nasıl bir bağlantı var anlayamadımArkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627
23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden
Maşallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inş. Hiç ilaç kullanmadım derken transfer sonrası hiç mi ilaç kullanmadınızArkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627
Bugün tekrar test yaptınız mı sonuç kaç çıktıBen dün akşam test yaptım 5. Gün embriyosuydu 9. Günümdü değerim 58 çıktı kimyasal mı olacak acaba
Hayır araştırmadım siz yurtdışında mı yaşıyorsunuzFransa’da tüp bebek olayını araştırdınız mı hiç?
Evet yaptım 116 çıktıBugün tekrar test yaptınız mı sonuç kaç çıktı
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşEvet yaptım 116 çıktı
Ben transfer sonrasinda baslamistimArkadaşlar estrofem başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?
Gözünüz aydın hayırlı olsun inşEvet yaptım 116 çıktı
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı devam eder. Bugün 11.günümGözünüz aydın hayırlı olsun inşbugün kaçıncı gününüz
2 hafta 5 gün sürmüştü benim 19güne geliyo sanrmArkadaşlar estrofem başladıktan kaç gün sonra transfer oluyor?
En az 2 yada 3 ay geçmesi gerekiyor ama tabiki siz doktorunuzdan bilgi alın bu kondaBen ilk denemem negatifti .ilaçları kullanmayı bıraktım hemen ilk adetim oldum .tekrar tüp bebek için kaç adet geçmesi gerekiyor bilen varmı arkadaşlar
Bu ay ovülasyon testi yaptım hiç yumurtlamam olmadı normal mi
Doktorum ikinci adetle başlayabiliriz dedi.ben kararsız kaldımEn az 2 yada 3 ay geçmesi gerekiyor ama tabiki siz doktorunuzdan bilgi alın bu konda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?