• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Ya kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin

Ya kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
Doktora bu durumu anlatın belki ağızdan tablet veya iğne olarak değiştirir

aynısını düşünüyordum. bugün ilk defa ofise geldim nasıl koyucam stres oldum..

Bunu bende merak ediyorum çünkü haftaya çalışıyor olacağım

Ben şuan sadece estrofem kullanıyorum. Rahmi kalınlaştırmak için önereceğiniz bişey varmı kızlar yoksa hiçbişey kullanmamalımıyım. Ters tepki yaparmı ? Haftaya kontrole gideceğim. Birde bu estrofem uykusuzluk yapıyormu acaba kaç gündür uyuyamıyorum. Gerçi çok düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye ruh halim berbat

Ben de kullandım canim toplama günü bir vuruldu ertesi günde bir tane bende ilk defa görmüştüm herhalde geriye kalan çok küçük yumurtalar büyümesin die mi
evet canım bana da 2 tane yazıldı. Dediğin mantıklı. Hatta normalde bugün yapacaktım hemşire dün hemen başla biraz rahatlatır seni dedi

Canım banada fitil iç kısımda şişlik yaptı o yüzden ara verdim iğneyi 2 ye çıkardılar öyle olabilir sende de
Bende hiç iğne yok ki. Günde 3 fitil var sadece. Rahim ağzının şişmesi progesteronun etkisiyle oluyor kötü bişey değil diye biliyorum ben

Bende hiç iğne yok ki. Günde 3 fitil var sadece. Rahim ağzının şişmesi progesteronun etkisiyle oluyor kötü bişey değil diye biliyorum ben
Ben hiç bilmiyorum duymamıştımda baktım koyarken zorlanıyorum artık elime şişlik geliyo tedirgin oldum ne oldu diye hemşire de tahriş olabiliyo bazılarında fitili bırakıp iğneyi 2 yapın dedi iğnede pahalı 1 kutu 3 gün gidiyo napıcaz bakalım 🙄

Ben dün akşam test yaptım 5. Gün embriyosuydu 9. Günümdü değerim 58 çıktı kimyasal mı olacak acaba

doktorun cevap verdi mi?
Ağızdan alabilirsiniz yazmış. Ama burda ağızdan alanların yaşadıkları yan etkileri okuduktan sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Niye iğneye okey demedi anlamadım ya sonuçta ilaç markasına varana kadar aynı sadece uygulanma şekli farklı iğneye neden sıcak bakmıyo bu doktorlar ya

Back