• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Arkadaşlar bu gün benimde yumurta toplandı 16 tane olmuş yumurtam doktor bir antibiyotik sabah akşam estrofem sabah akşam progestan igne 5 gün progestan kapsül fitil olarak igne bitene kadar günde 1iğne bitence günde 2 duabalonce die bir hap sanırım vitamin verdi

Arkadaşlar bugün telefon geldi 16 yumurtanın 7si kaliteli çıktı onunda sadece 5 tanesi döllenmiş yarın tekrar ararız dediler baya bi üzüldüm

Kızlar bu sabah opu yapıldı. Aşırı bir gaz sancım var yürüyemiyorum resmen gaz sancısından. İlaç olarak antibiyotik, parol, buscopan ve cetrotide iğme verildi ayrıca yarın oksapar iğneye başlayacağım. Hepsini anladım ama cetrotide neden kullanılıyor anlamadım herkes kullandı mı bunu?
Merhaba cok yumurtaniz olduysa arkadan gelen yumurta olursa onlari baskilamak icin o cetrotide bende dun toplandi bende ayni durumda yatiyorum cetrotide kullaniyorum ama 1 tane eksik ilacim elinde olan birinden arıyorum insallah bulurum elinizde fazla kaldiysa cetrotide ben alabilirim

Merhaba cok yumurtaniz olduysa arkadan gelen yumurta olursa onlari baskilamak icin o cetrotide bende dun toplandi bende ayni durumda yatiyorum cetrotide kullaniyorum ama 1 tane eksik ilacim elinde olan birinden arıyorum insallah bulurum elinizde fazla kaldiysa cetrotide ben alabilirim
Merhaba canım geçmiş olsun. Evet yumurta sayım çoktu sanırım o yüzden. Çarşamba toplandı benim bugün genel olarak rahatladım diyebilirim bi an hep öyle kalıcam sanmıştım . Cetrotide 2 adet yazılmıstı ikisini de kullandım. Eczanelerle pazarlık edin alırken. Özellikle toplu alırken indirim yapıyorlar

Kızlaar 5 haftalık hamileyimm. 2 doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2'de başarısız aşılamam oldu. Ilk tüp bebek denemem. Düşüklerimden sebep NGS testi yaptırmıştım. Sağlıklı 2 embriyom transfer edilmişti. Inşallah bunu da kaybetmem. Darısı annelik hasreti çeken herkesin başına ❤
rabbim evladını sana bağışlasın inşallah.

Arkadaşlar bugün telefon geldi 16 yumurtanın 7si kaliteli çıktı onunda sadece 5 tanesi döllenmiş yarın tekrar ararız dediler baya bi üzüldüm
öyle oluyor zaten tatlım üzülme. çok da toplasalar az da genelde o civar kalıyor elimizde. benim bi 13 bi 17 toplandı son sefer 6 toplandı her birinde 2-3 embriyo oluştu. önemli olan sayı değil kalite. tek olsun bizim olsun öyle düşün.

Diyorumya para bastık resmen ama Medikaldeki doktorlar hiç konuşmuyor. 2 günde bir Artvinden kalkıp geliyorum yahu muane ediyosun bi deda yumurtan şu kadar büyümüş bu aşamaya gelmesini bekliyorum o bu iyi gidiyo bi bişe söyle. yan odaya geçin hemşireler bilgi verecek diyolar o kadar. E o ki muane olduğum doktor konuşmayacak devlete gitseydimda paramda cebimde kalsaydı bari. Gerçekten umduğumu bulamadım.Benim için büyük hayal kırıklığı oldular
eşim ve ben çalışıyoruz çok şükür maddi olarak imkanımız var ama özeller artık bildiğin ticarethaneye dönmüş. o yüzden devlete devam etme kararı aldık eşimle. çok şükür emeklerimizin karşılığını da aldık. maddi imkanı olsa bile insan enayi gibi hissediyor özelde ne diyorlarsa tamam diyorsun ki sebebi sensin demesinler. bi bakıyorsun bi araba parası dökmüşsün ortada bişey yok.o yüzden doktor araştırıp hastane seçmenin en iyisi olduğunu düşünüyorum. özele o kadar para vereceğime il dışında otelde kalırım daha iyi... not:bahçeci, marmara, zeynep kamil, özel muayenehaneler denemiş biri olarak söylüyorum bunları. il olarak da trabzon erzurum ankara ve istanbulu denedim.

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
evet tatlımprogestanı bıraktıktan yaklaşık bir hafta sonra adet oluyorsun tutmazsa. ama iyi düşün iyi olsun az kalmış maşallah. hayırlı haberlerle inşallah...

Hanımlar ben gonal la cetrotide yi aynı anda vurdum sıkıntı olurmu
doktorun bir saat söylemiştir mutlaka ayni saatte vurmaman gerekir. bir seferden bişey olmaz ama örneğin bana gonal f yi saat 16 da cetrotideyi sabah 10 da vur demişti. bazısına akşam 10 demiş. bir önceki sefer gonal f yi akşam 8 de vur demişti aban doktor.

Back