Doktora bu durumu anlatın belki ağızdan tablet veya iğne olarak değiştirirYa kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
aynısını düşünüyordum. bugün ilk defa ofise geldim nasıl koyucam stres oldum..Ya kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
Simdi yazdim doktora bakalim ne dicekDoktora bu durumu anlatın belki ağızdan tablet veya iğne olarak değiştirir
doktorun cevap verdi mi?Simdi yazdim doktora bakalim ne dicek
Bunu bende merak ediyorum çünkü haftaya çalışıyor olacağımYa kızlar evde yatarken iyiydi de işe başladıktan sonra bu fitil işi çok zor oluyor. Mecburen tuvalette koyuyorsun, sonra masana gidene kadar akıyor. Koyduktan sonra uzanma şansın da yok. Daha önce tecrübe etmiş olanlar siz nasıl başa çıktınız bu durumla lütfen bir yol gösterin
evet canım bana da 2 tane yazıldı. Dediğin mantıklı. Hatta normalde bugün yapacaktım hemşire dün hemen başla biraz rahatlatır seni dediBen de kullandım canim toplama günü bir vuruldu ertesi günde bir tane bende ilk defa görmüştüm herhalde geriye kalan çok küçük yumurtalar büyümesin die mi
Henüz vermedi. Verince yazarım mutlakadoktorun cevap verdi mi?
Canım banada fitil iç kısımda şişlik yaptı o yüzden ara verdim iğneyi 2 ye çıkardılar öyle olabilir sende deSimdi yazdim doktora bakalim ne dicek
Bende hiç iğne yok ki. Günde 3 fitil var sadece. Rahim ağzının şişmesi progesteronun etkisiyle oluyor kötü bişey değil diye biliyorum benCanım banada fitil iç kısımda şişlik yaptı o yüzden ara verdim iğneyi 2 ye çıkardılar öyle olabilir sende de
ben günde 3 fitil, bir de hafta 2 iki iğne kullanıyorumKızlar siz günde kaç fitil kullanıyorsunuz, ya da iğne?
Ben hiç bilmiyorum duymamıştımda baktım koyarken zorlanıyorum artık elime şişlik geliyo tedirgin oldum ne oldu diye hemşire de tahriş olabiliyo bazılarında fitili bırakıp iğneyi 2 yapın dedi iğnede pahalı 1 kutu 3 gün gidiyo napıcaz bakalımBende hiç iğne yok ki. Günde 3 fitil var sadece. Rahim ağzının şişmesi progesteronun etkisiyle oluyor kötü bişey değil diye biliyorum ben
Ben günde bir iğne sabah 1 fitil gece 2 fitilKızlar siz günde kaç fitil kullanıyorsunuz, ya da iğne?
Neden öyle düşündünüz kaç çıkması lazımdı ilk testteBen dün akşam test yaptım 5. Gün embriyosuydu 9. Günümdü değerim 58 çıktı kimyasal mı olacak acaba
Genelde 100 ün üzerinde çıkıyor benim daha önceden 50lerde çıktığında kimyasal olmuştuNeden öyle düşündünüz kaç çıkması lazımdı ilk testte
ama genelde 12nci günde 100ün üstünde beklerler bence siz 11.ci gün tekrar yaptırın 2 katı artıyosa önemli olan oGenelde 100 ün üzerinde çıkıyor benim daha önceden 50lerde çıktığında kimyasal olmuştu
Ağızdan alabilirsiniz yazmış. Ama burda ağızdan alanların yaşadıkları yan etkileri okuduktan sonra cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Niye iğneye okey demedi anlamadım ya sonuçta ilaç markasına varana kadar aynı sadece uygulanma şekli farklı iğneye neden sıcak bakmıyo bu doktorlar yadoktorun cevap verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?