Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım. Taze transfer mi olacak?Dun toplanan 6 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Insallah 4.gune kadar dusmez ya
İnşallah. Ama öyle olsa bile zaten 4. güne kadar beklemek zorunda değilsiniz 3.gün transfer olabilirsiniz doktorunuz risk almak istemezseDun toplanan 6 yumurtadan 5 tanesi dollenmis. Insallah 4.gune kadar dusmez ya
Evet canim oyle planlandi insallah. Sen naptin opu vardi galiba bugun yanlis mi hatirliyorumİnsallah canım. Taze transfer mi olacak?
Evet canım opu vardı sabah şimdi eve geldim dinleniyorum. Nefes alırken karnımın üst taraflarında batma oluyor onun dışında bi şikayetim yokEvet canim oyle planlandi insallah. Sen naptin opu vardi galiba bugun yanlis mi hatirliyorum
Canım korkma ben kabızım diye kayısıyı çok kaçırıp bi de isal oldum 3 defa fena sancılarla gittim tuvalete dedim heralde bi şey kalmamıştır ama öyle olmuyo. 3 4 Kayısıyı sıcak suya koy ılık iç hemen fayda etti bana kabızlık çok yaşanıyo. Kabak çekirdeğide ye hergün 5.haftadayım hala devam hergün kayısı yiyorum bol su içiyorum. 2 günde bir de olsa çok zorlanmadan yapıyorum. Endişelenme beni hiç öyle şeyler için uyarmadılar bile. Sağlıklıysa o tutunucak bi şekilde değilse ne yesen ne içsen napsan tutmaz dedi embriyologYa kizlar siz hic transfer sonrasi buyuk tuvaletinizi yaparken zorlandiginiz oldu mu? Doktor sakin kabiz olup ikinma tuvalette demisti. Kabiz degilim ama sadece tuvalette birazcik zorlandigim icin hafif bi itme yapmak durumunda kaldim ama insan zaten hicbisey yapmadan oturarak nasil yapabilir ki bu kadar kasilmayla embriyo zarar gormus mudur acaba cok huzursuz oldum
Sanmıyorum canımHanımlar ben gonal la cetrotide yi aynı anda vurdum sıkıntı olurmu
Cook tesekkur ederim gercekten icime su serptiniz Tarifinizi ben de deneyecegim mutlakaCanım korkma ben kabızım diye kayısıyı çok kaçırıp bi de isal oldum 3 defa fena sancılarla gittim tuvalete dedim heralde bi şey kalmamıştır ama öyle olmuyo. 3 4 Kayısıyı sıcak suya koy ılık iç hemen fayda etti bana kabızlık çok yaşanıyo. Kabak çekirdeğide ye hergün 5.haftadayım hala devam hergün kayısı yiyorum bol su içiyorum. 2 günde bir de olsa çok zorlanmadan yapıyorum. Endişelenme beni hiç öyle şeyler için uyarmadılar bile. Sağlıklıysa o tutunucak bi şekilde değilse ne yesen ne içsen napsan tutmaz dedi embriyolog
Sonlara dogru oyle oluyor zaten. Benim de son 2 gonal dozu cetrotide ile pes pese olmustuHanımlar ben gonal la cetrotide yi aynı anda vurdum sıkıntı olurmu
Anestezi aldığınızda ameliyatta birşeyler ters giderse diye boğazınıza hortum sokuyorlar ki hastanın nefes alışı durmasın diye o boğaz ağrısı o hortum tahrişinden dolayıOpu sonrasi bogazimda sag tarafta bi batma oluyor sanki bademcik sismis gbi. Acaba yapilan igneler vs yuzunden mi? Eksi bi durum mu bu yasayan var mi daha once?
Bunu ben de merak ediyorum kabız olmadım ama illa ki tuvaletinizi dışarı atabilmek için az da olsa bir itme yapmanız gerekiyorYa kizlar siz hic transfer sonrasi buyuk tuvaletinizi yaparken zorlandiginiz oldu mu? Doktor sakin kabiz olup ikinma tuvalette demisti. Kabiz degilim ama sadece tuvalette birazcik zorlandigim icin hafif bi itme yapmak durumunda kaldim ama insan zaten hicbisey yapmadan oturarak nasil yapabilir ki bu kadar kasilmayla embriyo zarar gormus mudur acaba cok huzursuz oldum
Opuda sedasyon verilir sedasyon hafif olduğu için entübe gerektirmez boğaz ağrısının farklı bi sebebi olabilirAnestezi aldığınızda ameliyatta birşeyler ters giderse diye boğazınıza hortum sokuyorlar ki hastanın nefes alışı durmasın diye o boğaz ağrısı o hortum tahrişinden dolayı
Ya cok tesekkur ederim icimi oyle bir rahatlattiniz kiAnestezi aldığınızda ameliyatta birşeyler ters giderse diye boğazınıza hortum sokuyorlar ki hastanın nefes alışı durmasın diye o boğaz ağrısı o hortum tahrişinden dolayı
O halde doktora sormak en iyisi soru sahibini yanlış yönlendirmeyeyimOpuda sedasyon verilir sedasyon hafif olduğu için entübe gerektirmez boğaz ağrısının farklı bi sebebi olabilir
Sonlara dogru oyle oluyor zaten. Benim de son 2 gonal dozu cetrotide ile pes pese olmustu
Sagolasın ben de acaba bi yanlış mı yaptım bazıları 1 er saat ara ile yapmış da korktum.Sonlara dogru oyle oluyor zaten. Benim de son 2 gonal dozu cetrotide ile pes pese olmustu
Yok cetrotide'i sadece opu oncesi yumurta erken catlamasin diye yaptik. Opudan sonra neden yapilir ki acaba bilemedimKızlar bu sabah opu yapıldı. Aşırı bir gaz sancım var yürüyemiyorum resmen gaz sancısından. İlaç olarak antibiyotik, parol, buscopan ve cetrotide iğme verildi ayrıca yarın oksapar iğneye başlayacağım. Hepsini anladım ama cetrotide neden kullanılıyor anlamadım herkes kullandı mı bunu?
Ben de kullandım canim toplama günü bir vuruldu ertesi günde bir tane bende ilk defa görmüştüm herhalde geriye kalan çok küçük yumurtalar büyümesin die miKızlar bu sabah opu yapıldı. Aşırı bir gaz sancım var yürüyemiyorum resmen gaz sancısından. İlaç olarak antibiyotik, parol, buscopan ve cetrotide iğme verildi ayrıca yarın oksapar iğneye başlayacağım. Hepsini anladım ama cetrotide neden kullanılıyor anlamadım herkes kullandı mı bunu?