• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar

Sabah ise gitmeden biraz erken kalkıp koysanız biraz dinlenip ise gitseniz çok mu erken olmuş olur?
Ben şuan sadece estrofem kullanıyorum. Rahmi kalınlaştırmak için önereceğiniz bişey varmı kızlar yoksa hiçbişey kullanmamalımıyım. Ters tepki yaparmı ? Haftaya kontrole gideceğim. Birde bu estrofem uykusuzluk yapıyormu acaba kaç gündür uyuyamıyorum. Gerçi çok düşünüyorum olacak mı olmayacak mı diye ruh halim berbat
canim ananas ye muhakkak transfer zamanı da tüketmeni tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627

23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden

Arkadaşlar merhaba çok şükür pozitif haberimi vermiştim sizlere simdi sormak istediğim birsey var benim sizlere. Benim kan değerlerim sırasıyla söyle ;
7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627

23 agustosta 5. Gun embriyo transferi yapılmışti. Artışlarda sıkıntı yok degil mi?kimyasal gebelik filan gerçi hiç ilac kullanmadım ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ve Dr tamamen kendiliğinden ilerlemesini istedi hiç ilac kullanmadım o yüzden
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Değerlerle ilgili bilgim yok malesef.

7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627

Değerleriniz gayet güzel Maşallah böyle devam etsin :) Ama ilaç kullanmakla ya da dondurulmuş ya da taze transfer olmakla kimyasal gebelik yaşamak / yaşamamak arasında nasıl bir bağlantı var anlayamadım

7 gun 52
8. Gun 95
10. Gun 260
12. Gun 627

Maşallah rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inş. Hiç ilaç kullanmadım derken transfer sonrası hiç mi ilaç kullanmadınız

Ben ilk denemem negatifti .ilaçları kullanmayı bıraktım hemen ilk adetim oldum .tekrar tüp bebek için kaç adet geçmesi gerekiyor bilen varmı arkadaşlar
Bu ay ovülasyon testi yaptım hiç yumurtlamam olmadı normal mi

Ben ilk denemem negatifti .ilaçları kullanmayı bıraktım hemen ilk adetim oldum .tekrar tüp bebek için kaç adet geçmesi gerekiyor bilen varmı arkadaşlar
Bu ay ovülasyon testi yaptım hiç yumurtlamam olmadı normal mi
En az 2 yada 3 ay geçmesi gerekiyor ama tabiki siz doktorunuzdan bilgi alın bu konda

Back